Bucurii de sept-oct 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 3
GETY spune:
Floricel, la fel am inceput si noi diversificarea, numai ca i-a placut marul si inghitea mai greu sucul de morcov. Si eu tot 2-3 zile asteptam pana sa introduc noul aliment.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Itzy, ma bucur pentru vestile bune. Tineti-o tot asa!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Vad ca mamicile absenteaza pentru moment. Maria s-a culcat de la 20,oo, numai ca si-a facut obicei sa se trezeasca la 6,oo cu un KK-cel.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Ei, atunci ma retrag si eu. Spor la imbaiat, hranit si adormit copilasii. Somn usor mamici! Somn usor, Cucuoancea!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Sephora spune:
La multe luni si ani - Sarah Rebecca, Lucuana Maria, Maia, Serena, David Mihai!
Xandrutza
Deci Vineri am fost la clinica americana si nu aveau loc la doctorita care am fost de obicei,m-au programat la un alt dr tot american.Cu o zi inainte l-am trimis pe Ste sa-l vada sotul dr si vineri s-a dus sa-si faca analizele.Cand mergi la clinica ata ati da sa completezi o fisa,in care trebuie sa scrii si venitul,Eu l-am scris pe cel de pe cartea de munca (adika minim)Ste a scris ce primesc acum ptr bebe.Aveam consultatia programata la ora 11.30 si ne-a bagat abia la 12.15,m-a umplusem deja de spume si vroiam sa plec,dar zic hai sa stau sa m-a asigur ce bebe e bine.Am intrat am vb cu dr ,mi-a zis ca totul e ok sa nu-mi fac probleme o fi o chestie virala.Cand sa platesc,in loc sa-mi ia 30 ron cum mi-a luat pana acum mi-a cerut 130 ron.Sa cad jos..."zic de ce?pre ca sotul dvr a declarat alceva,pai zic ce stie el,n-a inteles,ea:dar nu stati cu el in casa?",el la el nu a pus nik spunand ca salariul lui e in Italia si aici nu beneficiaza.Astia de fapt iau de la cei care au si dau la cei saraci.Da n-am nimic impotriva dar 130 ron ptr o consultatie mi s-a parut enorm.Dupa ce am asteptat atata,eram super nervoasa,nu aveam decat 65 ron la mine,a trebuit sa m-a intorc,cu copilul agatat de mine.MAma ce spumeee...
Vineri noapte n-am dormit aproape de loc,el nu putea sa respire,asa ca am hotarat sa nu-l duc la inot,tinandu-l in brate il simteam cum harcaie si am chemat dr lui pediatra.Cum l-a vazut (nu-l mai vazuse de 2 luni) "a ce bine arata,maica da nu sta un moment,ce bine se misca,ce iuberet e (asta doatorita tie ca esti tandra cu el)",dar cand s-a apropiat de el,fara sa puna stetoscopul imi zice "nu prea e bine",il consulta si-mi spune ca are bronsita si ca-mi da antibiotic sa nu treaca mai departe.
CAm asta facui io in astea 2 zile.Azinoapte alta noapte cuc.
Sa speram ca in noaptea asta oi dormi si io mai mult,ca vad ca el e mai bine,nu mai foarnaie asa.In rest nu are absolut nimic,numai gramezi de muci,nici de tusit nu,doar stranut.
Vroiam sa va multumesc tuturor fetelor care ne-ati urat sanatate,speram sa ne facem bine cat de curand ca sa facem si noi vaccinul,nu stiu cum se face dar de fiecare data inainte de vaccin avem cate ceva.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Sephora spune:
Am citit si io si incerc sa raspund cu toate ca s-a raspuns,dar asa-i frumos
Festina jucariile lui Matti sunt cele care zangane,colorate si bune de ros,Nu are o jucarie favorita inca,eu nu folosesc pampers asa ca nu am trimis ptr jucarie.
A io am trecut la Libro 8-11 kg up&go si sunt super multumita.
Liliana noua ne-a decalotat-o de tot dr,eu acum la baie il spal,felicitari ca sunteti ok
Xandruta asa am crezut si eu cu tusea initial,dar se pare ca nu era asa
Ramomar eu ai dau un galbenus pe saptamana si-l bag in supa crema de legume
Ignatica eu ai pun in ceai cateva picaturi de lamaie,kiwi nu i-am dat si nici nu cred ca-i dau curand.
Cecelia scumpa papusa,dar te sfatuiesc sa scoti pozele cand ai dai san,nu se stie niciodata.
Sandra ce frumos mai dormiti,si eu stiu ca olyntul nu e bun ptr copii,apa de mare sau ser
Crisnemes vazut puiutii scumpi
Tanima vazut morcovel
Gabizica vazui dintuci scumpi
MamiLili spor la diversificare,Castronul si linguritele nu le sterilizez am incercat si sunt din silicon si mi s-a strambat una,pompa eu am de la avent si o folosesc la greu si-a scos toti banii.
Kim bine ai venit,mama cate Iesence....
Floricel sa purtati sanatoase cercelusii,saracuta de ce nu i-ai facut din maternitate,ca nu suferea atata!...
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by GETY
MamiLili, iar la Suceava?
Da. Mi-am reluat vechile obiceiuri plimbarete. De fapt venisem sa mananc tort de la Xandrutza, dar vad c-a dat bir cu fugitii. Maine back la Iasi.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
itzy-bitzy spune:
Am citit capitolul trecut de la pagina 20 la 10 adik invers... ca nu aveam rabdare...Va scriu prima runde de raspunsuri
Marina pai bubulina a papat ieri tzitzi la cate 4 ore iar azi a vrut la 6 ore, la 4 ore...cam alandala...seara si noapte papa bine ca e chioara de somn. citeam ce a scris Cecilia si ma gandeam sa nu se intemple la fel si la noi. Multumim de intrebare
Mamilili nu sterilizez farfuria si nici canita...decat linguritele si bibe pt suculet....cu legume nu am inceput ink. Inainte de sterilizare le spat cu detergent de vase neutru special pt bebei Surcare...Chiar asta le intrebam pe fete zilele trecute daca spala cu detergent d evase obisnuit. Scaun de masa ne-au luat socrii mei chicco polly si il fol la pozitia 3 sau 2 cand ii dau sa pape. Stiu ca e bine sa se obisnuiasca ...si s astie ca atunci e timpul mesei...fara jucarii si alte alea pe langa ea....
Acum am fol pompa iar...ca imi explodau daca nu faceam asta...acum e ok...nu mai e nevoie...am inlocuit numai o masa...cred ca atunci cand vom incepe cu legumele iar o sa prestez pt ca va fi intervalul mare in care nu suge si....e cazul....Am vazut poza cu Mathias pistruiatul ...cu fier super haios
Microbu pt tuse eu i-am dat cate 5 picaturi de Ambroxol de 3 ori pe zi si Ketof 1 ml seara inainte de culcare....Nu sunt antibiotice astea....A mea tusea cam nasol...daca e o tuse usoara trece si cu sirop Stodal. Vazut poze cu gargarita in noua salopeta si in patut ....asa se rasuceste si a mea sici ca e un viermus nu are astampar deloc
Floricel la fel resimt si eu oboseala...Iau cate un Magneb6 sau 2 pe zi....e si de la vreme...si iesitul afara la plimbare ma oboseste pe cat ma si relaxeaza...as dormi cand vin...dar mik ma ia de buna...Asta e dezavantajul cu cerceii pusi tarziu...eu i-am pus din maternitate ca altfel plangeam cu ea odata daca ii puneam acum...oricum sa ii poarte sanatoasa
Cecilia am vazut pozele ...sunt adorabile amandoua
Mirabela la ochi se freaca atunci cand e obosita...ii e somn cumva? Cat despre coloana nu am observat inca....ma uit si iti spun
Gabitica am vazut dintisorii de soricel....ce draguta e...iar in pozele din patut dupa gratii e haioasa foc
Crisnemes am vazut si pozele voatre ...ai niste copii minunati
Sephora multa sanatate lui Matti. Si noi tot Libero folosim si de la 5 luni am trecut la nr 4...adica alea 7-14 kg...nici nu le observasem pe cele de care zici tu....cum sunt alea? Au banda aia elastica la spate sunt la fel ca ceilalti?
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
ancaMT spune:
Multumim de urari tuturor fetelor !! Si poftitzi de mancati tort !!! Sa ne traiasca bebii mari si sanatosi, si SA MANANCE TOT SA II DIVERSIFICAM, O DATA !!! ca tare multa rabdare iti trebuie.
Noi raportam muci.. si atat, fara febra .. de 4 zile ii avem am facut 3 zile cu panadol, dar degeaba, am scos copilu' afara si s-au intors uratzii. Acum in afara de apa de mare, vibrocil nu ii fac, ce ma sfatuitzi sa fac?
DACA VA UITATZI LA SEMNATURA AVEM SI NOI POZE NOI DE LA ANIVERSAREA A 6 LUNI.
PUPICI
ANCA, mami de LUCIANA MARIA (18.09.2006)
poze
varsta noastra
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by lilina
Mira, eu il las pe Vlad sa pape toate jucariile
i le bag in masina de spalat o data pe saptamana (pe programul cu apa
rece si pt.sintetice, chiar daca nu e recomandat sa le speli la masina)
eu m-am riscat si se spala super bine....oricum nu avem de gand
sa ne jucam cu ele toata viata
A.....si vroiam sa mai zic ca ortopedul ne-a zis ca suntem bine
la capitolul bazin/solduri...ne mai vedem la 7 luni si eventual,
daca nu e bine, facem si radiografie
mi-a zis ca el interzice cu desavarsire PREMERGATORUL
asta nu este pt.bebei, este pt.mamici - sa nu mai stea dupa ei
si sa nu-l las sa stea in picioare pt.ca i se taseaza cartilagiile
de la bazin si e f.periculos
asta pt.ca am observat ca toti bebeii au perioade cand nu vor sa se
ridice in funduletz si se ridica direct in picioare
Si eu bag jucariile d eplus la masina...le-am spalat de nenumarate ori pana acum si sunt ok...
Noi am facut radiografie la solduri pt ca erau cutele asimetrice...dar se pare ca e din cauza grasimutei...ca e dolofana......a iesit ok...asa m-am linistit si eu...Oricum stiu ca e recomandata aceasta radiografie...citeam si in Capraru ca se recomanda chiar la 4 luni jumate sa se faca....pt ca nu e ff relevanta masurarea cutelor...
Cat despre PREMERGATOR....ATENTIE FETELOR mi-a zis ca suntem singura tara care il mai comercializeaza si mi-a spus ca in nici un caz sa nu il foloseasca pt ca ii strica mersul....provoaca accidente la glezne, stiti si voi ca e controversat...
De asemenea, la fel ca la tine, a mentionat sa nu o stimulez sa stea in picioruse pt acelasi motiv...afecteaza cartilajele...
Acum fiecare face cum vrea....ca sa dea naiba sunt atatea pareri ...si daca vrei sa fii un pic mai strict auzi chestii de genul " dar pe vremea noastra sau a bunicii nu mai era asa..."
Eu sunt mai stricta si nu cred ca fac rau...are timp toata viata sa stea in fund, sa stea si in picioare ...sa manance tot ce nu ii dau eu acum....macar acum sa o protejez in primul an ca apoi de la gradinita incolo...o sa bea si cola si ciocolata si etc....
va pup si noapte buna
Pupici si noapte
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA