Mamici de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna burtici!

Si noi ne-am plimbat la aer we asta, ca a fost tare frumos!
Karligutza,Brazuca si Simo, aveti burtici tare frumoase! sa va traiasca!
Samuray-lady, Kenutzu e un dulce! de fapt, l-am mai tot vazut prin poze, ca e tare haios si ma fascinau pachetele lui cu mancare pt gradinita! O adevarata arta, felicitari!
AndraZ, biata de tine, asta-ti lipsea! eu zic sa te menajezi si sa nu te sperii asa tare! ca daca esti atent urmarita o sa fie bine si cu tensiunea!
Brazuca, eu stiu ca au si mobilier, pt ca pe mine ma intereseaza cel de la Baby Design, le-am scris un mail si mi-au spus ca au stand si la Baby Expo, pt ca vrem sa vedem cu ochii nostri cum arata mobila, nu numai din poze! iar preturile mi s-au parut chiar ok, cel putin fata de mobilierul din Cta unde un patut mai colorat sau un dulap pt bebe costa intre 10-15 milioane! la ei , cu 500 eur iti iei si patut si dulap, comoda cu sertare si masa de schimbat...vreo 3-4 articole.

Eu sunt mai linistita. Azi am sunat la Euroclinic si mi-am facut programare la Herghelegiu pt consultatie in 21 mai. Am anuntat ca vreau sa nasc acolo si cu el si m-au inregistrat in baza de date. Atunci o sa am 32 de sapt. si eu zic ca e ok ; oricum, pana atunci o sa merg in paralel si cu dr mea din oras.
O sa pun si eu dupa-amiaza cateva poze proaspete, sa vedeti ca si eu am ditamai burta! creste pe zi ce trece, nici mie nu-mi vine sa cred!
Am intrat in 6 luni, moamaa cand ma gandesc ce trece timpul!...parca ma ia teama, nu stiu ce am!

Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by Chriszta

Am o intebare pt mamicile care au nascut...
Asta ca sa mai incurajam fetele carora le e frica ca vor avea MEDICUL IN CONCEDIU...
Cat timp sta medicul ginecolog efectiv la nastere???????
De exemplu daca ai un travaliu de 10 ore, cat timp sta medicul cu tine???
30 minute???
Eu nu cred ca este asa o tragedie daca nu ai medicul tau, oricum marea greutate o poarta mosele si asistentele. Doctoru vine, taie scoate, coase si la revedere.
Mamici cu alte nasteri am dreptate???
Spuneti-ne voi ca ati trecut prin asta.

Cristina 22+ si Eva Alexandra

depinde de nastere si de doctor...responsabilitatea dr nu se masoara neaaparat in functie de cat timp petrece cu gravida la nastere. insa el este cel care decide ce perfuzie ai nevoie, cand trebuie administrata, cand trebuie instalata anestezia daca e cazul, cand sa rupa membranele daca este cazul, cand si daca trebuie sa faca epiziotomie, cum sa coasa...si cam tot decursul travaliului. dr ia decizii, iar moasa si asistentele executa. evident ca moasa trebuie sa fie priceputa, sa stie sa-l anunte pe dr care este starea travaliului, dar el este cel care raspunde pentru tot. daca e o nastere dificila si copilul nu se angajeaza bine sau apar complicatii...tot dr intervine. din pacate moasele mai au si initiative aiurea, adica grabesc nasterea, maresc ritmul perfuziei, se urca efectiv pe burta mamei inainte de expulzie (manevra neortodoxa, dar ele apasa in disperare ca sa iasa bb. fetele cu astfel de experiente pot confirma). e adevarat ca nu e o mare greutate...fizica pentru medic, daca la asta te referi.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

Anto, revin la IR-uri, sa-ti raspund la intrebare.Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Alina, mersi mult pt raspuns,.

Anto 23 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Andicu, saptamana viitoare aflam verdictul dupa ce facem Doppllerul. Pana atunci traim cu sperantza ca poate nu va fi vb de preeclampsie. Ca tot vb de burtik si de trecerea timpului. ....si pe mine ma apucase aseara un soi de teama....ca daca nu a descurc cu bb, daca nu o sa fiu o mama buna, daca una, daca alta.....dar cred ca astea sunt temeri de femeie gravida si foarte hormonizata ...asa ca nu-ti face griji! suntem langa tine, cu acelasi gen de temeri si intrebari!

Andra
21+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ziua buna fetele! cum adik sa se urce moasa pe burta? pai ii sparg fatza dupa ce plek de acolo!
m-am uitat pe poze.......da ce burtzi mari avetzi! sa va traiasca. si voi pe langa ele! eu sunt inka fotomodel
am o intrebare.......de ex daca la eco 3D pe care o sa o fac cam la 24.5 saptamani descopera o "defectiune" iremediabila, ce se mai poate face? nu vreau sa deschid subiecte lugubre , dar ma intreb si eu ..............

+18

mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Fetelor, aici ninge ca in povesti........ aproape ca e totul alb......... se pare ca se asterne iar iarna aici, acum cand m-am obisnuit cu atata soare din plin.........
Poate vine frigul si iarna si in Romania....... teoretic nu ar fi exclus.

Va pup, si savurati vremea frumoasa cat mai e timp......

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

buna, fetele

Hai ca cred ca am reusit sa pun si eu pozele cu bebe de la morfologie trimestrul 2 (21 saptamani).Problema e ca sunt ditamai adresele la semnatura. Multumim , eu , tati si in primul rand bebe Simonei pentru ajutor . Si mami si tati sunt super mandri de bebeita.

Va pup pe toate si abia astept sa mai vad poze la alti bebici

sorina 21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinagutu/album?.dir=/7bc4re2&.src=ph&.tok=phxHRdGBK2xYlbGs
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinagutu/album?.dir=/65bcscd&.src=ph&.tok=phDJRdGBhgc1Wg.H

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

mychydutza - de astfel de " defectiuni " mie tare teama si mie , motiv pentru care sunt de aproape o saptamana desi maine e ziua cea mare ( morfofetala ) . Din cate am citit pe internet sunt anumite lucruri care se pot remedia inca din burtica , dar nu stiu exact care .

Chiar fetelor cum e cu moasa care apasa pe burtica ???? Daca va uitati duminica pe reality ( nu realitatea ) , au un fel de serial cu sarcini cu probleme si acolo am vazut cum o mamica care dorea foarte tare sa nasca natural ( avea gemeni si nu erau pe pozitite ) medicul incerca de zor sa-i explice ca metoda de apasat pe burtica ar implica anumite riscuri .

20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by Samurai-lady

BRAZUCA25-imi place mult poza cu burtika si tatikul
E superrrrrrrrrrrrrr

Multumesc! Si mie imi place mult, chiar daca in curand saracu tatic nu o sa ma mai poata cuprinde!

21+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

mychydutza nu te mai gandi la prostii!
Daca sunt probleme mari cu bebele se declanseaza nasterea, sau se poate face o minicezariana...

Poza 22 sapt

Mioara 24+ Doru Andrei

Mergi la inceput