Bucurii de sept-oct 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sandra, eu stiu despre Klacid ca e un antibiotic puternic. Am luat si sotzul odata pt. ca a facut o otita nasoala cand a venit de la mare. Dar mai bine asteapta sfaturi autorizate. Multa sanatate fetitei.
Mirabelac, am trimis filmuletzul si pe site-ul bucuriilor.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Sandra - ca buna idee ai mai avut cu termenul de inscriere pe site! De nu era termen cine stie cand trimiteam si eu datele Dar cand am auzit de termen repede m-am conformat

am avut si io o idee buna si folositoare

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

LA MULTI ANI sarbatoritilor de 17,18,19 !!!

Xandrutza

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Gety- n-am sa folosesc premergatorul, voi vedea eu in ce fel ne vom chinui pana vom avea stabilitate pe picioare..

Xandrutza - n-am incercat, uite cand iesim zi afara sa luam de la piata sa vad ce reactie are...

Sephora - am inteles sa traiti!!!!Ia Tantum Verde cu incredere ca la mine a functionat de minune
Eloise - sa-ti traiasca parintii, sa fie sanatosi si sa se bucure de nepot(i)!!!

Si noua ultima data cand am fost la pediatra ne-a prescris Eurespal, just in case!!!dar e nasol daca are gustul rau....ooofff, si Karvol pt cand mai este oleaca infundat pe nasuc,doar sa-i punem asa pe etajera/noptiera sa iasa vapori in aer!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DiaB

Sandra, la fel a fost si Maia. La inceput au fost doar mucisori iar apoi a inceput si tusea. De preferat sa mergi cu ea la doctor sa vezi exact de la ce tusea. La Maia avea si ceva la plamani (am inteles ceva de genul inceput de bronsiolita); eu i-am data asa: antibiotic Ospamox, Ventolin, Panadol; mi-a dat si ser efdrinat, dar nu i-am dat; cica asta desfunda f bine nasul dar pe prospect scrie ca e peste 12 ani, asa ca am zis pas; apoi mi-a dat tot pt nas opftamesone (cred ca asa se cheama); i-am mai dat cu marimer, am pus karvol intr-o batistuta, am folosit batista bebelusului la greu; si vezi sa fie ceva umed in camera, adica sa nu fie aerul uscat (un castron cu apa sau prosoape ude pe calorifer). Cred ca te-am ametit cu toate astea ; asa eram si eu cand trebuia sa i le dau pe toate...
Multa sanatate gargaritei.
Multumim mult. Nu ne-ai ametit deloc . Tusea este de la mucisori, febra nu are si nu am avea motive sa luam antibiotic. Am uitat sa spun ca si noi luam Panadol, nici nu am mai intrebat dr, i l-am dat primul .

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by microbu

LA MULTI ANI sarbatoritilor de 17,18,19 !!!

Xandrutza

Sandra
gargaritza

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY

Mie ieri mi-a cazut netu' si n-am intrat pe forum.
Ne luam de mana, mie nu m-a mers de sambata ora 19 pana acum.

quote:
Originally posted by GETY

Sandra, schimbare la 180 grade cu numele fetitei. Cum o strigi?
O strig Ruxi si poate cand va fi mai maricisa sa priceapa o sa-i spun ca mami a vrut sa o cheme Anais si daca-i place asa ii voi spune .

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sandra, mie nu imi prea place numele meu, dar deh!, pe tata il cheama Gheorghe si daca n-a mai venit baiatul, mi-a pus mie numele derivat de la Gheorghe. Mama imi zicea ca-l pot schimba, dar parca n-as fi fost obisnuita cu alt nume, asta din acte era al meu.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Sephora, multa sanatate lui Matti. Si mie mi se rupe inima cand vad ca "munceste" atata nasucul ala mic. Isi pune capul pe umarul meu si parca se vaita asa, amestecat cu rasfat. Offff...
Gargaritza nu a dormit mai deloc primele 2nopti, max 2ore.

Itzy si eu am zis ca seamana balerinele noastre. Au niste miscari...
Si eu sunt CONTRA premergatorului.

Mirabela, si gargaritza se freaca la ochi cand ii este somn. Cu coloana stai lisnistita, am citit in Capraru si este ok.

Susa, esti absenta motivata cat timp vrei tu ...

CristinaGoji, felicitari pt Vlad.

Gety, mai bine spala la masina jucariile de plus cu acelasi detergent pe care-l folosesti la BB, in nici un caz cu Biocarpet ca e toxic.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sephora

A inceput si pe mine sa m-a doara in gat si sa am nasul infundat ce fac iau Tantum verde?
Bine ai venit in club. Si eu si sotul meu am luat muci+gat de la gargaritza...

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput