*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)
Raspunsuri - Pagina 14
andradap spune:
ELTEKA, sa stii ca eu cunosc pe cineva... care si fara sa aibe FIBROM... l-a nascut pe copil cu capul deformat din cauza presiunii exercitate la expulzie... Ei bine dupa 2 luni nu se mai cunostea nimik!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
32+ cu
Antonio
Ionice spune:
Andrada..sunt putin depasita de subiect.Nu imi aduc aminte ...dar nu cred.Nu, chiar nu..In luna a 4-a m-a muscat un caine si mi-au spus atunci ca am sa fac vaccinul in luna a 7-a...Dar ce medic ti-l face..Cel de familie?Ca luni cand ajung la ea sa o intreb direct..poate uita!!!
Ioana
30+ cu bebitza Antonia
cristinamaria spune:
Salutare!
Andrada condoleante!!
Bogdana si Ella74 bine ati venit!
Fetelor va urz un weeek-end minunat! Sper sa terminam si noi casa pana Duminica seara!
cristina
32+(33+)
Alyna24 spune:
Buna, burtici!
Bun venit in primul rand noilor fete!Sa aiba parte de nasteri usoara si bebei sanatosi!
Si....va doresc sa aveti parte de un week-end frumos, insorit si linistit!
Eu plec cu mama si nepotelul in parc. poate ii mai trece supararea caci aseara ne-a tinut intr-un plans ca el vrea cu mami sa doarma, ca n-o mai iubeste pe mami ca a plecat fara el.....etc!
E foarte rasfatat si de aceea face asa!
Sper doar sa nu fie si al meu chiar asa!
Va pupic!
Alyna
31+cu
Florentina Roman spune:
'Neata!
Si eu m-am trezit devreme azi, am facut un pic de curatenie, am pus masina de spalat si imi fac curaj sa ma apuc de mancare, vreau sa fac ciorba de loboda.
De cateva zile, cand stau in picioare, simt presiune mare pe vezica si tre sa merg imediat la baie. Sa se fi intors bb si sa apese cu capsorul pe vezica?
Chris27, si eu simt ca bb va veni mai devreme. Apropo de intrebarea ta, chiar ieri vorbeam cu cineva care a nascut la 7 saptamani un bb de 2 200kg si n-a stat decat vreo saptamana in spital, pana a inceput bb sa ia constant in greutate! Dar, cum spunea si Andrada, nu avea alte probleme.
Elteka, avea Tudor al meu la nastere un cap asa lunguiet...mai ceva ca al lui Oblio...si n-am avut nici un fibrom.Si-a revenit cam intr-o luna-doua si acum are un cap rotund asa frumos...
30+ si Tudor(5.07.2002)
andradap spune:
Cristinamaria mersi 
Ionice, chiar nu stiu cine iti face vaccinul asta...
Alyna24, plimbare placuta si week-end placut si tie...
Andrada
32+ cu
Antonio
pauly spune:
buna dimineata gravidutele,
ne-am trezit si noi, am papat niste pituta cu ou si am trecut pe la voi sa va citesc.
inca facem curatenie...dar suntem aproape pe terminate.![]()
urez si eu bun venit noilor fete si sarcini usoare.
elteka i-mi pare rau ca ti s-a marit fibromul, dar incearca sa te linistesti, ca sigur se va rezolva sa fie bine.
poohy si mie i-mi place foarte mult mobila de la cesco..ii foarte frumoasa.
va pup
27+
Riana Alessya
bebelina mea
andradap spune:
PLSSSS HEEELP... URGENT!!!
Am nevoie (de fapt o prietena de-a mea) URGENT sa inchiriez un apartament cu 2 camere... in zona Brancoveanu-BIG Berceni (de preferat), dar NU EXCLUD nici-o alta zona... Va rog... aveti idee... Prietena mea are nevoie urgenta sa se mute si nu stie unde sa se mai intereseze... Va rog mult sa ma ajutati sa-i vindem un pont bun!!! Va multumec!!! 
Andrada
32+ cu
Antonio
michigan spune:
buna dimineata pe la pranz si din partea noastra
iesim la plimbare![]()
dar abia steptam sa iesim asa 
pa
mihaela
27sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
mihamora spune:

Andrada condoleante!
De luni intram si noi in curatenie, defapt niste retusuri, schimbam niste usi si cada... pe balcon..dar mi-e groaza cand stiu cata mizerie se face
Azi beau pepsi, nu am mai baut de 6 luni nici macar o gurita
Cred ca vaccinul antitetanos il face medicul de familie.
Eu intru in prenatal de pe 2 aprilie, pana atunci am concediu medical.
Am inceput sa am contractii cam multe in ultimul timp si dureroase...
Sapt viitoare primesc si eu kitul pt celule stem, am vb cu dr. si a zis ca poate sa recolteze. La Iasi s-a mai recoltat de 2,3 ori pana acum.
Sa aveti un week-end placut
29+
Dominic
POZE
ursulet