Prichindei de martie-aprilie 2005(121)2 ani!!!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Multumim pentru urarile in avans si pentru felicitari.
Noi am sarbatorit americaneste adica la un restaurant italian cu nasii nostrii si ne-au cintat (ovationat) ospatarii dar nu le-am mai spus si numele meu ca era greu de pronuntat. asa ca dvid a suflat in candelabrul cu luminari pus la dispozitie si era foarte incintat de situatie. culmea era ca la fiecare masa era cite un sarbatorit, am vazut ca le cinta pe la celelalte mese am zis ca vreau si eu dar nu pentru mine ci pentru david. americanii sunt asa prietenosi si te felicita desi nu te cunosc cinta aplauda si te intreaba "cum stai". Apoi am fost la supermarket caci am primit printre multe cadouri de la comunitatea romana (sotul reprezinta tineretul aici) si multe gift carduri si am cheltuit pe toate nebuniile in special pt david ca el e pe primul loc.
asadar a fost super. am deschis cadouri f multe, nu am primit in viata mea atitea cadouri.....

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Adevarat a inviat!

Noi am fost in concediu incluziv astazi asha ca nu prea am petrecut prea mult timp acasa!

Am intrat doar sa "verific" ca toata lumeea e bine, si sa felicit cu intarziere pe Thea si pe David!

La multi ani Thea!
La multi ani David!cenia, din mesajele tale inteleg ca deja sunteti integrati in atmosfera si tonul tau e din ce in ce mai vesel! Ma bucur mult pentru voi!

ionela sanatate Dorei!

tuturor!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, David!
La multi ani, mamica lui David! Cenia
Sa fiti sanatosi amandoi si fericiti!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

imi pare rau ( din nou!) ca nu pot sta mai mult pe aici ..duminica am avut un inceput de mastita cu febra si frisoane, si acum trebuie sa am mare grija..pe nathan si gabriel ni i-au luat niste prieteni la ei pentru 1-2 zile sa pot sta numai cu bebe mic, ma simt in vacanta:)
va multumim mult de tot pentur urarile de 2 ani si pupam si noi sarbatoritii !
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Noi am petrecut bine la soacra la sat,Alicia a fost de-a dreptul fascinata de tot ,numai afara vroia,alerga dupa gaini ,caine si ce mai vedea.Am avut si o peripetie cu un berbec care s-a luat dupa noi si ne-a fugarit pe drum .Binenteles ca ea s-a distrat,eu nu mai puteam de frica,si acum mai aminteste 'vine bebecu'.
Iepurasul a fost darnic ,cam prea darnic,a primit destul de multe din mai multe parti si a sfarsit prin a se plictisi.De acum ma limitez la o singura jucarie,maxim 2.Chiar m-am gandit ca umplu casa de jucarii si nu prea se mai bucura de ce primeste.

LA MULTI ANI DAVID SI MAMICA!

DARIA multumim pentru superba felicitare!Cum mai merge cu gradi?

GABRIANAH multa sanatate si relaxeaza-te cat poti!

ALEXIA Mortal Benny.

MAMACITA felicitari pentru fetita!Ma bucur pentru sora ta,cred ca e tare fericita.

ZUZU Succes la noul servici!

RROX am vazut poze frumoase cu protagoniste la fel de frumoase.Ce-mi plac buclele Ioanei!

Cenia ma bucur pentru tine,v-am admirat in poze se vede ca sunteti fericiti!Ce bine suna ce povestesti tu acolo,visul american ce mai,sa stapaniti sanatosi cadourile!

ANDRRUZZA cum te mai simti ?

ANDIRA sanatate fetelor!

CRISA-77 Sa fiti sanatosi si fericiti in noua casa!

LIGIA ppupam Raducu vorbaret!

PISICUTA si Alicia confunda mustele cu albinele si spune ca "fac au a mana".

Carmen si ALICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Marox, Caramella - multumesc frumos!

Sper ca n-am ratat pe cineva, imi cer scuze daca am facut-o, nu e intentionat...

Vroiam sa va impartasesc 2 victorii reportate de 3 zile incoa', sper sa ne tina: Irina nu mai suge degetzelul! si Nati adoarme la ea in patut!

Irinei i-am pus un leucoplast care se lipeste zdravan la ambele degetzele mari (i-am cerut farmacistei cel mai lipicios leucoplast), i-am explicat ca are "buba' (Rrox, ma tot gandeam la tine ) si de 3 zile sta cu degetzelele lipite, ne mai arata ca are buba, dar nu mai rontzaie. Adoarme mai greu, ieri la pranz i-a cerut lu' soacra-mea toate jucarille , dar, fabulos, se poate si fara!!

Rrox - cam cat i-ati tinut voi degetelul bandajat Mariucai pana i-a trecut?

Iar Nati... o pun in patut de 2 seri, cu veioza pe lumina slaba, si mi-a adormit singurica, de fiecare data in funduletz. Aseara era atata de scumpa, ca avea un cub in manutza, era ingramadita toata si cu falcutzele in piept... I-am facut poze, incerc sa vi le pun maine.

La Multi Ani tuturor celor care si-au serbat zilele acestea ziua de nastere!

Mergi la inceput

Mamacita - multa putere, felicitari pt sarcina surorii, va fi super cu piticii apropiati ca varsta!

Gabrianah - io am facut mastita dupa nasterea lui Nati (era din ciclul "toate mi se intampla numai mie"), dar sper la tine sa nu fie cazul, multa sanatate!

Ce face Danuta, mai stie cineva?

Zuzuleeee, mai da si tu un semn de viata!

Mergi la inceput

Tot io, ca am uitat ceva:

Directorul unei fabrici le propune muncitorilor sa lucreze in fiecare zi mai mult cu 1 ora pentru a creste productivitatea. Apoi ii intreaba pe angajati daca sunt de acord.

Ionescu : Eu propun sa se lucreze cate 10 ore pe zi pentru a mari profitul companiei.

Popescu: Eu zic ca putem lucra chiar 12 ore pe zi, pentru ca trebuie sa ajungem cat mai repede la nivelul
concurentei.

Vasilescu: Am putea sa lucram 16 ore pe zi, suntem obligati sa ne facem datoria.

Gheorghe : Eu propun sa nu mai plecam acasa deloc. Pentru ca acasa ne intalnim cu nevestele si riscam sa se nasca tampiti ca Ionescu, Popescu, Vasilescu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna dimineata mamici.

Cu o mica intarziere,uram si noi
"LA MULTI ANI !" Emilia Alexandra -Geta Sava

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU PITICA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Am uitat sa va intreb, mai avem bb cu suzeta?

Dora nu vrea sa adoarma fara ea. Dupa aceea o da singura afara, dar n-as vrea sa i-o mai dau.
Voi ce-ati facut?

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU PITICA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput