Bucurii de sept-oct 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 28
matahut spune:
Floricel, pe site-ul Bucuriilor!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
CristinaGoji spune:
Xandrutza, Marina - felicitari pentru stat in fundic!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by GETY
[size=3]Mathias, priveste aici!
Hai, uita-te! Bine. Asta e linguritza, o tii asa
si o duci la guritza. Ba nu, stai, asa se tine corect.

Suuuuuper exemplificare! M-am distrat tare! Mathias doarme cu spatele la mine...ca si cum nu-l intereseaza sa vada pozele cu copii care papa cu linguritza. Lasa ca-i explic eu mai tarziu.**************************************************
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

MamiLili spune:
Mira, eu sunt PRO "Cartea de bucate a BUCURIILOR". E o idee buna.
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

floricel79 spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Floricel, pe site-ul Bucuriilor!
Da, da, pe site ma gandeam si eu dar am zis albuma!
Marina, am vazut ca tu mi-ai raspuns referitor la oboseala pe care ziceam ca o resimt in ultima vreme; am inceput sa iau Magne B6 si sa dorm mai mult si deja ma simt mult mai bine; cred ca dormeam destul de putin ca stateam noaptea si faceam prostii (ma uitam la un serial pe calculator
- bine ca l-am terminat odata!!!). Merci de raspuns, oricum. 
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
MamiLili spune:
Floricel, si eu am uneori senzatia de oboseala, mi se mai intampla cand sunt afara si simt ca nu mai am putere sa imping carutzul. Mananc bine, sunt ok, totusi cred c-am acumulat oboseala - desi am un copil cuminte care nu ma solicita prea tare. Sunt totusi 5 luni de cand suntem doar noi doi zi si noapte...
Mathias (17.10.2006) 

matahut spune:
Floricel, eu sunt chiauna de somn. In sarcina ma sculam de 5 ori pe noapte sa fac pipi, de 6 luni incoace ma scol de cel putin 5 ori (cu exceptia noptii trecute....cand au fost doar 2 treziri!) pentru ztitzi, suzi, mangaiat bebe

La mine, e clar de la nopti nedormite. Cred ca si bolile astea se prind de mine, fiindca sunt obosita si slabita.
matahut spune:
Multumim pentru felicitarile de stat in fundic...Eu v-am spus ca tot asteptam sa se ridice singurica de pe spate in fund...dar pana la urma am zis sa scad pretentiile ca altfel ramane fata codasa![]()
Ignatica spune:
Noi cu vesti proaste ca la noi, infectie urinara din nou confirmata de 2 analize. Asta in ultima saptamana, caci acum 2 saptamani analiza era negativa. Am facut luna asta 5 analize
, ma depaseste situatia.
Gety tare frumos ii explica Maria lui Mathias cum sta treaba cu linguritza. Poate de dragul fetei se apuca de papat.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
matahut spune:
Am uitat sa va spun ca Maruca mea toata ziua ieri mi-a zis "TEI, TEI, TEI...TEI, TEI, TEI"...acum daca era vorba de ceai sau de altceva...nu stiu.
Ha, acum a inceput din nou, parca ar fi vrut sa imi explice ![]()