Mamici de martie - aprilie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor!

Mai intru si eu putin pe forum cand doarme Maria. As fi dormit si eu dar m-a trezit telefonul.

Noi suntem bine. Maria a ajuns la 3.500 kg deci e mai bine. De mancat mananca tot la biberon. Ii mai dau eu la san dar tot asa putin trage si adoarme. Si pot sa-i fac orice (o trag de picioare, o mangai, o masez pe spate si ea nimic) si nu se trezeste iar peste nici o ora plage iar, si mai suge 2-3 minute is iar adoarme. Dar nu ma dau batuta. In fiecare zi incerc sa-i dau si la san. In rest tot cu biberonul ca sa nu dea inapoi daca tot a facut ceva progrese. Acum a ajuns si ea sa pape la biberon 80-90 ml. Nu pot sa cred cand aud ca altii papa 100 ml completare. Asta este. Sanatoasa sa fie ca nu tin sa fie f grasa.

RALUALEXANDREI -imi pare tare rau ca te lupti si tu cu hemoroizii. Stiu cum e. Eu m-am pricopsit cu unul mare cat o maslina. Muream de durere. As fi vrut sa mai nasc o data numai sa scap de el. Si eu m-am dat si ma mai dau tot cu Procto-Glyvenol. Cand te doare f tare ai impresia ca nu-i buna de nimic crema. Mie imi venea sa o arunc. Noaptea adormeam plangand de durere. Dar au trecut. Rar ma mai doare si s-a si micsorat f mult. Dar m-a tinut asa o sapt si jumatate.
Imi pare tare rau ca tb sa te chinui asa cu baita.

KARRA 80- eu am redus portia de Galactogil la jumatate ca am facut prea mult laptic. E destul de scump- 450.000 o cutie pt 6-7 zile. E granule si e bine sa le dizolvi in lapte/ ceai asa cum mai scria cineva. Mie mi le-a recomandat medicul neonatolog cand a vazut ca am putin lapte. Cred ca tu ai destul laptic daca ea papa bine si doarme cate 4 ore dupa. La mine si dupa Biberon doarme 3 ore. Si noaptea la fel.

LUMI-NAQ- FELICITARI PENTRU BAIETEL.

Acum va las ca s-a trezit Maria si curand va vrea papa.

Nasteri usoare tuturor care urmati. Si felicitari proaspetelor mamici.

INTREBARE: ARE CEVA DACA INCALZESC LAPTICUL 1/2 DE MINUT LA MICROUNDE? CA NU REUSESC SA-L INCALZESC ALTFEL CAND SUNT SINGURA SI SE PUNE MARIA PE TIPAT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

tzuna: citeam chiar zilele trecute ca se poate incalzi lapticul la microunde, numai sa il amesteci bine inainte sa verifici cat e de cald, ca nu se incalzeste uniform.

Diana 35+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Felicitari Lumi si taticului de George Catalin !

Roxanici, eu sint tot pe baricade si astept... nici o miscare in front deocamdata! Toti pe langa mine asteapta, inclusiv parintii veniti special ptr marele eveniment Aici nu se intervine pina la 42 de sapt. decit daca e vreo problema cu mama sau bebe. Asa incit, nu-mi ramine decit sa astept. Sau mai bine iau ceva masuri, eu si sotul

Majorete ptr fetele care urmeaza!!! (si ptr mine poate se indura si bebelul meu)

40+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

LUMI si ADRIAN felicitari pentru baietel. Frumusel foc! Multa sanatate si intoarcere rapida acasa.

Vesti despre Absoluta. Astazi se intoarce acasa, nu este foarte refacuta dar este pe drumul cel bun. Fetita a avut icter dau au pus-o la lampa si este OK. In rest mananca si doarme (fetita).

Pentru fetele care urmeaza sa nasca la Giulesti, Absoluta a fost incantata de conditii. Spune ca totul este renovat, ai baie curata in camera si personalul este dragut (evident ca se cotizeaza).

Date pentru listuta la fetita Absolutei: numele ei este Timeea si scorul Agpar a fost 9.

Phill nici eu nu pot sub nici o forma sa stau pe spate. Simt imediat ca ma sufoc. De fapt si pe o parte daca stau trebuie sa imi pun mai multe perne ca sa stau un pic mai ridicata. Nu stiu de la ce este. Eu am inceput sa am problema acesta la un moment dat in sarcina. De la inima nu este pentru ca mi-am facut de curand un control (inclusiv ecografie) si dr. mi-a spus ca totul este OK. Probabil bebele apasa pe diafragma care la randul ei apasa pe plamani. Nu stiu.

Eu am zile mai bune si mai rele, se pare ca nici o zi nu seamana cu alta si nu imi vine sa cred ca a mai ramas atat de putin pana la marea intalnire.

Majorete pentru fetele care se pregatesc

Pupici

Valentina 33+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna fetelor!

Felicitari Luminita sa fiti sanatosi si tu si bebe si tati!

Tzuna la mine din pacate nu e o noutate problema cu hemoroizii.Biberonul il poti incalzi la microunde insa asa cum ti s-a mai spus sa-l amesteci bine ptr ca nu se incalzeste uniform.

Eu am baut ceai de anason,chimen si fenicul zi de zi si aseara a ajuns efectiv sa-mi curga laptele din san ca de la robinet si bebe Edy inca nu se trezise ca sa micsoreze productia.Tati ramasese socat ,cu ochii cat cepele .

ptr cele ce urmeaza.

Cand voi sta mai bine pe tartitza mea am sa va povestesc cum am plecat eu de acasa cu gandul sa achit facturi si nu m-am mai intors decat cu bebe in brate.
PS dar facturile le-am achitat pe toate.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

Felicitari Lumi ,sa fie sanatos si papacois.de treaba sotul ca ne anunta si pe noi cum mai este situatia,ma gandeam ca al meu o sa fie atat de bulversat incat nici nu o sa deschida calc.
vesti:azi am fost la control,si daca nu nasc pana miercuri miercuri pe 28 martie o s ma duc la spital(m-am programat)un fel de programare ca nasc normal.dar asa am stabilit cu dr,pt ca ea o sa se mute la alt spital(eu urmand sa nasc la giulesti)Caritas.cand am auzit sa inebunesc,atata m-am interesat de giulesti si sa nasc in alta parte?am zis mai bine nu.si am stabilit sa nasc miercuri pe 28.credeti ca e prea devreme?o sa am 38 sapt.
mai am o intrebare spuneti-mi si mi e acel site cu masuratorile stiu ca mi l-a mai dat cineva o data sa fiu sigura.
daca stie cineva ceva de CARITAS,PRETURI MAI ALES,SI CUM ESTE SPITALUL,CA CINE STIE.....
Atatea ghinioane am avut,intai ca pleaca din BUC de pasti eu avand dpn pe 11 april,acum ca se muta la inceputul lunii aprilie ,sunt terminata sper sa fie bine si bb sa fie sanatos.
va pup si cand o sa ma mai linistesc o sa va mai scriu.pupici

ionela 37 sapt
http://new.photos.yahoo.com/lel_gurita/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Adrian,o sa ne punem sotii mai fricosi sa te contacteze,din cate vad eu tu ai curaj.Sotului meu ii e frica sa asiste la nastere,asa ca l-am sfatuit ca poate astepta afara si ca nu e o problema pt mine ca vor fi langa mine mama soacra si cumnata si daca el se simte in stare sa intre atunci va fi ok.Cre ca asa va arata sotul meu

Roxanici,ai avut o idee super sa te pozezi in fiecare saptamana,eu am facut-o dar am mai sarit uneori si nu am tinut cont cand si in ce saptamana.

Si acum care e urmatoarea????

Stefania 37+5 cu Carl

*****BEBE*****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Buna fetelor!
greu tare sa mai intri pe forum cu bebe mic..totul se invarte in jurul ei....
felicitari proaspetelor mamici si pt. burticile care sunt pe ultima suta.
Mamicilor am si eu intrebare ca am vazut ca unele dintre voi ati mai avut problema asta. Eliana mea are dermatita seboreica pete mici rosii cu varf alb pe obraji frunte, barbitza si chiar pe nasuc..nu trec cu nimic..am dat cu albastru de metil, cu Fluocinolon N, cu galbenele, am dat cu ceai de musatel, de pelin..pana la urma am ajuns la dermatolog si dam cu Violet de gentian care pare a fi mai bun si unguent Fucicort..nu stiu ce sa mai fac sa le fac sa dispara ca are o piele asa alba mititica dar cu bubitele ale..mor cand o vad.
Cum ati scapata voi de asa ceva? Ati mai avuzit?
Pupici
paula de Eliana Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Hop si eu, dupa citeva zile de absenta.Nu prea am timp ca-s tot cu asta micu'.E atat de dulce. E cuminte, doar ca in spital m-au cam speriat alea ca nu lua in greutate.La nastere a avut 3930 g si a scazut 300g pana miercuri.Miercuri a pus 35 g si de atunci nimic pana vineri cind am iesit.Asa ca mi-a dat drumul acasa cu conditia sa ma duc cu el la cantarit duminica. Am venit acasa, stres ca nu maninca copilu'. dupa 10 minute adormea la tzatza si dormea vreao doua ore.Caca facea dupa fiecare masa asa ca aveam impresia ca tot ce maninca da afara pe partea cealalta.Duminica insa avea 100 g in plus.M-am mai linistit , da' tot mai e un pic de stres ca l-am stresat si pe el cred. Acum reusim sa stam la san, cu gadilat in palma, in talpa, pe capsor cam o juma de ora, poate si mai mult si apoi dormim pana la 4 ore. Fetele care mai au copii , e bine asa? Ca nici nu mai stiu. Moasa mi-a zis ca trebui sa fie 2 ore jumate pauza intre mese.Azi tre sa ma duc sa-mi scoata atele si o sa-l cantaresc iar.De dormit , doarme bine. Lapte este de-mi curg din sani cind trec lau mult de 3 ore fara sa manince.
Karra, si eu zic la fel ca Tzuna, daca doarme si e linistita e destul lapticul tau.Daca iei galactogil, fa-o la recomandarea medicului doar.Poti sa faci alte complicatii hipercalcemie.
Apropos, merci de mesae Karra, Roxanici
Va las ca se trezeste odrasla
Pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Felicitari, Lumi si Adrian!!!!!!Sa va traiasca GEORGE si sa fiti si voi sanatosi.E o frumusete de baietel.Abia astept sa-l vad si pe al meu.
Dana, nastere usoara!!!!!!!

ELLA 36 sapt.
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput