Bucurii de sept-oct 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Floricel, pe site-ul Bucuriilor!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Xandrutza, Marina - felicitari pentru stat in fundic!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by GETY

[size=3]Mathias, priveste aici!
Hai, uita-te! Bine. Asta e linguritza, o tii asa
si o duci la guritza. Ba nu, stai, asa se tine corect.

Suuuuuper exemplificare! M-am distrat tare! Mathias doarme cu spatele la mine...ca si cum nu-l intereseaza sa vada pozele cu copii care papa cu linguritza. Lasa ca-i explic eu mai tarziu.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Mira, eu sunt PRO "Cartea de bucate a BUCURIILOR". E o idee buna.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

Floricel, pe site-ul Bucuriilor!

Da, da, pe site ma gandeam si eu dar am zis albuma!
Marina, am vazut ca tu mi-ai raspuns referitor la oboseala pe care ziceam ca o resimt in ultima vreme; am inceput sa iau Magne B6 si sa dorm mai mult si deja ma simt mult mai bine; cred ca dormeam destul de putin ca stateam noaptea si faceam prostii (ma uitam la un serial pe calculator- bine ca l-am terminat odata!!!). Merci de raspuns, oricum.

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Floricel, si eu am uneori senzatia de oboseala, mi se mai intampla cand sunt afara si simt ca nu mai am putere sa imping carutzul. Mananc bine, sunt ok, totusi cred c-am acumulat oboseala - desi am un copil cuminte care nu ma solicita prea tare. Sunt totusi 5 luni de cand suntem doar noi doi zi si noapte...

Mergi la inceput

Floricel, eu sunt chiauna de somn. In sarcina ma sculam de 5 ori pe noapte sa fac pipi, de 6 luni incoace ma scol de cel putin 5 ori (cu exceptia noptii trecute....cand au fost doar 2 treziri!) pentru ztitzi, suzi, mangaiat bebe La mine, e clar de la nopti nedormite. Cred ca si bolile astea se prind de mine, fiindca sunt obosita si slabita.

Mergi la inceput

Multumim pentru felicitarile de stat in fundic...Eu v-am spus ca tot asteptam sa se ridice singurica de pe spate in fund...dar pana la urma am zis sa scad pretentiile ca altfel ramane fata codasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Noi cu vesti proaste ca la noi, infectie urinara din nou confirmata de 2 analize. Asta in ultima saptamana, caci acum 2 saptamani analiza era negativa. Am facut luna asta 5 analize , ma depaseste situatia.

Gety tare frumos ii explica Maria lui Mathias cum sta treaba cu linguritza. Poate de dragul fetei se apuca de papat.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca Maruca mea toata ziua ieri mi-a zis "TEI, TEI, TEI...TEI, TEI, TEI"...acum daca era vorba de ceai sau de altceva...nu stiu.
Ha, acum a inceput din nou, parca ar fi vrut sa imi explice

Mergi la inceput