Bucurii de sept-oct 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

buna seara mamici si bebici...
maine merg sa-mi recuperez sotul si sa-l aduc la puiutul lui pe care il va strange pt prima oara in brate...planul era sa merg cu Lucas la aeroport dar cum aterizeaza la 10:30pm nu are sens...
suntem foarte ocupati si n-am mai reusit sa citesc din urma dar dupa ce ne reobisnuim cu tatic acasa sper sa fiu mai activa...
Suntem bine, ne iese al doilea dintisor, roadem tot ce prindem, papam bine, diversificat ...dar am renuntat la titi de tot...dormim foarte bine noaptea iar ziua super activi...
va pup si numai sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

este servita, doamnelor!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Xandrutza, la multi ani!!! Ai tort? Vin azi pana la Suceava...

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

am doua sa ajunga la toata lumea!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Susa - felicitari pentru tatic acasa! Lasa tu activitatea pe forum si stai cu tati vostru cat mai mult timp. De cand nu v-ati vazut?Mai o sa plece?

Intrebare diversificatoare - in pireutul de legume puneti patrunjel si pastarnac? Sau numai in supa?

La multe luni si ani !!! - Victor, Andreea Iuliana, Bianca Andreea!

AncaMT - ce mi-ai facut cu tortul
Poze

Mergi la inceput

neatza si multumesc de cafea cristina!
multumesc tuturor pentru urari; va doresc si voua tot binele din lume! va poftesc mai tarziu la masa (am niste pozute), acum ma pregatesc sa plecam la vaccin...
mamilili, pacat ca nu am intrat ieri dupa masa pe net, ca te pofteam la tort, am zis ca am facut doua (dintre care unul de post).
sephora, sanatate lui matti, mama, ce aventura ai avut... sa se faca repede bine; narcisa a fost si ea asa mucoasa o singura data si cand i se adunau mucisorii in gat tusea; i-am dat eferalgan si sterimar.
gety, la pizza folosesc aluat ca de paine si iese pufos.
cristina, eu ii pasez in piure toate legumele pe care le fierb in supa; in primul piure am pus morcov, apoi am introdus si bucati de pastarnac, patrunjel, apoi cartoful; acum ii pun de toate si le mananca foarte bine.
va pup inca o data, mai vorbim dupa ce ma intorc de la vaccin.

poze cu noi

Mergi la inceput

la multe lunite Victor, Andreea Iuliana si Bianca Andreea!

susa, felicitari pentru tatic acasa!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Un 3 in 1 "latte" servesc si eu.
Buna dimineata, mamici! Ca de obicei, merg sa mai trebaluiesc si revin.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Xandrutza - multumesc de raspuns

Sa ma laud? Cred ca da ca-mi creste inima si ma tem sa nu explodeze - bebe Vlad s-a ridicat in genunchi tanandu-se de barele patutului

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sephora imi pare rau ca ati trecut prin experienta aia urata, din pacate tot in Romania suntem, chiar si la o clinica americana. Sanatate multa lui Matti.

itzy cu siguranta nu este de la oboseala, se freaca la ochi f. des, aproape tot timpul, chiar cand se trezeste.

AncaMT frumos tort dar mai frumoasa e Luciana, e finuta rau...

itzy legat de premergator, nici eu nu sunt de acord cu el, insa ma intalnesc cu multe mamici care au pus copiii in premergator de la 5,6,7 luni, chiar una dintre ele la 7 luni il tine pe bebe in bicicleta prin parc, sa-l vezi saracutul ca adoarme acolo in funduletz... offf... insa eu am alta intrebare: daca nu-i punem in premergator, unde sa-i punem cand mai cresc si nu mai stau locului, voi ce solutii aveti? in tzarc? Eu sunt cam data peste cap de toate tendintele astea noi, ceaiul de tei nu e bun, banana nu e buna, para nu e buna si lista continua... eu nu stiu ce fructe sa-i mai dau la copil... la ce naiba le mai pun astia in borcanele daca nu-s bune?

Susa revedere placuta cu sotul tau si te asteptam mai des.

Cristina eu pun putin patrunjel sau pastarnac ca e dulce. Wow, in genunchi, felicitari pt. Vlad plimbaretzul.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

A fost muult mai bine noaptea asta,ne-am trezit doar de vreo 3 ori,mama ce bine e sa dormi.Am avut scularea la ora 7,am incercat sa scoatem mucisorii (nu-i place de loc),luat medicamentul si jucat nitel,acum dormim.
Cristina felicitari ptr bebe curajos.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput