*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)
Raspunsuri - Pagina 15
Ionice spune:
mihamora spune-mi si mie , te rog despre acest kit...Exact cum ai procedat?
Ioana
30+ cu bebitza Antonia
mihamora spune:
Ionice intai am vb cu dr mea sa stiu daca poate sa-mi preleveze ea celule,ea stia de toata treaba si mi-a dat nr de tel a pers. care se ocupa (dr.)defapt a firmei din cluj, care au fost la spitalul din Iasi si au prezentat toata operatiunea. Am sunat la ei mi-au trimis intai contractele pe net sa le citesc si acum astept sa mi le trimita prin posta sa le semnez, cu tot cu kit, si cred ca tot ei o sa ia legatura cu dr mea sa ii explice mai multe sau sa-i trimita materiale informative pt prelevare.
Cam asta e, nu se plateste nimic inainte, decat dupa o luna dupa ce ai nascut, dupa ce fac ei toate testele si vad ca celulele sunt ok. Se poate plati si in 3 transe.
Daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie![]()
29+
Dominic
POZE
ursulet
ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by andradap
ELTEKA, sa stii ca eu cunosc pe cineva... care si fara sa aibe FIBROM... l-a nascut pe copil cu capul deformat din cauza presiunii exercitate la expulzie... Ei bine dupa 2 luni nu se mai cunostea nimik!
Ufffffff, tanti doctor Andrada! M-am mai linistit!
Auzisem si eu povesti din astea (si initial m-am bucurat, ca eu bazinul ff larg, asa ca nu credeam ca vor fi probleme), dar e bine ca tu ai si vazut, asa ca o las mai moale cu atitea motive de ingrijorare
. Mai mult, citisem pe un site englez cum ca, daca nu trece, copiii trebuie sa poarte non stop niste casti si m-am ingrozit! 
Voiam sa va zic si eu ca de vreo 3 zile nazdravanel a inceput sa miste asa tare ca se vede prin burta...se uitau cursantii la mine in timpul cursului cand aparea vreao umflatura prin bluza!!!

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
alegrutza spune:
Chris27,sorry abia acum am citit si restul paginutzelor, eram la prima pagina cand am scris mesajul anterior,iti tin pumnii,totul va fi bine.
Andrada,imi pare rau pentru pierderea suferita,stiu ca esti trista dar nu uita sa ai grija de tine si de Antonio.Multumesc pentru incurajari
,eu prefer sa-l pun la ingrasat de pe acum,mai ales ca aproape 90% voi naste prin cezariana
,desi am miopie foarte mica,nu mi s-a recomandat nasterea normala(ceva probleme cu fundul de ochi),mai merg la un oftalmolog si dupa o sa stiu sigur.
Carstea,eu am fost la cursuri prenatale la Filantropia, se tin joia de la ora 17.00 (dureaza 4 saptamani),mie mi s-au parut ok, dar mai ales au fost utile pt sot,eu m-am informat si de net despre sarcina si nastere,dar pt el au fost lucruri total noi,in plus la sfarsit se dau diplome,iar taticii mai iau 10 zile concediu pt ca fac acest curs.
asa creste bebicul
poze
andradap spune:
ELTEKA... exact... ASA de CIUDAT se uita oamenii la mine in metrou... Probabil isi inchipuie filme gen ALIEN... stii cand misca ceva in burta si apoi iese micul extraterestru
DAr unii chiar se uita de parca vad un film de groaza... cel putin asta e expresia fetei lor...
Alegrutza
... poate scapi totusi de cezariana!!!
Andrada
32+ cu
Antonio
ELTEKA spune:
FETELE CU RH-, sa stiti ca eu am facut azi vaccinul (27s6zile)! Ieri mi-au masurat iar anticorpii, tot era ok- dar preventiv aici se face la s28 si dupa nastere (daca bebe e ca tata)! Vreau sa va zic ca, vaccin fiind, se face in umar (si nu in burta cum citisem eu pe net) insa doare un pic 
Pauly- succes cu imfrumusetarile prin casa, dar nu te obosi prea tare
Si sa stii ca astept sa te cantaresti, si ca TREBUIE sa ai vreo 7-8 kilograme pana acum
(ca eu am 9, si altfel am de slabit prea mult.
Florentina
, si zici ca-si revine capsorul? Bine macar ca cineva a avut experienta asta, ma mai linistesc...
Paflo, nu te-am uitat cu linkurile pentru durerea din zona pubica/incheietura picior, incerc sa ma "mobilizez", ok? 
Am incercat sa fac o poza la filmul 4D, in singurul moment cand Bebel-surprize-surprize si-a luat mainile de pe fata, o puteti vedea aici: POZA BEBEL
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
andradap spune:
ELTEKA, am vazut POZA...
E scump foc!!! Am eu impresia sau are frunte si ochi asiatici? ![]()
Andrada
32+ cu
Antonio