Prichindei de martie-aprilie 2005(121)2 ani!!!
Raspunsuri - Pagina 12
gegea spune:
Cu scuzele pentru intarziere, la multi ani frumosi, sanatosi si fericiti, Rares, Mara, Ioana si Andrei!
Pupici si imbratisari mamicilor care va iubesc si cresc asa frumos!!!

La multi ani si tie, Rrox! O viata frumoasa si senina!

mamacita, ma bucur pentru voi, sa va aduca Dumnezeu o fetita sanatoasa si somnoroasa!!!
(mi-a devenit obicei sa urez asta mamicilor, intrucat am tras si trag muuulte de pe urma nesomnului Dariei
) La multi ani si sotului tau, sa poarte sanatos cadoul!
anca micaela, superbe pozele, iar Ema e asa frumoasaaaa!
E dulce dulce de iti vine sa o musti! Sa va traiasca si sa va bucurati impreuna de ea!
coco, hipiotul e un dragalas cu trasaturi ferme si bine conturate.

rrox, acu vizionez pozele voastre si is cam asa
Cat de frumos ai slabit, bravoooo! Esti de felicitat si de admirat!
Pozele, in ansamblul lor, sunt foarte frumos realizate (as usual), am admirat si carliontii Ioanei in diversele ipostaze (si Daria se delecteaza la maxim cu carticica cu puzzle de la Teora
), dar si pe scolarita ta care are din ce in ce mai mult un aer de adevarata domnisoara!

Multumim ca intrebi de noi, acum suntem bine, Daia s-a vindecat complet, iar eu am ramas cu usoare sechele. Imi e frica sa mai risc vreo raceala (desi suna aberant, intrucat asa ceva e de neevitat
), ne-am mai chinuit de ... offff.
Spuneai ca daca ai fi avut aspiratorul, l-ai fi folosit cu forta la Mariuca, ei asta am facut si io, chiar in prima zi de raceala. Am lasat-o pe ea sa manevreze, in prima faza, sa se simta stapana pe situatie, apoi am incercat sa aspir eu, iar tati o tinea, acompaniati de tipetele si impotrivirile de rigoare, dar a urmat catastrofa: dupa plans, jale, urlete de isterie (se simtea tradata, doborata cred) a urmat intoarcerea stomacelului pe dos si varsatura.
Asa ca m-am lecuit, m-am lamurit ca nici cu forta nu e o solutie ok, astfel ca treptat am tot eliminat cate o metoda, am introdus alta si tot asa. Acum stiu ce-i convine si ce nu, dar balanta inclina mai mult spre chestii neplacute, de aceea sunt terifiata numai la gandul unei alte probleme.
Nu mai stiu ce am mai citit, ce mai vroiam sa adresez si cui, sorry
, dar oricum, va pup pe toate! sa aveti un week-end frumos!

Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
Anca Micaela spune:
George si Tudor, la multi ani! 
Mamacita, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!
Gegea, multumim de laude. 
Rrox, superbe pozele!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]
simonela spune:
Cu scuze pentru intirziere,urez si eu LA MULTI ANI,MULTA SANATATE, MULTE BUCURII SI NOROC IN VIATA, MARA, IOANA SI ANDREI!!! 

Rp, RRox, Crisa, sa va traiasca prichindeii si sa va bucurati de ei toata viata! 

Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre
simonela spune:
LA MULTI ANI si sarbatoritilor de azi, George si Tudor!!

Mamacita, ai vazut ca pina la urma am avut dreptate sa te felicitam ca vei avea "pereche", probabil ai avut tu o presimtire sau o dorinta "ascunsa" ca bebe sa fie fetita de ai zis asa...si pina la urma s-a implinit! Bravo! Sa fie sanatoasa, ca asata-i cel mai important!
Si sa-ti traiasca sotul, sa va bucurati impreuna de doi copilasi minunati! 

Rrox, am vazut si eu pozele voastre. Sunt foarte faine, iar "personajele principale", adica fetitele, sunt superbe!!
Sa-ti traiasca, frumos concediu ati avut! Am fost si noi la vulcani,la Buzau, acum vreo 5 ani,in concediul de vara, cind am facut turul Romaniei, dar mie, sincer, nu mi-a placut...ne-a prins si o ploaie pe-acolo, de norocosi ce suntem...si am intrat in noroi pina la genunchi ![]()
Gegea, ma bucur mult ca ati reusit sa treceti cu bine peste toate problemele de sanatate,sper sa aveti o luuuuunga perioada de respiro, in care sa va ocoleasca necazurile!!! Pupici cirliontatei care nu vrea sa doarma si pune la incercare rabdarea mamicii!

Nino, felicitari pentru apartament, sa-l stapiniti sanatosi! 
Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre
andrruzza spune:
La multi ani Ioana!
roxx
La multi ani Andrei!
Crisa
Felicitari mamacita!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
coco spune:
Rrox- am vazut pozele tale pe nerasuflate, e o placere se le vezi! Cu ce sa incep?!
Cu Ioana - o dulceata de fetita, fericita cu personajele Scooby (cred ca eu mult mai amre ma jucam)- ca sa vezi ca se joaca cu ele si isi imagineaza jocul! Bravo frumusetei
!
Cu Mariuca- nu-ti pot explica dar e febletea mea. Mi se pare deosebit de frumoasa si gingasa!
Cu tine- care arati fooorte coool!
Cu peisajul de pe luna - vreau si euuuu! si ce fain apartament, parca ati fost in alta tara... ati stat in Brasov?
Mamacita- super frumos ca o sa ai o printzesa!!
Felicitari!
rrox3 spune:
Multumim!
![]()
La multi ani George!
Coral sa-ti traisca baietelul, nu mai treci pe la noi?
Gegea Esti tu draguta, am slabit putin, sunt tot o balena. Planul era de 20 kg., am slabit 8, dupa care am inceput sa incalc regimul si am cam pus 1-2 la loc. Asa ca nu sunt deloc incantata. Am luat saptamana asta pauza (culmea - cantarul a ramas pe loc!) si reincep de luni cu forte proaspete.
In rest, da, imi amintesc ca si Mariuca vomita de cat se zbatea la extragerea cu pompita, si cum nu scoteam prea mult, nu era nici un castig. Cu aspiratorul ma gandeam ca esti mai rapida si ai rezultate mult mai bune, totul e sa se intample totul foarte repede sa nu aiba timp sa se ambaleze. Desi Mariuca urla si dupa aia de nu mai putea, cred ca de ciuda ca o "agresasem". Bine ca i-a trecut Dariei, va doresc sa fie mult mai cooperanta data viitoare si data viitoare sa fie foarte indepartata! 
Coco M-ai facut sa rad
, cool pe naiba
Multumim pentru laude!
Hotelul frumos e din Sighisoara, e chiar in piata centrala din Cetate.
Andruzza ce mai faci, esti bine da? 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
dariaevelin spune:
la mmulti ani George Victor si Tudor
!
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
Mamacita felicitari!!!
Eram sigura inca de cand mi-ai spus prima data,insa m-am abtinut sa-mi exprin parerea pt ca ziceai atunci,cand samburica era abia un conglomertat de celule,ca le-ar fi mai usor daca ar fi baietei(nu ca ai fi insinuat ca asta-ti doresti). Si...am zis sa-mi pastrez presupunerea
doar pt mine si dac-o fi sa se adevereasca....sa-ti destainui.
La multi ani Marius!!!
sa fii sanatos si la fel de voios cu o sotie si 2 prunci pe masura!
rrox frumoase pozele,frumoase fetitele,Ioana zulufica frumusica iti seamana bine,pe cand Mariuca delicata e a taticului. Mi-a placut mult fotografia cu protestul adus fotografierii si doleanta de joaca
.Frumoase locuri,intr-adevar hotelul pare desprins din alta tara.cat costa o noapte de cazare? De fapt...sighisoara toata are un iz....mai special.
nino sa stapaniti sanatosi apartamentul!Sa fie intr0un ceas bun si inceputul unei etape prolifice!
de ieri sunt iarasi studenta
. Am inceput un post universitar de Managementul strategic al resurselor umane!
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
Dantje spune:
Multumim de urari si felicitari
: adseana,ligia, daria, andruzza, coco, andira, carmenduta2003, ancamihaela, alessia105, mamacita,simonela,ana71, rrox 3, gabrianah, laura72.
Mamacita, sa-ti traiasca sotul sa fiti fericiti alaturi de 2 ingerasi, super veste.....printul si ...samburica deocamdata.
Revin poate reusesc sa mai pun ceva pozici.
Dantje & Martijn