Prichindei de martie-aprilie 2005(121)2 ani!!!
Raspunsuri - Pagina 3
adseana spune:
LA MULTI ANI, BUBU!
Zuzu, am vazut pozele, sunteti o familie ffff frumoasa!
La multi ani, Rrox!
Adriana si Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
andrruzza spune:
nino, cumperi carticele cu diverse( povesti, cantec,etc)
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
CatXO spune:
Ninocikap te-ai mutat in Ploiesti? Parca asa intelesesem mai demult. Poate ne intalnim vreodata.
Pupici
ligia13 spune:
Hai ca sunt in pauza de masa, am intrat sa va d ce mai faceti
an-k am admirat pozele. Ce eleganta a fost Bia de ziua ei! Sunteti frumosi toti.Am vazut-o si pe Dra Sara. Ce mai fac ei?
zuzunachi mai da ce frumosi sunteti toti! Ai doi copii minunati. Mi-a placut ce elganti sunt amandoi. Iar voi sunteti tare mandri de odrasle, se vede cu ochiul liber
cenia, vacantza placuta si calatorie "lina". Cand plecati? Sanatate !
Eu si Raducu (22.04.2005)
ninocikap spune:
quote:
Originally posted by CatXO
Ninocikap te-ai mutat in Ploiesti? Parca asa intelesesem mai demult. Poate ne intalnim vreodata.
Pupici
Oana , Alexia si Daria
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
da m-am mutat, in curand semnam si actele, dar stam deja in apartament. este in nord, in spatele la complexul mic. e langa un liceu, momentan am uitat numele lui. poate reusim sa ne vedem intr-un week-end.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
CatXO spune:
quote:
Originally posted by ninocikapquote:
Originally posted by CatXO
Pupici
da m-am mutat, in curand semnam si actele, dar stam deja in apartament. este in nord, in spatele la complexul mic. e langa un liceu, momentan am uitat numele lui. poate reusim sa ne vedem intr-un week-end.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Sa stapaniti sanatosi apartamentul!
Noi stam in centru chiar langa McDonalds. Nici eu nu stiu prea bine Ploiestiul, eu fiind doar casatorita aici. O sa ne intalnim cand ai tu timp, deoarece eu nu am inceput inca serviciul, deci sunt mai disponibila. .
Pupici
dariaevelin spune:
Bine ai venit pe lume Simon. Esti un frumos delicat, bogat(spiritual) posesor al unei familii minunate!
gabrienah felicitari,recuperare cat se poate de tihnita,ajutor din partea celor dragi si multa,multa iubire!
Mamacita :)grozavvvvvvvvvvv!
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
La multi ani Ema Ioana , David Andrei, Andrei , Calin David
Alexandros Xenofon !
la multi ani rrox!
An-ka Bianca se face din ce in ce mai frumoasa.Are ochisoriii fermecatori.Minunata petrecere,frumoase cadouri!
zuzu frumosi toti,Alexandros elegant!frumos tort Sofi seamana cu tine!
cenia drum bun,vacanta frumoasa,extraordinara! Abia astyept sa vad imortalizarile.david sa fie cuminte,linistit pe avion si sanatos!
Poze frumoase cu noi
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
Brien e mai bine, mai tuseste doar putin. Astazi a mers la gradi,din nou.Fericit nevoie mare. A avut teatru de papusi(trupa venita in incinta gradi) si a fost singurul dintre cei mici(grupa mica)care nu s-a miscat 30 min. Era fascinat, urmarea cu guritza deschisa si aplauda cu frenezie
In rest e in plina etapa de crize.Astazi s-a crizat cand am iesit pe usa gradinitei ca el mai vroia teatru,s-a crizat cand am ajuns acasa ca vroia sa mai tzopaie pe un capac de canal,s-a crizat cand sa urcam pt ca nu l-am luat in brate si i-am oferit alte 2 alternative(urca singur sau de manutza)dar el o vroia pe-a lui,io am tinut-o pe-a mea si a urcat 2 etaje urland ca un porc la injunghiere. vai de bietele urechi ale colocatarilor
andira faine bancuri
danutza cum esti? inca la lucru?tye simti ok?ai pregatit bagaj,ai aranjat hainutele lui mihai?
coco spor la treaba,daca echipa e faina...asta conteaza enormmmmmmm
Poze frumoase cu noi
Anca Micaela spune:
La multi ani, Bubu! Frumoasa petrecere i-ati facut, Zuzu! Mi-a placut tortu' rau de tot!
La multi ani, Rrox! Sa fii sanatoasa si fericita!
Am reusit sa pun ceva poze de la party. Enjoy!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]