Bucurii de sept-oct 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 5
Mirabelac spune:
Sephora am postat amandoua la o sec diferenta, ma bucur ca ati dormit in sfarsit, baiatul sa treaca mucii repede.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
Sephora spune:
Avem si noi pozici noi de la tati la birou Incepand cu Rabinul 4 si un filmulet facut de dimineata cand ne dam in laganus si aratam dintucii www.youtube.com/watch?v=VFo8J9gWWqA" target="_blank"> Pedalez in leganus
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
CristinaGoji spune:
Mirabelac - multumesc de raspuns.
Mirabelac si Sephora - multumim de aprecieri.
Mirabelac - eu i-am intins o plapuma groasa pe jos, peste care am pus si o patura groasa dubla, si deasupra un cearsaf curat, i-am pus jucarii si il las acolo sa se joace. Acum vad ca nu-i ajunge nici patura ca numa il pun pe ea, sta un pic si ajunge pe parchet. Ieri de exemplu a fost foarte interesat de slapii lu tata'su si cand m-am intors de la baie asta asa bine rodea slapii. Cred ca tre' sa sterilizez de azi inainte si slapii Am vrut sa-i iau tarc, dar la cat ii de plimbaret, tare ma indoiesc ca o sa-i placa si n-as vrea sa dau banii aiurea. In premergator nici eu n-o sa-l pun, desi am unul acasa. I l-a facut bunica'sa cadou (soacra-mea).
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Sephora spune:
Mirabela mercic mult,sunt alt om.Ieri am fost cam varza.Sincer nici eu nu stiu unde o sa-l tin pe Matti ca la cat e de activ copilul asta,o sa dau de belea.Oricum astept targul sa vad daca gasesc un tarc mai calumea,daca nu o sa i-l iau pe ala de la "lumea copiilor",eu vreau sa iau unul si cu role ca sa-l pot muta dupa mine peste tot,asta care il vazusem nu avea dar se plia de la mijloc.
Susa ce bine ca va vine si voua taticu insfarsit acasa,saracii de voi cum v-ati mai chinuit...Lasa-ne pe noi (ptr un timp) si bucurati-va din plin si recuperati timpul pierdut.
Al meu copil nu stiu cand o sa lase titili,eu oricum sper cat mai tarziu.Ai dau bibele cu cereale,mananca ce mananca din el si-l lasa sa m-a traga de bluza sa-i tau titi.
Am inebunit fetelor,asta de deasupra mea huruie intr-una cu o bormasina,inteleg dar are un an de cand o face (daca va amintiti si cand eram gravida m-a plangeam)NU mai suport!Bine macar ca copilul e obisnuit si doarme cu acel zgomot,dar creerii mei sunt varza.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
Sephora spune:
Cristina L-as pune si io asa pe plapuma dar la mine Igor s-ar pune imediat si el acolo,ca-i place unde-i mai alb si mai curat,tu nu ai probleme cu cateaua?Eu il tin in patul nostru care e de 2/2 numai ca stau atenta ca pe butelie sa nu cada.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
Cristina - sar'na de cafeluta, buna,buna!!! In supa-piure, ii pasez morcov, cartof, dovlecel, pastarnac , patrunjel radacina (un pic) si mai nou ardei gras (un pic)si carnita pe care i-am introdus-o de 2 zile!!!Zeama oricum nu o bea, in zeama mai pun la fiert dor putin o ceapa mica. Felicitari pt statul in genunchi - cred ca veti avea nevoie de genunchiere...al meu e mai lenes, el cred ca ar vrea direct sus in picioare
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
xandrutza_76 spune:
sunt o mare zapacita: sambata am trebaluit din greu, duminica musafiri, somn nu; azi trebuie sa mergem la vaccin, dar dupa amiaza, eu ma duceam dimineata... m-am dereglat cu totul (eh, varsta...)
si pentru ca ieri am implinit 31 de ani, va invit la o felie de tort cu mandarine
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
Sephora spune:
Xandruza mama cate ai mai facut si toate de post,nici nu credeam ca exista atatea chestii de post,negresa de post?BUUN numai ca eu nu tin post,nu pot sunt prea pofticioasa si m-as spurca imediat,iar acum am o scuza ALAPTEZ.Si io tot 31 facui.
A ! Cand a venit dr care v-am zis ca nu ne mai vazusem de 2 luni,slaba rau.Mi-a zis ca a slabit 12 kg cu mancand disociat,dar nu pe zile ci e mese,nu mananca decat un singur produs la masa cat vrea si ce vrea.Nu paine in schimb si multa apa.O sa incerc si io,mai ales ca nu trebuie sa cantaresc nimic si sa m-a sustrag de la nimic.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
xandrutza_76 spune:
cristina, felicitari pentru vlad!
mira, eu pentru narcisa am tarc, dar inca nu l-am folosit.
priviti pe fie-mea cu piticii, in scaunel.
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
GETY spune:
Itzy, o idee buna cu spalatul jucariilor plusate la masina. Am s-o aplic si eu, ca eu am curatat vreo 2 cu Biocarpet.
Mirabelac, si eu sunt confuza cu premergatorul. Sun pareri pro si contra. Pro e sora-mea care mi-a spus ca pe amandoua fete le-a pus in premergator, contra din mai multe directii. Eu am sa o pun, dar un pic mai tarziu. Cat despre banana, eu i-am dat ieri cu branzica calcica, si i-a placut. N-o sa-i dau zilnic, o sa alternez cu alte alimente.
Apropo, Mariei nu-i place pireul, dar ii place branza calcica. Ciudat.
Mai am un filmuletz cu Maria, dar sa-l incarc mai intai.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA