Mamici de martie - aprilie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
radcarmen spune:
Suzy78, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin problemele acestea legate de alaptare. Eu cred ca in locul tau (daca as face noduli) as fi in culmea disperarii pentru ca mama mea a murit de cancer la san si ideea de nodul in capul meu e legata de lucruri rele.
Eu as dori sa nasc la clinica daca totul de curge bine si trecem de cele 37 de saptamani, adica sa ajungem sa trecem de statutul de prematur. La pompa deja m-am gandit, am vrut sa o cumpar, dar o prietena a spus ca are una noua si mi-o va imprumuta. Asa ca am mai scapat de o cheltuiala.
Iti doresc sa scapi de problemele cu sanii si sa fiti sanatosi atat tu cat si puiul tau.
O zi buna!
Carmen
sapt 35 cu
Vlad Gabriel
anaalina spune:
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR!!!SA FIE BEBELUSII SANATOSI SI MANCACIOSI!!
Despre noi putem spune ca am fost la control sambata, bebelusa sta bine mersi si daca nu sunt probleme pe data de 30 martie la prima ora facem cazariana.Erau vreo 4 mamici care nasteau , le-am auzit pt ca m-a bagat intr-o sala numita de pretrevaliu ca sa-i asculte inimiora lu bebe si sa vada daca am contractii. Vreau sa spun ca am avut niste emotii parca as fi nascut eu.Nu mai am rabdareee!!!
37s+6zile
TEODORA CATALINA
Lumi_Nag spune:
Luminita sa dat jos din pat azi si a zis ca o duce mai acus sa ii dea tzatza la copil ... ieri la vazut imediat dupa operatie si era cam ametita si a zis ca la vazut in ceata ... acu era nerabdatoare sal vada ... deja se bat "fetele " din salon pe el ... :)))))
sa aveti parte numai de nasteri usoare, copii sanatosi bucurii in viata alaturi de ei si de sotii vostri ...
P.S. stiu ca fiecare e fericita cand naste si de abia asteptati sa va vedeti pruncii , dar ganditiva si la sotii dvs. ptr ca siei sufera mai rau gandinduse la voi si la copii si sunt disperati ca li se pare ca nu fac deajuns sa fie langa voi si sa va ocroteasca ...
inchei cu o gluma (sau nu) ptr sfaturi la P.S. contactati noul tatic (eu) ... 
It's easy living with eyes closed
roxanici spune:

Hai Ddana!!!

Jaana, tu cum mai esti?
poze cu Martha Ioana, bebe de Flopici
La noi nimic nou sub soare....
roxana
39+2 cu Rares Teodor
madybulancea spune:
Neatza fetele...gata cria am aparut pe aici,k am vazut k ne-ai chemat la apel!!!Noi suntem bine...acum ma doare putin burtik in stanga de park m-ar trage bebe inauntru de ceva,dar sper sa imi treaca caci vreau sa ma duc cu a mea sora in oras sa vedem un patut de bebe...sper pe la sfarsitul lunii sa cumpar ceva...voi ce credeti ca e mai bun de lemn sau pliant???noi am vazut unu de lemn frumos tare si maricel in care ar putea bebe sa stea acolo cel putin pana la 2 ani...
Hai punem si fetele la treaba pt viitoarele mamici 

Mady
33+ cu 
phili spune:
buna fetelor!!!
felicitari lui Lumi si sotului ei!!!bine ca au scapat ,acum cu fiecare zi ce trece vor fi tot mai bine!!!
ce mai face-ti?
noi suntem bine,traim emotiile cu fiecare mamica care naste si asteptam si noi data programata de cezariana.....
voi pute-ti sta pe spate? nu vi se face rau?
va pup si va doresc tot binele din lume!!!

+36
madybulancea spune:
aaaaa....fetele mai am o intrebare: copii care se nasc la 37 de saptamani sunt considerati prematuri???k stiam k atunci se termina de dezvoltat toate organele,in special plamanii...poate ma lamuriti si pe mine!
Phili eu pot sa stau pe spate...chiar nu am nici o problema,doar ca la un moment dat imi amorterste,dar atat...am observat ca si lu bebe ii place pe spate!!!
Va
!
Mady
33+
RaisaFudulu spune:
Buna dimineata
IN primul rand felicitari Lumi si Adrian - se simte fericirea imensa prin care treci din ceea ce scrii
Bafta fetelor care nasca in continuare....noi suntem bine..dupa cum v-am spus o am pe mami pe la mine si ieri am vorbit intruna si noi ca fetele si bebitza a fost mai activa ca niciodata...se pare ca-i place vorba...eu fiind singura ziua acasa nu pot spune ca vorbesc in permanenta cu ea....incerc dar nu-mi iese tot timpul
O zi buna si ma duc la mami meu..azi pleaca

Diana
36+
cu RAISA-MARIA
diana_jors spune:
Neatza
,
si 

Felicitari Lumi!

Si sa va creasca flacaul mare, sanatos si cuminte!
Eu incep sa ma simt mai bine, desi tot am nasul infundat si inca nu simt decat vag gustul mancarii
Noroc ca mai am doar 8 zile lucratoare de venit la serviciu, dupa care o sa cam stau acasuca, vad ca e mai bine, cel putin nu mai am de unde sa iau raceli sau alte de-astea...
Am schimbat si saptamana, incep sa ma simt intrata in ultima linie dreapta... Am aranjat in week-end si patutul, doar ca am constatat ca nu incape chiar cum vroiam in coltisorul rezervat ![]()
Cu statul pe spate: pot sa stau, doar ca dupa o vreme simt ca ma apasa pe coloana... deci prefer sa nu stau pe spate... ma mai trezesc cateodata aproape pe spate (contorsionez plapuma sub mine intr-um fel foarte ciudat, dar niciodata nu ajung sa stau perfect pe spate, ci doar in unghi).
madybulancea: legat de prematuri: intr-un loc am citit ca nu se mai considera prematuri de la 36 de sapt, iar in alta parte ca de la 38 de sapt... deci poate ne lamureste altcineva pe amandoua ![]()
Haideti ca va las, spor la ce faceti azi, chiar si la uitat la tv sau lenevit in pat 

Diana
35+ cu
Mihai-Alexandru
roxanici spune:
Io stiu ca bebelusii nascuti intre sapt 37-42 sun considerati la termen.![]()
roxana
39+2 cu Rares Teodor