Bucurii de sept-oct 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by GETY

Sandra, eu stiu despre Klacid ca e un antibiotic puternic. Am luat si sotzul odata pt. ca a facut o otita nasoala cand a venit de la mare. Dar mai bine asteapta sfaturi autorizate. Multa sanatate fetitei.
Daca ar fi dupa mine, nu as da antibiotice pana la 18ani!!! Despre Klacid, am citit in prospect si mi se pare f puternic, ai dreptate. Concluzia (neplacuta de altfel)este ca de ce am fugit nu am scapat. Nu vroiam un dr. care la prima tuse da antibiotic, deci voi cauta alt pediatru pt gargaritza.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sandra, eu mi-am schimbat dr. de familie pt. ca toata sarcina nu mi-a dat nici Materna compensat. Ma asculta cu trompeta, imi lua tensiunea, ma cantarea si gata. Si-l mut si pe sotz. Uite-asa!
Se pare ca o sa fiu singura care o sa puna poze cu Maria in premergator. Mai ales ca am vazut un model in care se poate si legana.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Salutare!
Dupa 2 nopti de cosmar, ieri m-am simtit foarte obosita, iar spre seara m-a luat cu frig...Toata noaptea m-am zgribulit sub plapuma desi erau in casa 25 de grade! E, cert e ca azi de dimineata aveam 38,7 Abia ma puteam da jos din pat, iar Maruca m-a cadorisit inca de la prima ora cu un mare kk!!! In fine, mi-am chemat barbatul de la ore sa imi aduca doctorii iar acum sunt ceva mai bine. AM doar vreo 37,5. Dar ma simt de parca as fi tras la jug (probabil ca zugravitul asta m-a pus jos). Of, si toata noaptea m-a durut capul.....cine stie ce temperatura am avut. Cert e ca din cauza starii de rau nu am mai sarit din pat la primele scanciri ale Marucai si a fost mai bine, adica de multe ori a adormit singurica la loc. Chestia asta ma face sa cred din ce in ce mai mult ca nu are fata nici o durere, ci doar ...alint

Nu am apucat sa citesc in urma, abia m-am tarat pana aici. Incer sa imi arunc ochii peste ultimele 6 pagini si sa vad daca pot sa raspund la ceva. Daca nu...cand m-oi inzdraveni.

E a treia viroza in anul asta. M-AM SATURAT!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Gety nu reusesc sa iti vad zambareatza.
ozana imi pare rau ca te simti iar rau. Las-o mai moale cu zugraveala, ca te extenuezi asa si iti scade imunitatea .
Sephora ce bine ca bebe s-a refacut cat de cat. Si pe mine ma termina cand are mucisori, e un chin si cu somnul si cu papa. Slava Domnului ca nu am avut prea des si de vreo 3 luni nik. Ce aiurea faza cu costul consultatiei in functie de venituri...
Cristina felicitari pentru ridicatul in genunchi.
eloise multa sanatate parintilor tai, ce de sarbatori ati avut luna asta !

mexxa pe unde esti?

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Floricel, eu inca nu am inceput diversificarea la Maruca. O sa incepem dupa vaccinul de 6 luni. Atunci o sa o mai intreb o data pe dr ce si cum. La Ana eu am cam respectat termenele astea (mai putin la legume), dar intre fructe, legume, carne sau ou am lasat cate o saptamana. Ca doar nu-i graba, cine ne zoreste?

Gety, merci de urarea de somn usor...dar, dupa cum vezi, n-am avut noroc

Sephora, sanatate multa inotatorului!

Itzy, ma bucur ca sunteti bine si ca papa inca bine Da, si eu ma gandeam la Cecilia...ce nasol

Cristina, felicitari pentru ridicatul in genunchi

Fetelor, atat am fost in stare sa raspund. Deja parca mi-a mai crescut temperatura Gata, merg in patuc!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Marina, sa te faci bine repede!

Gety, nici eu nu am reusit sa vad zambareata.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutari!

Am intrat doar sa-i spun puiului meu Victor "La Multi Ani !" pentru cele 6 luni implinite azi , sa creasca mare si voinic.de la mama, tata si Dragos.

Putzuruca - "La multi ani !" si pentru voi cu multa sanatate.

Eu sunt intr-o fuga continua , Dragos acum a adormit si trebuie sa stau mai mult cu el pentru ca ii merge burta si vomeaza. Tot ce baga in gura de 3 zile varsa tot. Suntem cu tratament acasa pt ca nu am vrut sa ma internez in spital pt Victor.
Va pup si cand mai pot va mai fac o vizita

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ignatica, Sandra, Marina - multumim de felicitari!
Of, Marina, chiar ai racit destul iarna asta. Cred ca trebuie sa faci un tratament pentru imunitate, ceva naturist, ca deja se ingroasa treaba. Cred ca din cauza ca alaptezi si plus sarcina, ti-a scazut imunitatea si de asta esti mai sensibila acum. O sa vad sa caut ceva retete pentru imunitate si te anunt. Sanatate!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cristina - imi pare rau de Dragos. Ti-au zis ce poate avea?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26
Eu am innebunit zilele astea cautand iaurt...Covalact in Ploiesti nu se gaseste, am bagat in actiune toate rudele prietenii care cand gasesc sa livreze rapid la adresa noastra....ce sa fac???cum se face iaurtul in casa???/

Alexutza intamplator am vazut ieri la DOMO un "aparat de facut iaurt", chiar asa se numea, marca SEVERIN. Nu am avut timp sa-l studiez si deci nu stiu cum functioneaza. Pret ~80RON
Fetelor ati auzit de un astfel de aparat? Suna interesant ...

Mergi la inceput