Mamici de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Luna, sa le stapiniti sanatosi! Superstitiile sint pentru oamenii superstitiosi.

Eu am fost in weekend in Home & Design Mall sa-i caut mobila de "printesa" Mirunei, si am vazut ca au aparut mai multe firme de mobila pentru bebei decit erau acum 4 luni. Merita vazute chiar si pentru furatul ideilor.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

IOANA
Dar ce preturi au???????
eu vreau dormitor complet. Cred ca in weekend voi da o fuga la Bucuresti special pt asta. Se merita sa vin sau au preturi de 50.000.000 lei???
Mersic

Cristina 22+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by madabout2003

Luna Mersi pentru pont!Am stat aseara vreo 3 ore pe ebay dar in franta nu aveau decat quinny zapp asa ca...
Nici eu nu vreu sa o tin pe bebik in camera mai mult de cateva luni!

MADA 16+, cu
Poze de vacanta

Mada, cauta si pe alte site-uri de vanzari on-line. Un site bun cu multe oferte speciale si livrari in Franta e primashop.com (cu www. in fata).
Plus ca poate apare ceva pe Ebay mai incolo,mai ai timp sa astepti. Succes.

Anto 23 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Luna, ce n-as da sa fie doar teama de halate albe.....insa eu chiar sunt curajoasa din fire si nu ma tem de medici din fire. Am facut o gramada de tratamente asa ca sunt oarecum imuna la halatele albe. ba chiar cand m-am dus acum la control eram sigura 100% ca mi-a scazut tensiunea. avusesem 2 sapt de concediu si 2 saptamani formidabile la munca....liniste si pace...cand colo tensiunea mea era la fel de cocotata ca si cu o luna in urma..
Si eu am tensiometru acasa, si digital si din cel clasic...dar din pacate tensiunea este ok dimineata insa seara sare calul....Nu mi-e teama decat pt copil....sa nu i se inatmple lui ceva rau.....eu voi supravietui, nu-i asta problema insa bb sa fie sanatos.....desi la ce picioruse imi da cred ca il fac altlet/ atleta....
Ma bucur ca ti-ai luat tot ce-ti trebuia pt bb2...eu mai astept. acum chiar mi-au intrat pitici in cap sa nu cumpar nimic. parca sunt mai stresata decat inainte.
in we asta am facut sote de ciuperci.....ce crezi ca mi-a putut trece prin cap?!?!?! daca sunt otravite!?!?!? desi mai cumparasem din hypermarket de o gramada de ori....dar acum cred ca am devenit paranoica rau. dupa ce am mancat am asteptat sa miste bb ca sa vad daca e ok.....cred ca am inebunit!

Andra
21+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Buna fetelor !!!

Am ajuns sa fiu la zi cu ultimele pagini scrise ca peste noapte de voi........

ALINA - sunt aici deocamdata si va citesc mai mult decat scriu. Pana la inceputul lui aprilie cand plecam spre Bucuresti. Acolo nu am internet si nici Laptopul nu mi-l iau, vreau sa am liniste...... Asa ca sa-mi spuneti voi daca mai faceti intalnirea aceea ....... sau nu ca sa stiu exact, daca ne intalnim sau nu....... !????????

CHRISZTA - doctorul vine doar cand e momentul cu pricina de nastere, nu sta nicicare ore intregi acolo....... Vine si pleaca, nu e cine stie ce, cea mai importanta e moasa. Asta iti spun din auzite si cred ca e adevarat, eu din pacate am avut o cezariana asa ca a trebuit sa taie si sa coase la mine..... mai multa munca...... nu din cele mai preferate mai ales cand nu stii ce fac cu tine.

LUNA - bafta la achizitionari ! Asteptam sa mai intri pe messenger....... dar parca ai disparut cu totul. Sper ca esti bine, din moment ce ai intrat in febra cumparaturilor....... bafta tie ca le gasesti pe toate asa de ieftine.

Va pup pe toate

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Fetele,multumim de urari.
Kenutz e bine,nu mai are febra,iar bubitele vad ca nu-l dispera.
Am de uns o droaie,una cate una,dar e fun.

Va pup pe burtikutze:)

Samurai-lady 20 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, cred ca gasesti mobila si sub 5000 ron. Eu pentru camera de bb am desenat corpurile de mobila si am mers cu desenul pe la vreo 5 firme, sa vedem preturile (care au fost intre 1500 si 3000 ron, si toate foloseau acelasi fel de PAL, kronospan).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Eu mi-am intrebat medicul in ianuarie cand are concediu anul acesta...Mi-a spus razand ca l-a planificat in august si ca pana atunci eu sunt cu bebele in brate...
O prietena de-a mea cand a nascut nu a venit medicul pentru ca era la o Conferinta dar nici nu i-a spus...A spus ca a fost groaznic, a fost repartizata unui medic de garda care s-a dus sa se culce si sa-l trezeasca cand e cazul...Pana la urma a fost ok dar cred ca prezenta medicului tau in clipele acelea iti da mai multa siguranta...

Poza 22 sapt

Mioara 24+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Oare la Baby Expo o sa gasim si mobila? Ca eu nu vreau sa cumpar decat patutz pt bb.

21+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

BRAZUCA25-imi place mult poza cu burtika si tatikul
E superrrrrrrrrrrrrr

Samurai-lady 20 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput