Mamici de martie - aprilie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Bine ai venit acasa AMMAstai linistita ca o sa ia micutzul in greutate...mie pediatra mi-a zis sa nu-mi cumpar cantar ca atunci numai o sa ma stresez pt ca in unele sapt bebe poate sa ia mai mult iar in altele poate chiar deloc.....asa ca e mai bine sa o cantaresc lunar la control la ea la cabinet......
Glactogil nu am luat ca am baut ceai de chimion si am luat ceva de la real de la Humana care e ceai pt alaptat si au incep sa curga si sanii mei.....numai ca noi ca sa ne saturam treb sa stam cam o juma de ora la fiecare san...da dupa asa cuma am mai zis dormim betonnnnn....ziua dupa ce mananca si e schimbata in jur de o oara stam la povesti...si seara la fel.....deocamdata e o cuminte...bem si ceiut pt bebelusi...sa speram ca nu vom avea colicii prea mult....si inca ceva avem o problema cu ragaitul....nu prea avem ce sa dam afara....poate nu trage aer...ca ma chinui cu ea de numa si nu reusesc abia de cateva ori pana acuma a facut raga.....

Felicitari LUMI....sa-ti traiasca printul......

Karra de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ionelac masuratorile le gasesti pe prima pagina la,linkuri utile
Despre Caritas nu stiu nimic
Saptamana 38 se considera la termen.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Am uitat sa dau restul de date.
Lucas Nicolas
Greutate-3930, lungime- 51cm Apgar- 10.
Nastere- cezariana cu rahianestezie
Pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

fetelor va salut si eu.azi am zi de craierit prin oras.

PAULA75..........sfatul meu e sa fi atenta cu FLUCINOLUNUL si in general cu unguentele care contin cortizon.ii ataca epiderma.eu am dermatita atopica(nu seboreica)si am folosit la greu fluocinolon(ca doar asta imi recomanda medicul).mi s-a subtiat epiderma si mi s-au spart si vase de sange.daca nu folosesc fon de ten mi se vad firisoarele de vase sparte.vezi ca la bebei o-4 ani este un subiect ,,bebei cu alergii,,intra si citeste pe acolo si poate gasesti mamici care se confrunta cu problema ta.sper ca bebica ta sa se faca bine cat mai repede.

va pup pe toate

Carmen 37cuDarius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Karra, draga si eu faceam la fel, il chiunuiam de numa' sa ragaie si am vorbit duminica cu moasa de la spital si mi-a zis sa-i dau pace ca daca nu ragaie in citeva minute dupa ce a mancat nu ragaie deloc. Si ca e normal ca cei hraniti la san nu prea iau aer.Asa faceam si eu.Manca, era aproape adormit si il trezeam cu bataile mele la spate.Apoi vroia iar papa si nu mai manca linistit, incepea sughitul si vomitam si uite asa. Acum il las in pace, daca ragaie bine daca nu...somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesandra spune:

Amma23tu ai nascut prin cezariana pentru ca nu se intorcea bebe-ul?
In legatura cu ragaitul dupa masa si noua aici ni s-a spus ca nu-i musai s-o faca daca este hranit cu lapte de mama.

34+5 Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ionelac despre caritas ce sa iti zic, eu am nascut acolo si e cam asa: copilul nu sta cu mama in salon, saloanele sunt de 3 feluri rezerva( 5 mil/5 zile indiferent cat stai), saloane cu spaga la asistenta sefa care au si frigider si saloane normale , saloanele sunt cu 4 paturi , toaletele sunt la comun doar rezerva are toaleta ei si sunt jalnice,
personalul in schimb este exceptional, e drept ca trebuie sa dai, si ca se si uita cat( eu in prima zi am dat 200000 pt salon si 50000 dupa si nu mai scapam de ea, ma stresase de cate ori venea sa vada , am mancat?, am fost la toaleta?, ( ma dus de brat ea personal desi erau la mine si sotul si fratele ) ma doare?), si la copii la fel foarte dragute( o singura tura a fost mai ciufuta)
copii stau prima zi la terapie, si dupa la salon separat, unde te duci la 3 ore stai fix 30 min dupa care se incuie usa
vizitatori poti primi oricati si la orice ora
conditiile nu sunt exceptionale, dar nu e nici asa de rau precum am crezut eu din cate auzisem

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

hop si eu pe aici... nu mai pot tine pasul cu voi, deloc...
Cred ca in primele zile s-a mai putut, pt. ca eram odihnita din maternitate
Rapunde repede la ce mi-am amintit...

Prematuri... nu se iau in calculu doar saptamanile de sarcina. Undeva am citit ca bb-ii sub 2500g sunt considerati prematuri. La mine de ex., am nascut la 36 de sapt. si 4 zile... bb I de 2150g , bb II de 2550g. Pe foaia de externare la bbI scria prematur gradul I, la bb II nou-nascut subponderal. Si doar s-au nascut odata ... deci nu conteaza doar saptamana de sarcina

Tzuna eu incalzesc laptele la microunde. Si asa am facut si la mandra. Laptele meu si apa pt. laptele praf. Si nu a patit nimeni, nimic.

Solutia de sterilizat la rece, de la chicco am folosit-o in maternitate. O asistenta mi-a spus ca trebuie clatite cu apa plata, dar pe prospect scrie cu apa potabila. Le-am clatit asa vreo2 zile... imi trebuiau 2 l de apa plata la fiecare clatire, de 7 ori pe zi... Asa ca am renuntat si am trecut la apa de la robinet. Am considerat ca e muuult mai important sa fie clatite foarte bine de solutia respectiva (iar cu apa plata, turnata din sticla, singura, nu prea reuseam). Si n-au patit nimic bb-ii ca a fost apa de la robinet.

Lumi (si taicul) felicitari! A fost un bb fooooarte incapatanat si asteptat... Sa fie norocs, sanatos si sa aiba o viata frumoasa!

Noi suntem bine... azi vine si pediatrul sa ne vada... ca nu a putut pana acum. Sa vedem ce instructaj ne face... am si io "problema" mea cu putza bb-ilor... cum trebe "ingrijita" ... cu declatoarea etc. La fete e mai simplu... parerea mea.
Si sa vedem cand avem unda verde sa iesim afara... ca abia astept.
Ieri a iesit si in plimbari. Am lasat toti 3 teroristii dormind, cu soacra si am mers pana la miniprix in ototpeni sa iau hanine la mandra, pt. ca de bb-ei n-am gasit mai nimic. Asa ca mi-am facut de cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Io trebuia sa nasc pe 15 martie si inca nimic
Am fost ieri la dr si colul este lung, capul copilului mobil, dar se pare ca bebe sta prea bine in burtica la mami!
Si va fi berbecut, tot ca mami!!!
Uf...ma simt super bine, parca mai bine ca acum 2 luni, azi dimineata m-am trezit pe spate si am intrat in panica - daca i-am facut rau lui bebe? Cine stie cat am dormit asa?
Singurul inconvenient este ca am niste bufeuri groaznice, imi vine sa smulg hainele de pe mine, azi am iesit afara in tricou, voua vi se intampla asa ceva?

Pupici si fetelor care mai trebuie sa nasca si mie

40 + 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

alia_ro: ai incercat ceva plimbari lungi? sau alte metode... ?

Oricum, asa de incurajare:

Diana 35+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput