Prichindei de martie-aprilie 2005(121)2 ani!!!
Raspunsuri - Pagina 5
laura72 spune:
Rrox,
La multi ani sanatosi si fericiti.sa cresti in continuare la fel de frumos fetele.
Rp,Gabrianah multe felicitari ,sa va traiasca feciorii sa fie sanatosi cuminti si cu minte,norocosi si baftosi.trebuie sa fiti tare fericite si mandre de copilasii vostri
La multi Rares-Mihaiani ,sa ai parte de o viata senina,sa fii sanatos si destept.Carmenduta sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
ninocikap spune:
La multi ani Rares Mihai!! Carmenduta
La multi ani Dario!! Camelia Geanina 78
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
adseana spune:
LA MULTI ANI, RARES! sa cresti mare, sa fii mereu sanatos, norocos, si la fel de frumos! Carmen sa va traiasca Brad Pit-ul vostru scump!
La multi ani, Dario!
Dantje FELICITARI!!!! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai parte de o sarcina super usoara, o nastere la fel, si de un bb frumos si sanatos!!!
Adriana si Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
ligia13 spune:
Hello hello!
La multi ani Rares Mihai! Carmenduta
AncaMicaela , Ema e din ce in ce mai draguzta! E o domnisorica tare finutza si cu niste ochisori superbi(si are niste parinti adorabili)
Andira, pt bancuri!
laura72, succes cu cresha, sa se obishnuiasa repede!
Dantje, FELICITARI! SArcina usoara si bebe sanatos!
danutza, felicitari pt mutarea in "tutzu maie".
daria, Radu e inebunuit dupa teatru de papusi! Sta exemplar! La teatru nu l-am dus inca, dar la noi in SellGros se organizaeza simbata teatru de papusi si am mai fost cu el!
E fascinat!
In weekend, planuim sa mergem chiar la teatru! Am vrum duminica trecuta , dar nu m-am simtit eu f bine si ta-su nu a vrut sa se duca numa ei, nu stiu de ce !
pt crizatul. Lasa ca trece si etapa asta!
Radu e un pic racit! Are mucisori("mushii"), nu multi si tuseste un pic, dar in special dimineatza cand se trezeste , apoi in cursul zilei ff rar! Am inceput sa-i dau expectorant, oscilococcinum si Paracetamol dimineatza si seara!
I-am cumparat si ceva pt constipatie, ca nu se mai putea! Laxoconfort pediatric se numeste, i-am dat doua zile si pare ok, a iesit normal afara azi dimineatza! Ii dau vreo 7 zile ai poi intrerup ca sa vad cum stam!
De cateva zile incerc sa-l invatz "multi ani traiasca". Asha ca de cate ori isi aduce aminte canta : "musii anaaa iaia". Ce e interesant e ca melodia a prins-o corect!
Gata, ma intorc la munca!
tuturor!
Eu si Raducu (22.04.2005)
dariaevelin spune:
la multi ani Rares!!!
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
andrruzza spune:
La multi ani Rares Mihai!
carmenduta
danuta, Marox, multumesc mult
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
dariaevelin spune:
felicitari Djante!!!
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
andrruzza spune:
Djante, felicitari, sarcina ushoara si bebe sanatos! Bebelushii nostri sunt cam de aceiasi varsta, eu am 9 saptamani+3zile.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
coco spune:
Dantje- sarcina usoara!
La multi ani!Rares! Sa o gasesti pe Jolie-ca ta!
Marox- noi i-am luat o tricicleta cadou de ziua lui! Nu-l pasioneaza decat sa o impinga!
andira spune:
Carmenduta - La Multi Ani, sa-ti traiasca piticul si sa fie sanatos!!
Dantje - FELICITARI!! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Ce de bebelusi avem anul asta, super vesti!!!
Anca Micaela - multumesc frumos pt info, cred ca acolo ne ducem si noi!
Coco, Marox, Daria, Ligia - ma bucur ca v-au placut bancurile
Ligia - va mai pun poze cand ma mobilizez sa descarc. Promit ca incerc zilele astea.