Prichindei de martie-aprilie 2005(121)2 ani!!!
Raspunsuri - Pagina 10
coco spune:
Laura- poate ca totusi George nu e claustrofob- si Vlad acum 1 an se temea in lift -cred ca si din cauza zgomotului, nu era nici obisnuit (stam intr-un bloc fara lift). Poate ca nu a vrut nici la acel castel -poate s-a speriat de el, cine stie?! Daca nici nu voia sa se uite la el... Mai mare iti va explica ce-si-cum dc. acum nu poate ![]()
Rrox- Multumim pt laude! Si Vlad recunosate cifrele de la 1 la 9 -are niste cuburi pe care-s cifrele si de-acolo le-a invatat. Confunda 4 cu 7 si cu 1 uneori, in rest ok! Pe mine ma streseaza ideea de a-i placea cifrele, cred ca am mai spus-o, as vrea sa fie mai artist! Taica-sau era olimpiot la mate pe tara-doar locul II
-bine ca si-a revenit la normal, eu -si eu buna dar nu asa perfomanta...deci are de unde mosteni mate, dar -hai ca iar o iau razna...
rrox3 spune:
Multumim
![]()
La multi ani Andrei!!
Sa cresti mare, sa fi sanatos si fericit si sa ai o viata implinita! Crisa sa-ti traiasca micul luptator si sa te bucuri de el!
Coco poate ii place grafia cifrelor
In fond invatarea cifrelor denota memorie vizuala foarte buna, daca le asociaza si cu cantitatea aferenta, denota logica si atentie. Adica si artist si matematician
Laura sunt mai multe posibilitati dupa parerea mea: prima: nu e claustrofobic, sunt coincidente, s-a speriat de alte chestii prezente acolo; a doua: e doar una din spaimele copilului mic si va trece de la sine odata cu cresterea; a treia: claustrofobie, nu stiu, ar trebui cautat sa afli daca se manifesta asa devreme. Daca asta e, se poate trata si tine sub control prin psihoterapie. Dar trebuie sa mai creasca putin, sa poti discuta bine cu el, sa constientizeze ce rau i s-ar putea intampla si sa gasiti solutii impreuna pentru fiecare din el. Dupa, treptat, treptat ii poti creste nivelul de toleranta a spatiilor din ce in ce mai stramte, pana isi depaseste teama. 
tuturor! Ma duc sa-mi distrez aniversata mica ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
Editez ca am maltratat limba romana...
ligia13 spune:

La multi ani Ioana Alexandra. Rrox3 
(si o rugaminte - vrem pooooze) 

La multi ani Andrei Bogdan! Crisa-77 suteti la casa noua deja? 

Eu
si Raducu
(22.04.2005)
adseana spune:
La multi ani, IOANA!
Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa! RRox

La multi ani, ANDREI!
Sa cresti mare, frumos si sanatos! Crissa
muulta putere si sanatate va doresc! 
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!
dariaevelin spune:
la multi ani Ioana si Andrei
!!
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
coco vlad este absolut adorabil!!Ce ochi,ce gene, ce par si ce ten....
ce trasaturi asa,in genere. Superb copil,extraordinar de frumos

,cred ca va face nenumarate victime
Poze frumoase cu noi
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
ellinia spune:
LA MULTI ANI IOANA!
LA MULTI ANI ANDREI!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
coco spune:
quote:
Originally posted by dariaevelin
coco vlad este absolut adorabil!!Ce ochi,ce gene, ce par si ce ten....ce trasaturi asa,in genere. Superb copil,extraordinar de frumos
,cred ca va face nenumarate victime
Dariasi tigrutul vesel, Brien
![]()
Poze frumoase cu noi
Multumim!
Apropos de victime eu sunt victima sigura
Apoi faza cu tenul mi-ai adus aminte de o faza draguta: era o fetita brunetica de vreo 4 ani in parc si-l striga pe Vlad 'negru'
, desi bietul Vlad nu e asa negru (ca mine spre exempluIar genele, fie vorba intre noi, nu-s asa lungi - ale lui Brien poti spune ca da. Ce face? Cum se simte?

Ana71 spune:
La multi ani: Ioana, Andrei si Luca! Sa aveti o viata frumoasa, plina de bucurii!
Nu pot sa mai scriu (Allesia, multumesc mult pentru sfatul legat de bona-si eu am gandit tot la fel
)pentru ca sunt la servici si as vrea sa plec un pic mai devreme (sunt copii invitati la o petrecere si trebuie, inca
, sa-i insotesc!

si tigrutul vesel, Brien