Prichindei de martie-aprilie 2005(121)2 ani!!!
Raspunsuri - Pagina 27
rrox3 spune:
Adevarat a inviat!
Sa aveti un Paste fericit alaturi de prichindeii vostri!

Scuze, n-am citit nimic, sper sa revin diseara, acum plecam in vizite.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
dariaevelin spune:
Hristos a inviat!
de la noi
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
laura72 spune:
Hristoa a inviat!
Multa sanatate si putere sa ne crestem prichindeii nostri iubiti.
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
raresionut spune:
Adevarat a inviat!!!
Daria, am privit aceste sarbatori prin ochi de copil....si ai dreptate, totul e mult mai frumos.
Alessia, m-am distrat cu toti invitatii mei , la masa de ieri, cand le-am spus ghicitoarea cu Benny.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
raresionut spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!...
unor mici si dragalasi "iepurasi",Thea Ioana
, David
Daniel
care isi sarbatoresc ziua de nastere...le doresc ca visele sa le devina realitate si multa sanatate.

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
pisicuta si matei spune:
Si noi pe aici![]()
In primul rand sper ca ati avut o Sarbatoare luminata si inconjurata de tot ceea ce v-ati dorit
Cu intarziere
vreau sa urez multi anisori Dariei si mamici ei Gegea
si bineinteles tuturor prichindeilor care si-au serbat in acest timp cei 2 anisori
Theea,David,Daniel.Va doresc sa mancati si sa dormiti ca sa va faceti mari(asa incerc eu sa il conving pe Matei
) si nu in ultimul rand multa sanatate!
Andrei bine ai venit pe lume.Danuta ma bucur ca esti bine si te asteptam cu nerabdare sa ne povesteti de mica minune si cum l-a primit Mihai.
Cenia ma bucur nespus de mult ca ati reusit sa va reintregiti familia.Am vazut si pozele si cred ca iti dai seama ca sunt incantat de ceea ce am vazut si eram curioasa sa le vad si pe cele de la shopping,dar nu am reusit.Va doresc sa va acomodati cat mai repede si mai usor
Daria felicitari pt inscrierea la noul curs.Cum ii merge lui Brien la gradinta?
Despre noi....Matei face progrese zilnice in ceea ce priveste vorbitul.La inceputul lui martie am fost 2 saptamani in concediu si ne-am vizitat si rudele.Fiind incojurat de multe persoane cu care nu se intelege precum cu noi a inceput sa spuna franturi de cuvinte.Acum incearca sa faca asocieri de mai multe cuvinte.Spre exemplu:"mami gunoi a cos"-adica sa aruncam gunoiul la cos;"pate pe gios"-a dat pate pe jos.Si inca multe alte cuvinte:animalute(catel,pisi;pisoi;pingu(pinguin);pete(peste) etc);isi spune toate partile capului-gua(gura);nasuc;ochisori;babie(barbie);ureche;par;manuta;pisor(picior)
;stie sa spuna cu ce este imbracat:buzita;pantaloni;pantu(pantofior);caciula si multe cuvinte care nici nu imi vin in cap si nici nu are rost sa le insir aici ca va plictisesc
.
Bine inteles ca este un nebunel si jmatate,are numai idei trasnite,are vanatai pe toata suprafata corpului,iar capul lui este un camp de cucuie,eu zic ca seamana cu tatal lui caci eu eram o fetita tare cumintica
.
Vorbesc cu el la tel de la serviciu si imi pune ca ma iubeste
si evident ca eu ma topesc toata
.
Nici nu stiu ce sa va mai povestesc,o sa incerc sa fac un album cu niste poze mai noi si niste filmulete sa vedeti ce activitati interesante are![]()
Aaa sa va mai povestesc o chestie haioasa:lu Matei cel neinfricat care trage toti cainii de coada si pisicile,fara frica,a bagat mana in cusca unor papgali care l-au ciuguluit,evident...ii este frica de ....muste
:-)))]
Va pup si mai trec![]()

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Marox spune:
Sarbatori Fericite! Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti si mai ales multa, multa sanatate!
Va multumesc tuturor pentru urarile pentru ziua Juliei. Don'soara n-a vrut sa sufle in luminari, in schimb au facut-o toti copiii din jurul ei.
Din cite imi amintesc, am ramas cu urarile la copilasii nascuti pe 21 martie. Deci, La Multi Ani, sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor: Rares Mihai (Carmenduta), Mara (Rp), Ioana Alexandra (Rrox), Andrei Bogdan (Crisa 77), George Victor (Coral), Nicola Adriana (Raluk), Karen (Hiroral), Daria (Gegea), Gabriel Stefan (Gabrianah), Thea Ioana (Crangutalil), David (Cenia).
Bine ai venit Andrei, sa fii sanatos si cu noroc in viata! Danuta-t, refacere usoara si te asteptam sa revii pe forum cit mai repede!
Rrox, am reusit sa vad pozele de la Vulcanii noroiosi si Sighisoara. Ioana e minunata, un copil superb! Mi-a placut si hotelul de la Sighisoara. Cit costa camera pe noapte?
Coco, l-am admirat si pe Vladut in poze,e tare dulce! referitor la ce ziceai mai demult, nu mi se pare slabut, e bine facut.
Cenia, iti doresc adaptare usoara, am vazut pozele sint foarte frumoase.
soferul masinii rosii.
Mamacita, felicitari pentru fetita! Stii cum se spune in franceza? "Le choix du roi" - alegerea regelui - cind dupa un baietel urmeaza o fetita. Imi inchipui ca parintii tai sint foarte bucurosi, cu amindoua fetele care or sa fie mamici cam in aceeasi perioada. Iar animatia o sa fie pe masura, cu 3 piticuti de virste apropiate. Va doresc tuturor multa sanatate si sa scapati cit mai repede de gripa!
Zuzunaki, mult succes la serviciu!
Andira, pupici fetelor si multa sanatate!
Crisa-77, bun venit in casa noua, sa fiti fericiti!
Pisicuta, felicitari pentru progresele lui Matei! Cred ca e haios Matei cind se fereste de muste! Dar poate ca le crede albine si de asta i-o fi frica, sa nu-l intepe?
Alessia,
lui Benny cel spalacios!
Ligia, felicitari pentru progrele lui Raducu! Eu una sint impresionata de cite cuvinte stie si zice el tinind cont ca aude 3 limbi in jurul lui.
adseana spune:
Adevarat a Inviat!
Sper ca ati avut parte de Sarbatori luminate si fericite, si ca v-a adus iepurasul tot ce v-ati dorit! 
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!
ionela_r spune:
Adevarat a Inviat!
Dragele mele,noi am ratat sarbatoarea .
Dora s-a trezit stranutand si curgandu-i nasul.
Toata ziua a fost "bleguta".Peste noapte a facut febra si mi-a spus c-o doare gatul "imi arata cu manuta la gat".
Imi spunea mereu "mami Dodo tupalata,utula nasu".
Sa fie tacamul complet,luni s-au molipsit mamaie si tataie.
Asa ca va dati seama cum am lasat-o eu acolo.
Azi am vb si erau mai bine si parintii mei.
Pupici 
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU PITICA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos