Bucurii de sept-oct 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 27
xandrutza_76 spune:
fetelor care va ocupati de listuta, puteti s-o treceti si pe narcisa la bucurii care stau in fundulet, la 6 luni; sta singura, cateva minute, dar dupa aia se intinde ca placinta, ca nu are stare sa stea intr-un singur loc.... o sa trimit si o poza.
am vazut-o pe maria si pe a ei lingurita! tare simpatica!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
GETY spune:
Plus ca de la pireu s-a inecat putin si a tusit cam mult, de m-a speriat. Pana la urma s-a rezolvat, dar daca nu-i place, nu-i mai dau.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
Vreau sa va intreb daca mai fac paginutza cu carticica de bucate pe site-ul bucuriilor si daca veti trimite retete, asta ca sa nu muncesc degeaba si sa nu fie amatoare. Eu am selectat niste retete simple din cartea trimisa de Xandrutza si astept sa vad ce spuneti si voi. Eu consider ca ar fi utile, sa nu mai intrebam de fiecare data cum facem supica, piureul, etc.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
GETY spune:
Tare esti tu harnica, Mirabelac. Eu nu am retete, dar pot cauta pe site-uri sa le adunam la un loc pe toate. Se poate asa ceva?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
Lexi tu ce faci, te resimti dupa ziua Mariei?
Oare ce mai fac mamicile care n-au mai dat pe la noi: oanacn, vauva, mephala, alipiticot, roxana01, osna, adriana_mica, mini-me, aramona, scumpik-lui, danip, adinazot, danidani. Ar fi mai multe dar nu-mi mai amintesc acum.
Gety daca gasesti ceva retete, de ce nu.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
lilina spune:
eu merg maine la babyexpo fara Vlad
ca e o nebunie pe acolo....el mai lipseste
si tre' sa stai de el...asa ca mergem o gask de mamici
fara pitici
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
matahut spune:
Mira, eu...Ghitza contra
...ma gandeam ca daca tot vreti sa facem pe pagina Bucuriilor si "raionul" de retzete poate ar fi bine daca poti (ca habar nu am cum s-ar putea face!) sa faci la fiecare reteta si comentarii (cu clik si trimitere la link) unde sa scrie cele care au incercat-o, cum le-a iesit
, laude, dar....mai ales crtici. Glumesc, nu mai ales..., dar si critici. Adica "Eu sunt de parere ca nu ar trebui pus....fiindca ...se recomanda de la X luni" In fine, ceva de genul asta. Cu alte cuvinte, o carticica de bucate interactiva. Apoi, uitandu-te in spatele retetei poti gasi nu doar critici, dar si o imbogatire a retezei, o imbunatatire a sa (din experienta mamicilor care au postat). E? Cum vi se pare? Sunt cam nedormita, nu
?
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
Liliana, eu sunt cu "castroanele" la purtator...asa ca trebuie sa merg si cu Maruca, dar sub nici o forma nu vreau sa o bag inauntru. Daca ploua...e clar ca nu vom putea merge, fiindca nu vreau sa o las pe mama in ploaie o ora, cat m-oi invarti eu pe acolo.
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Mira, eu...Ghitza contra...ma gandeam ca daca tot vreti sa facem pe pagina Bucuriilor si "raionul" de retzete poate ar fi bine daca poti (ca habar nu am cum s-ar putea face!) sa faci la fiecare reteta si comentarii (cu clik si trimitere la link) unde sa scrie cele care au incercat-o, cum le-a iesit
, laude, dar....mai ales crtici. Glumesc, nu mai ales..., dar si critici. Adica "Eu sunt de parere ca nu ar trebui pus....fiindca ...se recomanda de la X luni" In fine, ceva de genul asta. Cu alte cuvinte, o carticica de bucate interactiva. Apoi, uitandu-te in spatele retetei poti gasi nu doar critici, dar si o imbogatire a retezei, o imbunatatire a sa (din experienta mamicilor care au postat). E? Cum vi se pare? Sunt cam nedormita, nu
?
Mie mi se pare foarte buna ideea ta dar nu stiu din punct de vedere tehnic daca se poate face asa ceva in albumul Bucuriilor, ca parca acolo era vorba sa fie???
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)