Prichindei de martie-aprilie 2005(121)2 ani!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani Ioana Alexandra!! Rrox

La multi ani Andrei - Bogdan!! Crissa-77

La multi ani Luca Joszeph!! GabiG

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ioana cea minunata si despteapta.Rox felicitari pt fetita ta,sa stii ca Matei inca o iubeste.Multumim pt griji si promit ca voi scrie mai des

Andrei-sa te faci mare si puternic

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

fetelor azi in sfarsit am reusit sa semnam actele pentru apartament, deci suntem cum zice barbatul meu proprietari.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI Ioana, sa-ti fericesti in continuare parintii,sa fii sanatoasa,frumoasa s desteapta,iar pe noi sa ne incanti pe calea naratiilor mamicii tale1
LA MULTI ANI Andrei,fie ca Dumnezeu,care ti-a daruit acesti minunati ingeri protectori care sunt parintii tai,sa-ti ofere si o lume mai buna in care sa te simti asa cum esti printre noi:prichindel mult iubit!

Fetelor,am innebunit,atata munca de cand am intrerupt CIC n-am inghitit!Azi ma duc iar la cabinet,caci colega pe care o adusesem in locul meu cat am fost in CIC si care a ramas in continuare sa facem jumi'juma' naste luni,asa ca iar ma cocosez,abia ma mai eliberasem...noroc ca s-au imputinat greturile,ca altfel nu stiu ce faceam.

Azi i-am luat cadou de 40 ani[facuti pe 21 martie]sotului meu,un lant de aur de care sunt absolut incantata si care l-a bucurat si pe el foarte mult.

alessia,mi-a stat inima,cum mi-a stat cand a rontait Raducu ciobul.Sa-i fereasca DD pe prichindeii nostri de asemenea patanii, sa nu mai treaca prin asa ceva1Pupam ranitii!
nino,sa-l stapaniti sanatosi!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Nino - felicitari pentru proprietate! Sa stapaniti sanatosi si fericiti casutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Mamacita - La multi ani! sotului tau! sa fiti sanatosi si bucurosi tot timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Multumim frumos pentru urari!

Nino sa stapaniti sanatosi apartamentul si sa aveti parte numai de fericire in el!

Mamacita La multi ani sotului tau! Sa aiba o nevasta fericita si doi copii sanatosi, frumosi si isteti foc!

Pisi -ici lui Matei de la Ioana

Ana si eu zic s-o platesti daca se dovedeste parolista, asa e corect.

Alessia am patit cam aceeasi chestie cu Mariuca acum cativa ani. Isi prinsese degetele in usa (pe partea cu balamalele) si nu puteam sa ajung la ea sa vad exact ce a patit... pana la urma m-am descurcat ... dar m-au trecut toate apele... pupam exchibitionistul nazdravan

Ligia tot am vrut sa-ti zic si am uitat... Felicitari Raducului pentru progresele la olita!
Ai cerut poze, iti arat poze si inca o gramada, alta data sa fii atenta ce ceri

Am facut un album nou cu poze din februarie la Vulcanii Noroiosi, din "expeditia" Sighisoara si de astazi Se numeste feb-mar 2007 - nume absolut banal

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

La multi ani Ioana, Andrei si Luca! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc coco si rrox!

E FETITA!
Asta -seara,dupa ce-am terminat programul la cabinet,am rugat-o pe dr.sa-mi faca si mie un 3 D,ca se pricepe tare bine si aparatul este performant.si e fetita si e o scumpa,are 192 g si,desi abia maine face 17 sapt,pare mai matura cu 3 zile

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita Suuuperrrr!! Felicitari!
O sa ai o pereche exact cum am fost eu cu frate-miu Numa' ca eu eram nascuta primavara si el in septembrie , dar la acelasi interval de 2 ani si jumatate.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput