Mamici de martie - aprilie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
sherbi spune:
buna seara la burtici si mamici!
am iesit si eu la raport dupa o zi extenuanta. trezit la 8 dupa o noapte nedormita, si multa multa munca la amenajarea camerei lui bb. o sa pun acum niste foto cu rezultatul de care sunt incantata, desi bb o sa doarma cu noi. azi le-am sarbatorit si pe nepotelele mele gemene care au facut un anishor.
maine am program de infrumusetare si joi o tai la buc sa nasc.
vad ca azi nu s-a anuntat nici un bb, dar mai avem ceva ore pana la miezul noptii. a propos, maine facem si noi 38 de sapt.
pupici si bafta tuturor.
vio 37+6 si bb david
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
alia_ro spune:
am tras cu ochiul la mamicile de ianuarie - februarie 2007 si am gasit cateva informatii pretioase, intrati aici
40 + 6
Krissy spune:
quote:
Originally posted by gabi78
[Citeam acum ceva din urma si vreo sa o intreb pe Krissy: ce fel de pompa ai luat? eu am gasit un singur model de pompa electrica de la medela pe bebelusultau.ro. Gabi mama lui Tudor
Gabi, intru doar sa-ti raspund despre Medela. M-am uitat pe site-ul indicat de tine si modelul pe care il am este exact cel prezentat acolo - Medela - mini pompa electrica. Cel putin din poza arata exact ca a mea. Pot sa iti zic ca sunt f multumita, pompa e usor de manevrat, rapida si eficienta, iar vacuumul se regleaza pana iti gasesti punctul de comfort. Diferenta de la cer la pamant intre asta si cea manuala. Nu stiu daca la pret e buna, a mea a fost 65 $, dar merita fiecare cent! Mi-era groza de muls cu cea manuala, acum e f usor, in 5 min am un biberon pt o masa. Deci te sfatuiesc sa ti-o cumperi si sa scapi de chin! Mult succes cu bebelusul!
Imi par erau ca nu am timp sa ating alte subiecte, dar mai revin, acum trebuie sa pape fetitza lu' mama.
Va pup,
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
gore78 spune:
Buna seara la fete,
Revenim si noi dupa o pauza mai luunga :) si va anuntam ca azi a nascut Raldi o frumusete de fetita Maria - Bianca (nepoata mea), 3.000 kg, 51 cm si scor apgar 10 (in jur de 17.00).
pupam bbii, mamicile si gravidutele
cris, 36+
Sabin Andrei
roxanici spune:
Raldi, felicitari ptr printesa!!!, Sa fiti sanatoase si repede acasa.
Gore si tie felicitari ptr nepotica si multumim de stiri
.
roxana
39+2 cu Rares Teodor
absoluta spune:
Tin sa multumesc Valentinei care a fost interesata de starea mea si vad ca v-a tinut si pe voi la curent, tin sa multumesc si celor care m-au sustinut, tin sa incurajez si viitoarele mamici, de fapt ...ce o tot lungesc....v-am simtit lipsa.
Despre mine ce sa va zic......va spun adevarul.....sunt speriata, sunt terminata psihic si fizic, simt ca sunt incompetenta, simt ca totul ma depaseste.
Operatia ma doare ingrozitor, dar rau de tot, m-am ales si cu o durere de spate de simt ca mor pe loc (fetita fiind grea , m-a "cocosat"). Toata lumea, mai ales comisia de la operatia au ramas blocati 2 minute cand au vazut cine venea pe lume. Nimeni nu se astepta la asa ceva, eu fiind miniona si nici burtica nu ajunsese a fi iesita din comun.
Am multe intrebari la care nu stiu raspunsul.
Sper sa ma ajutati voi:
1. de cate ori trebuie sa faca scaun pe zi?
2. are 5 zile cat trebuie sa manance?
3. nu vrea san, e o puturoasa , au invatat-o cu seringa si nu vrea san. Cum fac sa o trec pe san, am sanii tari ca bolovanii si curg. O pot pacali cumva?
4. pe mine dr de familie m-a chemat vineri cu fetita la ea la cabinet. Sa refuz si sa-i spun sa vina ea acasa?
Fetelor am multe intrebari, dar multe, acum doar pe astea mi le-am adus aminte. Asa cum am spus sunt "terminata"
Revin....
P.S Am uitat sa va zic ce era cel mai important. Am dat nastere unui ingeras.
roxanici spune:
Absoluta bine ai revenit acasaa,
imi pare rau ca te dor toate si inca iti e greu. si NU ESTI INCOMPETENTA. Esti o mama Absoluta care a adus pe lume ingerasul absolut. Hai ca o sa treaca perioada asta mai grea.
Din pacate nu pot sa iti raspund la prea multe intrebari, poate
mamicile cu expeerienta.
- stiu ca la inceput bebelusii au multe scaune, poate si 8/zi, poate ca la fiecare masa
- sanii maseaza-i si mulge-te, pastreaza lapticul ca e pretios si incearca sa o pui progresiv la san, din ce in ce mai mult.
-medicul de fam ar tb sa vina din proprie initiativa acasa.....prima luna de 2 ori. Si vine el, nu mergi tu...acum daca nu vrea, poate il "determini" cumva.
Sanatate maxima si sa auzim numai de bine
roxana
39+2 cu Rares Teodor
doina.todor spune:
Buna fetelor
Am o veste proasta despre mine :(
Am facut varicela 

Ma chinui de nu mai pot cu mancarimi si dureri, si unde mai pui ca ar fi bine sa nu nasc pana duminica... ca altfel il afecteaza si pe bb.
Bineinteles ca nu am cum sa dorm din cauza mancarimilor...
E cumplit....
Sper sa treca cat mai repede faza aceasta de chin si sa imi revin, acum sunt cu moralul la pamant.
Va pup pe toate.
Doina 38 si BB Radu
BiancaM spune:
Buna!!
Tocmai ce ne-am intors si noi de la medic. Am facut un eco rapid. Bebe e bine, si are 3,250kg -+477gr. Se pare ca o sa avem o grasunica. De nascut, doctorita a zis ca de acum pot naste oricand, mai ales la ritmul in care bebe scormoneste in colul meu.
In rest toate bune si frumoase.
Pupam fetele!!!
37fix
Bebica al nostru e 
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1