Mamici de iulie-august 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
brazuca25 spune:
otim , eu ma uit in fiecare duminica la serialul de care spui tu. Si am vazut si cazul cu mamica de gemeni. Mie sincer mi s-a parut cam exagerata. Daca dr i-a spus ca nu se poate, ea tot insista ca nu vrea cezariana ca e riscant pt ea, desi ii aratase la ce riscuri sunt supusi bebelusii daca naste natural fara sa fie copiii in pozitia corecta! Dr mi s-a parut ca avea dreptate, pt ca cezariana nu mai este cum era pe vremuri o operatie atat de riscanta.
21+
David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
AndraZ spune:
brazuca, ce poze frumoase! si vad ca si burtik ta e la fel de maricica ca si a measi suntem si de-o seama
- 21 de sapt - .....pe mine deja ma intreba vanzatoarea de la chiosc cand nasc....cand i-am zis ca in iulie a facut ochii mari...i-am zis ca unele femei au burta mai mare.....si i-am inchis gura. eu sunt tare mandra de burtikutza mea...insa avad ca incep sa obosesc cand merg mult pe jos. tu tot la fel?
Andra
21+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
mychydutza spune:
apropos de cezariana, am vazut pe national geographic o cezariana la qvadruplii.........contrar a ceea ce credeam a fost chiar "umana" operatia, si aia avea 4 bucatzele.
parca mai scarry a fost aia naturala, ca au aratat si de aia..............
+18
mihaela
poze
Antoanela23 spune:
Karligutza,Brazuca si Simo, ce burtici frumoase aveti, sa va traiasca .
Samurai, multa sanatate si rabdare lui Kenutz, naspa cu varicela asta. Si eu am admirat pachetelele pt gradi, sunt fascinata, in o mie de ani nu mi-ar iesi asa de bine.
Carla, din pacate la mine colul nu a crescut, ci dimpotriva, s-a sters si s-a deschis, acum am unul artificial obtinut prin cerclaj. Oricum, tu stai linistita ca esti bine.
Felicitari mamicilor care au aflat culoarea caruciorului.
Chriszta, la o nastere normala dr vine din cand in cand sa vada cum merge travaliul si apoi e prezent la expulzie.
Ioana, sunt in stare sa nu aud nici reminder-ul sau sa las tel descarcat, ma cunosc
.
Pupaturi la toata lumea,
Anto
23 si
Victor (8 octombrie 2005)
AndraZ spune:
Mychy....si eu am vazut nasterea de 4.....si tot la fel zic ca a fost mai ok decat nasterea naturala...
oricum eu imi fac griji cum ma voi descurca cu 1....dar tantica aia cu 4....

Andra
21+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
brazuca25 spune:
Andra eu mi-am facut program de mers pe jos pt ca mi-e frica de kg in plus, asa ca de exemplu ieri ne-am plimbat de la 15.30 pana pe la 19. Nu f repede, dar oricum, mers pe jos. Nu simt ca obosesc dar simt ca ma lasa talpile. Asta este singurul disconfort. Ma dor f tare talpile de la mersul pe jos, iar atunci cand ajung acasa si ma asez in pat, incepe si durerea de spate.
Burtik mie imi place la nebunie asa mare! destul mi se parea mie ca nu se vedea la inceput! Si tati e f mandru prin parc cu burtik si o tot mangaie sa vada lumea ce burtik frumoasa are el. Ieri se uitau grupurile de moshi din parc f stramb ca aveam bluza mai pe corp si scotea burta in evidenta!
Mie una asa imi place! Sa se vada ca e bb acolo! Ce sa fac sa imi pun haine din alea stil sac? Eu ma mandresc cu burtik mea.
Chiar vazusem un clip pe site-ul discovery despre perioada asta a sarcinii si o femeie spunea ca se simte f sexy cu burtik. Mi se paruse f ciudat, dar uite ca acum mi se intampla si mie!
Si profita si tati de starea asta a mea! ![]()
21+
David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Ioana75 spune:
Anto
.
Mihaela, se poate face o mini-cezariana in caz de defectiuni "iremediabile". Nu te mai gindi la catastrofe, mai ales ca nu ai motive
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
roxy spune:
buna fetele, acum am venit si noi de la eco , am facut masuratorile si e totul in regula pentru cele 20 de saptamani ale noastre, si in plus am aflat in sfarsit si culoarea caruciorului care va fi albastru, deci vom avea inca un baietel (mai avem unul dar mai marisor, are 6 anisori ), si tot ce-mi doresc e sa fie sanatos si sa se nasca la termen , adica la vara in august.
Cam asta de la noi, daca vreti sa-mi treceti si mie un carucior albastru pe listuta , va rog mult de tot.Multumesc.
19 saptamani 

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
AndraZ spune:
Brazuca, bravo ca poti sa te plimbi atat de mult. eu nu rezist atat pt ca in primul rand ma plictisesc
In al doilea rand o iau incet ca abia am depasit perioada de risc asa ca stau cumintzica. O iau incet dar sigur. si mie imi e teama de kg in plus, dar prefer sa mananc mai multe salate si mai multe fructe decat sa fac efort prea mare....deh, sunt si mai lenesa din fire.
si eu sunt mandra de saculetzul meu si tot asa port haine mulate ca sa se vada. atat de mult imi doresc copilul asta incat as vrea sa stie toata lumea ca sunt gravida si fericita! la mine se uitau ieri mamicile cu b mici....cred ca isi aduceau aminte de perioada de burtik
...pareau tare nostalgice
Andra
21+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
brazuca25 spune:
Felicitari roxy pt
!
21+
David Gabriel