Bucurii de sept-oct 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
GETY spune:
Uitati o fetita vesela:URL=http://s156.photobucket.com/albums/t5/gety_1974/?action=view¤t=MOV03470.flv][/URL]
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
ramomar spune:
Salutari mamici si bebici,
hop si noi pe baricade dupa un wk tare obositor, dar frumos.
multumesc felelor pentru raspunsul la intrebarile mele si
xandruta, La multi Ani! multe impliniri, fericire si noroc alaturi de familia ta!
mama, ce de delicatese ai facut
eloise, La multi ani si pentru parintii tai! Sa traiasca multi multi ani fericiti si sanatosi!
Sephora, multa sanatate lui Matti. Off, stiu ce inseamna nopti nedormite din cauza mucisorilor. Sper sa scapati cat mai repede de ei.
am vazut multe poze frumoase, dar de fapt sunt frumoase pentru ca sunt ale bucuriilor
CeciliaC sa-ti triasca frumusetile de fetite!
microbu, pt gragarita adormita in multe pozitii. Asa o gasesc si eu pe strumfita mea de fiecare data, in cele mai ciudate pozitii si incovoitat de spate
AncaMt, multi pupici pentru Luciana, frumuseteta mica
Crisnemes, ai doi baieti minunati. sa-ti traiasca!
pupici
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
tanima_i2002 spune:
Am uitat sa ne laudam ca de cateva nopti ne culcam la 10-11 seara si ne trezim la 8-9 dimineata cu maxim 3 treziri, dar de la 7 incepe fatzaiala si eu nu prea mai dorm asa de bine, dar totusi este un maaaaare progres.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni
xandrutza_76 spune:
eloise
sephora, am folosit si eu tantum verde, mi-a mers bine.
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
GETY spune:
Floricel, nu stiu daca l-a acceptat sau nu, dar il inghitea cu strambaturi. Eu la 10 ii dau fructe si suc de minole iar pe la 15 legume sau branza calcica. Cu sucul de minole face mai mult gargara. Legumele fiind: morcov, patrunjel, cartof si pastarnac. Azi le amestec si cu 1/2 galbenus de ou. Pireul cu untuletz nu-i place deloc.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
eloise, sa-ti traiasca parintii!
tanima, bebica mea tot asa are programul de somn, de la 10-11 seara la 8 dimineata, numai ca nu prea se scoala noaptea (deocamdata).
ramo
poze cu noi
GETY spune:
Tanima, am sa caut si prin brutarii. Am facut aluatul putin mai gros, dar nu iese pufos. Iar dupa aluat de paine tre' sa ma uit pe net.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
alexutza, daca nu-i place portocala, mandarine ai incercat?
poze cu noi
microbu spune:
Buna dimineata si de la noi!
Nu am avut internet, ca de obicei.
Mamilili, Stodal merg azi sa cumpar ca nu mai am in casa si la mine functioneaza bine.
Mirabela si noua ne-a dat Eurespal dar e oribil la gust, nu ma mir ca il scuipa.
Am reusit sa vb cu pediatra si mi-a zis sa-i dau Eurespal (sirop de tuse) si Hexoral spray cu care iar am o problema: doza prescrisa de dr. 3-4ori/zi, in prospect se recomanda adultilor 2ori/zi. La copii sub 3ani nu se recomanda. Intrebare cheie: pediatra e tacanita sau eu nebuna???
Si mi-a mai zis sa "am in casa" Klacid (nu am stiu ca e antibiotic ca-l lasam la farmacie). Mamilili, stii ceva despre el?
Curatam bine nasul cu ser si Humex, cu batista bebelusului si tot avem nasucul infundat. Offff, iar noaptea doarme datorita Karvolului.
Citesc restul si revin.
Sandra
gargaritza
Sandra
gargaritza
GETY spune:
Eloise, multa sanatate parintilor tai!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA