Prichindei de martie-aprilie 2005(121)2 ani!!!
Raspunsuri - Pagina 26
rp spune:
Sarbatori fericite, dragele mele, alaturi de cei dragi voua.
La multi ani prichindeilor care au mai implinit 2 ani, va pup pe toti.

Eu sint intr-o continua criza de timp, sper ca zilele astea sa pot sa mai scriu citeva rinduri.
Va pup.
Marutza si Tudor
roxana, marutza (22.03.2005) si tudor (05.03.2007)
mamacita spune:
LA MULTI ANI TUTUROR PRINCHINDEILOR CARE AU IMPLINIT 2 ANI si mamicilor care au implinit...18 primaveri
!As fi dorit sa nu ratez pe nimeni nominal,dar la noi au fost multe evenimente,si mai bune[de ex.sora mea este si ea gravida dupa incercari ca ale mele si trat.idem,cu 10 sapt.in urma mea,iar eu am scapat cu brio de masterat]si mai rele[de ex.o viroza respiratorie urata care a ingenunchiat adultii din Cta si care l-a prins si pe Alexut prin intermediul bonei,doar pe mine m-a ocolit].
Nu am reusit nici macar sa mai intru pe dc![]()
Alexut insa este robust si s-a comportat mai bine decat adultii la tusea si febra care il molesisera,asa incat acum este muuult mai bine,desi are ceva tuse remanenta,dar plamanii sunt"curati".Cu ocazia asta s-a indragostit de stetoscop
,"stete",asa ca acum isi asculta si el menajeria de maimutoi.Este dulce,iubitor,inteligent,dar deosebit de incapatanat si dezordonat[din pacate bona este f.dezordonata,asa ca nu are cum sa-l educe in ceva ce nu cunoaste,iar incercarile mele normal ca i se par opresive
].Repeta prima silaba la o serie de cuvinte,acum a inceput sa repete cate doua silabe,oricum se face foarte bine inteles.In continuare ii place mult sa citeasca,invata litere noi si adora sa le recunoasca peste tot si se umple de zambet si lumina pe fetisoara cand vorbeste de"bebi"din"bu"lui mami.
Iepurasul i-a adus via parinti
o tricicleta din aceea cu maner,cu cap de ratoi,care canta si macane,asa ca azi,profitand de vremea absolut superba,ne-am plimbat la greu pe roti de toate dimensiunile![]()
V-as mai povesti,dar mai am treburi,lasand la o parte ca,spre deosebire de prima sarcina,unde la 15 saptamani abia imi mai aminteam ce inseamna greturile,acum persista intr-o veselie,la 19 sapt.
Vreau sa-i urez "Bun venit!"lui Andrei,sa fie sanatos si norocos,iar mamei recuperare integrala si rapida!
Iar voua tuturor,mici si mari,sa va aduca Sfintele Pasti harul lui Dumnezeu in camine, pace, bucurii, dragoste si speranta, intr-o unitate si sanatate depline!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ligia13 spune:
Invierea Domnului se apropie.
Va dorim sa petreceti aceste zile in pace si multa bucurie, sa aveti masa inbelsugata si un iepuras cat mai bogat (asta daca ati fost cuminti
) .
Sa va dea D-zeu numai bine, sa aveti sufletele pline de bucurie si soare , asha cum se arata a fi aceasta primavara!
Invierea Si Lumina sfanta sa va umple casa de noroc si intelegere !
Multa sanatate atat voua cat si celor dragi(in special prichindeilor)
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
gegea spune:
Hristos a inviat! Sa aveti o sarbatoare plina de veselie si lumina, sa va bucurati cum se cuvine si sa fiti sanatosi!
Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
CatXO spune:
Hristos a inviat! Va urez o primavara plina de bucurie, sanatate si implinirea tuturor dorintelor, iar lumina sacra a invierii sa apere ce avem mai bun din noi!
Pupici
raresionut spune:
Hristos a inviat!
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima , o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija...Paste fericit si plin de lumina in suflet..

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
CatXO spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor din zilele trecute: Rada Valentina (Carmissis), Stefan (CaludiaH), DARIA (GEGEA)
, Gabriel-Stefan (Gabrianah)
, Adina-Nicoleta (Giliutza)! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
De asemenea, LA MULTI ANI! sarbatoritului zilei de azi Thomas Daniel (Gabrielaveres) 
!!!

zuzunaki spune:
Adevarat a inviat!
Paste fericit tuturor !
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
alessia105 spune:
Adevarat a inviat !!!
Sa aveti o zi frumoasa alaturi de cei mai dragi dintre dragi si cei dragi 

Eu azi noapte am avut o revelatie uitandu-ma la datinile romanesti din manastiri din Spatamana mare( preotii spalau picioarele credinciosilor ) ...am bufnit fara sa vreau in ras ptr ca am zis ca asa aflu eu de ce si-a spalat Benny picioarele in wc toata saptamana ....cum ma vedea ca is cu spatele fugea la wc, isi baga picioarele in vas si tragea apa ...o fi vrut copilu' la biserica si eu nu am inteles 
----------------------------------------------------
Alessia
,Dezbracatu'
si Spiderman 
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
CatXO spune:
Bine ai venit Andrei pe lume! Sa cresti mare si frumos, alaturi de fratiorul tau! Iar Danutei ii doresc sa se refaca repede!