Prichindei de martie-aprilie 2005(121)2 ani!!!

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani David si Cenia!! Sa fiti fericiti in America! Vad ca ati luat un start foarte bun acolo.

Mamacita felicitari surorii tale! O sa se umple curtea cu piticoti Felicitari si tie pentru masterat! Multi -ici Samuraiului iubitor si cititor si tinem pumnii sa te parasesca greturile cat mai repede. Asteptam si pozici ca ne e cam dor de voi I-ati ales nume micutei?

Andira cam 7-8 zile cred ca i-am tinut degetul bandajat Mariucai. Succes!

Marox nu mai stiu exact cat a costat hotelul, in jur de 70 Euro pe noapte, dar asta fiindca am luat apartament. O camera dubla era in jur de 45 Euro. Mai povesteste-ne de piticotii tai, poate mai pui si cateva poze

Raresionut Ma bucur ca ai trecut hopul cu pricina si beneficiem din nou de prezenta ta pe forum

Alessia tu chiar vrei sa-i ajuti pe toti Bravo!

Anca Micaela presupun ca pana acum Ema e bine si complet refacuta dupa incident Am ramas masca cand ai scris ce a patit micuta... cum ti-ai dat seama ce a patit, cum s-a manifestat? Nu de alta, dar sa pot recunoaste o asemenea patanie la nevoie... Multi -ici frumoasei!

Zuzu Bafta la serviciu, sa-ti placa!

Pisi Bine ai mai trecut pe la noi! -ici lui Matei! Ioana fugareste mustele cum le vede Striga: musca! musca! si fuge dupa ea

Ionela multa sanatate carliontatei tale!

Gabrianah Tinem pumnii sa-ti treaca repede mastita!

Multumim pentru aprecierea pozelor
Ioana continua sa progreseze extrem de rapid cu vorbirea. Ne uimeste in fiecare zi. Stie o tona de cuvinte, le alatura in propozitii extrem de diferite si nu foloseste niciodata un cuvant aiurea, fara sens. Ii place sa folosesca sinonime si antonime ca sa intareasca ce are de spus. Glumeste, canta, spune te rog si multumesc, buna ziua, buna, la revedere si pa din proprie initiativa si la momentul potrivit. Ii plac tot foarte mult cartile, citeste la greu, ia o carte si incepe sa turuie tot ce vede acolo, cu descrieri amanuntite, gen culoare, marime, avem/nu avem si noi, la ce foloseste, etc. Acum, stie toate cifrele, le citeste peste tot. A inceput sa fie interesata si de litere.
Nu mai doarme de pranz decat foarte rar si continua sa ma exaspereze cu refuzul lactatelor Nu vrea sa auda de olita.

Gata, fug la treaba.
tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Daca 40 de zile putem spune HRISTOS A INVIAT va spun si eu:
HRISTOS A INVIAT!
ADEVARAT CA A INVIAT!
Ma bucur ca sarbatorile acestea v-au adus zimbetul pe buze si parca suntetimai vesele si relaxate.
Roxx: nici David nu vrea sa auda de olita! credeam ca e singurul.
Am fost ieri intr-un supermarket cu produse pt copii si as fi ramas acolo cit de faine produse erau...trebuia sa cumpar ceva de 50 USD si am iesit cu mina goala. am probat niste fotolii pt alaptat superbe...nu am nici o veste de genul asta, dar le-a probat pina si sotul meu!
asadar va las ne ocupam de gospodarie, David cere tom si jerry toata ziaua ar sta la desene, are o tricicleta acum sper sa mai iasa in curte dar nu vrea defel, este cam cald (32 grade C)si a uitat de frigul din Romania. Imi e dor de casa, de rude de viata care am lasat-o in Iasi dar sper sa incep o noua viata aici. Asa e intotdeauna:dorul de casa nu te lasa.
Va las cu lamentarile mele si speram ca prichindeii nostrii vor incepe o noua etapa virsta de doi ani cea a descoperirilor.Apoi pregatiti-va bine pentru cea a intrebarilor cu sute de mii.

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

andira,rrox,caramella,multumesc.
Sa stiti ca am reusit in ultimele zile chiar sa va citesc,dar dat fiind ca in fiecare noapte avem"program"intre 3 si 5 am,iar ziua treaba cat cuprinde,nu reusesc sa incheg doua vorbeIn schimb ma bucur ca un copil de povestile voastre.
Va pup.
PS:tot ingretosata,sambata fac 20 saptamani si nu ma lasa...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Sunt cam ingrijorata,i-au iesit Aliciei niste bubite pe maini si picioare,mici si rosii(eu nu le-am vazut,din spusele bunicii)nu am idee ce poate fi,o duce Adi maine la dr.

MAMACITA sa te lase greturile cat mai rapid!

ANDIRA felicitari fetelor pentru progrese!Bine ca nu roade Irina leucoplastul.

IONELA noi avem 4 luni de cand am scapat de suzeta.A pus sotul piper pe ea si am zis ca nu mai e buna ,s-a stricat si o aruncam la gunoi.Noaptea se trezea des si ii dadeam ceai,la adormit era greu ,am tras o saptamana dar nu am cedat.

Avem si noipoze noi daca aveti timp si chef sa le vizionati.

http://new.photos.yahoo.com/krinis_caramella/album/576460762397474847

CARMEN SI ALICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Vazut poze,frumoasa d-ra si stie sa se distreze.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

buna buna ..hop si eu

In primul randLA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor din ultima vreme !!!!
sa cresteti mari, sanatoasi si voioasi , sa aveti parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa va te bucurati pe deplin de tot

cenia ... LA MULTI ANI !!!...sa fi sanatoasa, voioasa si iubita ( ca restul vin de la sine ) sorry de intarziere .

Eu is cam bolnava ..sau astenie de primavara ..sau de vara ..sau ce o fi ...imi pocneste capu de 2 zile ..am crezut ca e tensiune..nu e ( am tenisune de aviator) ...dorm fffffffff prost ...visez exagerat de mult si de intens si ma trezesc nu obosita ci moarta de oboseala ...daca dorm 2 ore ma simt ca si cum as fi dormit vreo 7 -8 ore ...am mai avut satarea asta cu vreo 2 luni inainte sa se nasca Benny ..dar acum ??? nu se justifica ...
Benny e un nazdravan si jumatate ...acu 3 zile a fugit din parculet si cum nu sunt garduri si porti aici s-a dus direct la o familie in casa ...degeaba am fugit dupa el ca el era deja in bucataria oamenilor ...si asta nu a fost tot aveau oamenii 2 boluri ptr pisica ..unu cu apa si unu cu mancare ..si cat imi ceream eu scuze ...el a luat mancarea si a varsat-o in apa
..asa ca o ducem din prostie in prostie ...si noi tot urat facem cu olitza ...de vb nu prea vrea sa vb decat olandeza ( desi eu vb cu el si in romana iar intre noi vb engleza) ...e tare comic cand ia expresiile uzuale ...de genul man man man ( un fel de off off off )...cum face o boacana vine si zice ..ma ma ma ...adica off off off ce am facut ...lui Horia ( fratele meu ) ii zice 'oria Sebi ii zicea aia ..dar cel mai dragutz e cand te duci cu el la magazin si incepe sa tipe cat il tin plamanii alergand spre raftul cu praituri ( napolitate , biscuiti ,wafels) cukaaaaaa

gata ma duc in pat ca nu mai vad nici tastatura asa ma dor ochii ...scuze daca am tastat gresit dar nu prea ma uit in monitor ca nu prea pot ...
va pup pe toate ..pe pitici si samburei ...

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis 122

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput