Prichindei de martie-aprilie 2005(121)2 ani!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Anca Mihaela tare frumoasa este Ema,s-a facut o domnisoara.Interesant tortul,unde ati facut petrecerea?Ca si noi ne gandeam sa mergem la un loc de joaca cu plata.

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Pisicuta, saru'mana de complimente! Ti-am raspuns pe PM. Distractie placuta!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gabrianah - sa-ti traiasca prichindelul si sa fiti fericiti! Sunteti o familie tare frumoasa!!

Anca Micaela - Ema are niste ochisori mari si adanci, si o gurita asa frumos conturata... Sa-ti traiasca, La Multi Ani! (desi cu intarziere)
Te rog, poti sa-mi dai si mie detalii despre unde ati facut petrecerea si cum a fost? Si noi ne gandeam pt Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Multumim frumos pt urari si pt cuvintele frumoase
Anca Micaela,
exact acelasi lucru ca si andira vroiam sa zic despre EmaSi tortul Barbie a fost super super!
Pupici si zi buna!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Gabrianah, felicitari pentru baietel si refacere grabnica. Simon, bine ai venit pe lume, sa ai o viata plina de bucurii si iubire.

Zuzu, sa-ti traiasca feciorul sanatos, frumos si un pic mai papacios.

Rrox, La Multi Ani si concediu placut !

Mamacita, pai 50% sanse de fetita sunt chiar si-nainte de conceptie! Suspansul devine traditie la prichindeii tai ?

Andruzza, sper ca te simti bine, tinem pumnii pentru controlul de vineri sa fie placenta la loc.

Noi suntem bine, hainele lui bebe pregatite, Mihai doarme de 2 nopti in sufragerie, pe canapea. A fost super incantat ca doarme in "tutzu maie" (adica patutul mare). Am lipit impreuna desene pe perete, are asternut de pat nou (i-am prezentat toate personajele de pe el), dar cel mai mare succes l-a avut o patura cu Winnie, pe care o punem peste pat in timpul zilei. Cand a vazut-o, 30 minute a tot calarit patul ca sa si-o intinda peste pat. Noi n-am avut voie nici sa ne atingem de ea ca tipa "tutzu meu" (adica patutul meu). Ii place si ca se poate urca singur in pat pentru nani. Sper sa pastreze aceleasi sentimente si cand vom monta din nou patutul mic pentru bebe. E un pic racit, mucisori, duminica a avut si temperatura, dar ii dam cu Panadol si Osciloccocinum, si vad ca e OK.
Bagajul nu-i facut, doar lucrurile cumparate.
Tensiunea este din nou la valori normale, probabil ca puseul a fost din cauza discutiei despre nastere.
Mai sunt azi si maine la job, si-apoi gata. Si sper sa terminam saptamana asta si cu semnatul ipotecii la notar. Mai sper la o curatenie generala in week-end, o saptamana de odihna si gata.

Dana 37+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Andira- tari bancurile!

Daria - daaaa- tocmai ma chinui sa concep niste felicitari de Paste- mi-ar trebui un iepuras stilizat...., ca nu stiu ce o sa ma fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Zuzu, Andira, multumim frumos!
Andira, iti raspund pe PM.

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

La Multi Ani Stefan Costin, Alicia, Sonia, Benny, Alexia, Rares, Brien, Vlad, Eva, Bianca, Darian, Rares, Ema, Alexandros Bubu, sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor!

Rrox, La Multi Ani, cu multa, multa sanatate!

Gabrianah si Ocrainic, sa va traiasca baietii!

Andruzza, felicitari pentru sarcina, sa ai o sarcina usoara, o nastere usoara si un copilas minunat!

Mamacita...ce pot spune decit ca ma bucur foarte mult pentru tine?!! Mai tii minte ce-ti spuneam odata, demult, atunci cind Samuraiul punea capusorul pe pintecul tau...ca poate isi imagineaza ca va avea un fratior sa o surioara. Mi s-a parut asa de trist raspunsul tau, cum ca n-ar fi nici o sansa pentru asa ceva...si totusi, se poate!

Andira, super bancurile. Insa am ris cam albastru la cel cu identificarea corpurilor, tot am eu fobie de avion si tremur la fiecare zgiltîitura.

Daria, si Juliei ii place foarte mult la teatru. Aici am dus-o in decembrie, la spectacolul pt copiii personalului, clovni, magie, a durat cam o ora. Am fost foarte impresionata de cumintenia ei, imi aduceam aminte ca pe Alex, la 18 luni il alergasem prin toata sala. In ianuarie, cind i-am dus la Tandarica, imediat ce-a intrat in sala s-a catarat pe banca si a intepenit cu ochii la scena. Nu cred ca a inteles mare lucru, insa a rezistat pina la capat.

In rest, pe aici a venit IARNA! Dupa ce saptamina trecuta am avut 15 grade, au inflorit magnoliile si lalelele, ieri a inceput sa ninga! Nu atit cit sa tina, suficient totusi ca sa spunem ca n-a trecut iarna fara sa vedem un fulg de nea.

Scuze daca s-a discutat deja, cam ce cadouri le-ati luat/le veti lua sarbatoritilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna tuturor!

Sunteti asa de harnicute ca nu pot tine pasul cu voi.
La multi ani Bia, sa cresti mare zana si sa-ti bucuri parintii toate viata.
La multi ani Rrox, o viata lunga si plina de bucurii si impliniri.Multumim pentru primirea calda.
La multi ani Alexandros,sa cresti mare si sa ai grija de fetele tale...
Gabrianah felicitari ,refacere rapida si sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos.
Am citit despre crizutele de personalitate , ma ingrijorasem caci va trebui sa mergem la orl-ist caci nu da semne ca ar asculta sau auzi ce i se spune ,ne ignora pur si simplu, dar cred ca e varsta.
Si noi mergem la cresa(scoala) unde ne chiar place , la inceput a fost mai greu ca sa zic asa ca nu prea era interesat sa stea pe scaunel sau sa coopereze....era de gasit ba prin ghiuveta , ba in alte grupe, ba afara....acum e ceva mai bine, mai linistit.
E foarte ocupat cu papucii, dar evident nu proprii , daca te afli pe canapea la relaxare si nu esti atent ramai fara papuci.
A inceput sa fie preocupat de cifre, zice cateva dar va mai trece ceva vreme pana sa faca aranjamente si combinatii.
Si ar mai fi o veste pe care vreau s-o impartasesc cu voi, sunt insarcinata , undeva intre 9-10 sapt, saptamana viitoare va spun mai exact dupa ce fac eco.
Nastere usoara Danuta.
Mama e super veste ,ehe pereche....sarcina usoara.

sa auzim numai de bine,
vom reveni cu poze noi(n-am apucat sa le descarc)

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna seara mamicute,
uram si noi La multi ani,sanatate,fericire,noroc si minte pentru dragii nostri prichindei:Darian,Rares,Bianca,Ema-Ioana,David,Andrei,Calin,Alexandros,,.sa va traiasca dragi mamici si sa va aduca numai bucurii.
Noi suntem bine,de sapt urmatoare vom merge la cresa(sper sa nu ma fi uitat).am facut analizele si au iesit bune.acum luam niste Pikovit si fad ca are ceva pofta de mancare.am inceput sa-i dau si Imunoroyal junior sper sa aiba efect.
eu am pus pe Razvan sa se ocupe mai mult de apartament.in sfarsit ne-au facut usile si ieri am comandat-o si pe cea de la intrare.m-a uimit George care in magazin in fata mai multor usi metalice a inceput sa planga rau si nu a vrut sa stam in apropierea lor.e prima data cand se sperie de ceva se tragea inapoi si voia in brate.sper sa nu faca asa si acasa.astazi am mai dat o raita prin mag de mobila si nu ne hotaram exact ce sa alegem.banii sunt limitati si nu stiu la ce sa renunt pt un timp.cred ca nu vom lua bucatarie si vom folosi o masa de la mama si debaraua.
Astazi am fost si noi la tuns si a fost super cuminte nu a plans deloc,nu s-a foit.ne-a laudat si frizerita"mai,ce client cuminte am avut.nici nu m,-am asteptat"si stia femeia la ce se baga,ca doar e vecina noastra.si deodata baietelul mamei pare mult mai mare.a invatat sa spuna ca are 2 ani,dar numai cand vrea.de chemat il cheama "Dodi " si e tare haios atunci cand face vreo prostie si se cearta singur "iii Dodi,Dodi,aaaaa"-iii,George,George ,auoaileu "ce-ai facut.coboara singur si cateodata fara spijin toate cele 14 trepte dar inca am mari emotii.cu vorbitul nu a avansat prea mult.ii place sa stea la olita,chiar o aduce in camera si se aseaza singurel imbracat.a facut insa doar de cateva ori.si a fost foarete mirat si curios.
va pupam dulce si va uram noapte buna.

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput