Mamici de martie - aprilie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 19
alia_ro spune:
Plimbari lungi cu masina cu mine la volan, curatenie, cumparaturi, ridicat Vladut (1,5 luni si 12 kg) in brate, si ... alte metode
- azi noapte
40 + 6
lilidana spune:
Bine v-am regasit! 
Va multumesc pentru urarile facute,am reusit sa citesc cateva pagini in urma.
Noi suntem de ieri acasa,toti fericiti si in curs de acomodare.Cum am nascut am sa scriu cu alta ocazie,cand Davidut o sa ma lase,acum el e "number one" pentru mami
.
Am avut o noapte buna,dar tati a stat langa patut,pe scaun sa-l vegheze pe printzisor
.
Eu am intrat in stres-ul:cat mananca?,ii ajunge?,de ce nu ragaie?,etc.
Nu-mi dau seama daca mananca suficient si n-as vrea sa incerc cu biberonul,mai ales ca nu stie sa manance si inghite mult aer.In schimb la san suge foarte frumos...Il chinuiesc si eu cu ragaitul si cam degeaba,abia "obtin" cate un hac mic.
M-am linistit ca la san nu inghite mult aer,sper sa fie asa.
Paula,si David are bubite rosii cu cap alb,dar in spital mi-au zis ca e normal si sa nu-i dau cu nimic.
Trebuie sa fug ca s-a sculat Maria-Sa si trebuie sa-l Slujesc
.
Revin
http://community.webshots.com/user/lilidana
roxygeo spune:
Buna ziua la burtici si la proaspete mamici!
Io sunt la serviciu ca am putina treaba, si am intrat pe fuga sa va spun ca am fost la dr. astazi, mi-a facut control si mi-a recoltat culturi din col...neplacuta toata operatiunea da` asta e...bine ca e totul bine pina acum...trebuie sa tin mai departe tratamentul cu Gynipral + Gravibinon si sa ma duc dinnou cind iese rezultatul..am apucat sa vorbim un pic si de miscari bebe, tensiuni, nastere, conditii de cazare...
Burticilor va rog sa fiti atente cu tensiunea si cu miscarile lui bb, nu trebuie sa treaca 6 ore fara miscare!
Am uitat sa va spun ca joi va veni popa sa facem Sfestanie la casa...ca vreau sa fie totul curat, cind o sa vina bb.
Va pupic

Roxyge
35 fix cu
Maria
madybulancea spune:
Buna fetele....eu m-am suparat asta seara pe la 17 si m-am apucat sa fac smotru prin casa...sper sa nu ma apuce durerile de burtik...dar luam noi asa preventiv un no-spa si mai tarziu gynipralu!
Acum ma duc sa ma odihnesc si ma vb cu bebelina sa fie cuminte si sa nu se supere pe mine k am facut treaba,dar nu mai suportam...park era mizerie peste tot...
Va
!
Mady
33+ cu 
Selene spune:
Buna fetele!
APar si eu rapid pe aici ...
In primul rand va multumesc pt felicitari, dar nu a fost ziua mea ieri; ziua mea e abia in noiembrie. Ieri aveam DPN-ul si probabil a fost o confuzie
. Oricum, multumesc inca o data
.
Noi am avut aseara prima noapte alba; ieri Alexandra nu a vrut sa doarma de la 5:30 dupa-masa pana pe la 3 azi-dimineata. Si a fost foarte agitata - desi era schimbata, a mancat, nu ii convenea nimica. Adormea cateva minute si se trezea din nou, tresarea de parca ar fi speriat-o cineva. Si plangea aproape in continuu. Dr. a spus ca ar putea fi sau colici sau otita. Astazi insa a dormit toata ziua, asa ca se pare ca au fost totusi colicii de vina.
Se poate sa fie si schimbarea de vreme - dr a spus ca bebelusii sunt meteo-sensibili si devin mai agitati. Am ajuns chiar sa ma gandesc si la deochi, desi nu prea gandeam in asa ceva pana acuma.... Sa vedem ce va fi la noapte....
Acum sa incerc sa raspund la intrebari
PAULA, si Alexandra mea a avut la inceput bubite asemanatoare dar se pare ca le facea de la caldura. Oricum, ii dispareau foarte repede. Si imediat ce ii apare una acuma stiu ca i-a fost prea cald.
Intreba cineva daca la 37 de sapt. bebelusii sunt considerati prematuri. Eu am nascut la 37 s si 5 zile si atat ginecologul cat si pediatra au spus ca e chiar la limita intre prematur si nascut la termen. Bebelusa a fost dusa insa la prematuri pentru ca avea numai 2690 g si mi-au spus ca sub 2800 ii 'interneaza' acolo. Deci se pare ca e totusi o combinatie intre saptamana in care il nasti si greutatea la nastere.
RAGAIT - nici puiul meu nu ragaie tot timpul. Se pare ca la cei alaptati la san nu e obligatoriu sa ragaie, caci nu inghit la fel de mult aer, cum spunea si Amma.
Legat de alaptat - ce am citit si ce mi-a spus si pediatra - nu ar trebui sa suga mai mult de 10 min la un san, daca sta mai mult se joaca. Dar sunt bebelusi si bebelusi, unii mananca mai repede si altii mai incet.
de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
Poze
diana_jors spune:
Selene: cred ca ne-a derutat pe toate mesajul de Birthday Reminder trimis de yahoo pe grup
... dar nu-i nimic,
pentru tine si pentru bb cand a fi cazul 
Diana
35+ cu
Mihai-Alexandru
gabi78 spune:
buna fetelor!
Eu nu reusesc deloc sa recuperez ce ati scris.
Bebelusul meu are un program ciudat si sunt super obosita mai tot timpul asa ca daca doarme el incerc sa prind si eu un pic de somn.
Citeam acum ceva din urma si vreo sa o intreb pe [red]Krissy{/red]: ce fel de pompa ai luat? eu am gasit un singur model de pompa electrica de la medela pe bebelusultau.ro. Daca ai timp sa te uiti te rog sa-mi spui daca aceea este. La noi sunt probleme cu alaptatul pentru ca Tudor nu poate sa traga de la sin, eu avind mameloanele ombilicate, sia asa ca ma chinui cu pompa si incepe deja sa devina stresant!
Mai ictesc si revin. Va pup pe toate.
Nu stiu cine a mai nascut si cum e treaba dar felicit pe toata lumea si sa va ajute Dumnezeu sa aveti nasteri usoare si fara probleme tuturor celorlate!
Gabi mama lui Tudor
cria_bv spune:
Selene m-ai facut sa rad

Mai da nici un bebe azi ce se intampla.
Bine ai revenit Amma, frumusel pustiul tau cred si eu ca te-ai indragostit, cred ca oricum toate ne indragostim indiferent daca sunt draguti sau nu.
Azi a fost ultima zi de lucru si parca sunt mai senina acum ca intru in alta etapa. O sa am mai mult timp de forum.
Cria
34+ cu
Vlad
RaisaFudulu spune:
Selene urarile de bine nu strica niciodata...![]()
![]()
Ce liniste pe aici..nici un bebe nu vrea sa ne faca surpriza...hai sa pun niste majorete la treaba poate stimuleaza pe cineva

Diana
36+
cu RAISA-MARIA
madybulancea spune:
Mai fetele dar e liniste tare asta seara....ce se intampla???ori vati pus pe nascut???
Mady
33+