Bucurii de sept-oct 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 6
alexutza_26 spune:
GETY- asa si grasanului meu ii place branzica la nebunie, cred ca si goala ar manca-o daca n-ar fi asa innecacioasa!!!
Cat despre premergator noua dr. ne-a interzis cu desavarsire acest intrument..a zis ca nu are decat efecte nedorite si neplacute pe termen lung!
Banana si eu i-am dat dar vreo 3-4 zile pe sapt ca se cam constipa de la ea...dar ii place!De fapt cred ca ii place orice, mai putin sucu de portocala (chiar si combinat cu sucu' de morcov sau de mar)
Eu am innebunit zilele astea cautand iaurt...Covalact in Ploiesti nu se gaseste, am bagat in actiune toate rudele prietenii care cand gasesc sa livreze rapid la adresa noastra....ce sa fac???cum se face iaurtul in casa???/
Sephora - misto cu regimul disocat pe mese, mi se pare mai acceptabil, dar intrebare..o masa poate fi de ciocolata????
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Xandruza mama cate ai mai facut si toate de post,nici nu credeam ca exista atatea chestii de post,negresa de post?BUUN numai ca eu nu tin post,nu pot sunt prea pofticioasa si m-as spurca imediat,iar acum am o scuza ALAPTEZ.Si io tot 31 facui.
A ! Cand a venit dr care v-am zis ca nu ne mai vazusem de 2 luni,slaba rau.Mi-a zis ca a slabit 12 kg cu mancand disociat,dar nu pe zile ci e mese,nu mananca decat un singur produs la masa cat vrea si ce vrea.Nu paine in schimb si multa apa.O sa incerc si io,mai ales ca nu trebuie sa cantaresc nimic si sa m-a sustrag de la nimic.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
sephora, tortul cu mandarine e de frupt, am mai pregatit si oua umplute si ciocanele de pui cu pilaf si muraturi; am avut si sarmale de post; am facut mancare de doua feluri, sa fie...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Sephora -vazut dintzuci de Matti, aveti cu ce va lauda
Cum ii cu alaptatul de cand are dintisori?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Sephora spune:
Alexuza Ar fi bine,numai ca are mai multe componente ciocolata,deci poti sa mananci de toate dar nu amestecate cu altceva,salata,carne,cartofi etc,dar fiecare separat nu amestecate.Poti sa ai pana la 6 mese pe zi
Cristina,am mai zis a fost nasol,acum vad ca si-a mai revenit si nu mai trage.A vazut ca daca trage nu i-o mai dau si-i sau laptele din bibe asa ca s-a invatat minte.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
GETY spune:
Alexutza, si tu pana la urma cum o sa faci? Il pui sau nu in premergator?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
Alexutza, Xandrutza - multam fain de aprecieri! Si de raspuns la intrebarea diversificatoare.
Mai fetelor, care mai aveti chef sa puneti poze cu torturi - sa stiti ca eu nu ma mai uit! ca treziti in mine niste pofte... Sa nu asteptati aprecieri de la mine
Alexutza - pai sa stii ca Vlad chiar arre nevoie de ceva genunchiere, ca i-s rosii genunchii de la atata umblat. Eu il mai dau cu crema pentru fundic, sper sa nu se roada prea tare.
Sephora - am si eu probleme cu catelul, ca si el ar sta pe cearsaf alb, dar stau eu la panda mereu si nu-l las sa se aseze pe el, dar catodata nu sunt destul de rapida si nu reusesc sa ma pun in calea lui, asa ca schimb cearsaful daca se pune Domnul Caine pe el
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
eloise spune:
Buna fetelor!
AM revenit si eu in Iasi dupa un weekend petrecut la Suceava, unde am sarbatorit zilele de nastere ale parintilor mei. Vladut a fost din nou in centrul atentiei, purtat din brate in brate de musafiri, etc. A facut fatza cu brio dar a si dormit mai mult, obosit fiind de atata agitatie si aglomeratie...
N-am citit deloc din urma... o sa recuperez acum daca am timp.
Xandrutza LA MULTI ANI! pentru ziua de ieri, iti doresc multa sanatate si numai bucurii de la fetitele tale! Esti si tu pestisor de-al nostru , vad. Si eu tot 31 am implinit acu' 12 zile . Wow, ce gospodina esti! Eu sunt cam nula la capitulul asta... adica nu pot sa fac nimic elaborat.
Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
Sephora spune:
A inceput si pe mine sa m-a doara in gat si sa am nasul infundat ce fac iau Tantum verde?
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by GETY
Floricel, la fel am inceput si noi diversificarea, numai ca i-a placut marul si inghitea mai greu sucul de morcov. Si eu tot 2-3 zile asteptam pana sa introduc noul aliment.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Gety, am admirat aseara cu tati fetita frumoasa si dolofana
Cum stati cu diversificarea? a aceeptat sucul de morcov? ce-i mai dai sa pape?
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
tanima_i2002 spune:
Neata iar.
Imi vine sa ma impusc. Am scris un mesaj kilometric si nu stiu unde a disparut. Am vrut sa ii dau send si taman se trezise Rares si cand m-am intors casuta era goala goala. Asa ca o iau de la capat dar pe scurt ca acum am si urlatoarea langa mine.Deci:
Mexxa noi folosim inca de la inceput crema de galbenele cu propolis, numai ca de data asta nu a avut nici un efect la eritemul fesier al lui Rares, am incercat fara succes si niveea si mustela cu zinc dar nimic, inclusiv bepanten. Pana la urma am dres cat de cat cu ceai de musetel (mai exact extract de musetel ca e mai simplu decat as stau sa fac ceai mereu asa ca pun cateva picaturi de extract in apa si e f bun) dupa fiecare spalat la popou cu apa si sapun si uneori chiar si un pic de bicarbonat. Noua ni se trage de la scutece acest eritem, i-a aparut cand am trecut la pampers nr 4. In acelasi timp am folosit si niste happy, ac noi tot le incercam pe toate din cauza ca iese rau kakutza pe la spate si am facut prostia sa le incerc si pe astea, asa ca nu stiu exact de la care este, cert este ca de 1 saptamana si ceva bebe e iritat rau. Am mai pus si scutece de bumbac intre pampers si piele ca sa nu mai ia pielea contact cu el. Si stat muuul fara pampers, de s-a pisulit baiatul in toata casa, desi ii puneam sub el scutece din alea impermeabile, dar le tragea de sub el si tot pe langa facea.
Gety, eu ptr piza folosesc mereu coca de paine cumparata de la brutarie, este mult mai simplus si ramane foarte frageda. Mai foloseam canfva dar nu stiu daca mai exista coca (care se prepara dintr-un praf cu apa) de la Darling.
Legat de premergator noua de la fizioterapie ne-a interzis sa il folosim si din cauza problemelor la picioruse pe care le are din nastere, dar ne-a zis ca la nevoie ptr a ma ajuta in casa pot sa il pun de 2-3 ori pe zi cate 5-10 minute, dar nu mai mult si numai cad el deja s-a obisnuit sa stea bine in picioare.
Anca am vazut tortul tau facut ptr Lucica.Sa iti fie rusinica, nu m-ai chemat si pe mine sa pap asa un tort bun .
Noi am fost pana la urla la dr pediatra, Rares este bine, are un pic de rosu in gat dar nu am vrut sa ii dau nimic desi dr zicea sa ii dau antibiotic. Eu stiu ca acest rosu in gat il are de la tipat ca tipa toata ziua, fie de fericire fie de suparate, nu se opreste decat cand doarme. Am ajuns sa ii pun mana la gura si eu si taxu ca nu mai stim cum sa il facem sa taca. Ma tot bate la cap sa incep sa ii dau suculet de fructe dar eu nu vreau sa ii dau nimic pana la 6 luni ptr ac e pacat de cat laptic am, mai ales de cand iau nutrinatale este din belsug. F rar mai apelez la galactogil. Iar bebe nu vrea sa pape altceva. Am incercat sa ii dau ceiut si il scuipa si strange din buze. Nu am reusit nici cu biberonul nici cu lingurita. Cu seringa il scuipa tot.
De 2 zile luam si fier, pe acre dr nu ni-l dadea daca nu ii ziceam eu. A inceput sa faca kakutza mai putin: el facea de 4-5 ori pe zi si acum face de 2 ori numai. Sper sa nu mi se constipe copilul ca si asa sunt eu cu problemele astea.
Gata, mai aveam multe de spus dar ma cheama datoria. pacat de cat scrisesem inainte. sa aveti o zi buna si plimbarica frumoasa la toate mamicile si bebelusi.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni