Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 29
ruxandra_sb spune:
.. am ramas datoare cu un raspuns:
Bamboletta, cu cerealele.. 1-2 mese/zi sunt o.k. Eu am zis sa nu se exagereze cu ele; pt ca sunt in general bine acceptate de bb => sunt mamici care toata ziua, buna ziua dau cereale. Si aproape numai cereale.
4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Fata mea a dat iar cu nasu de aer curat si tare (rece) si iar a dormit ca valiza-n gara + papat ca la carte 780 ml duminica si 750 ml sambata.
Mama, mama ce record!
Eu am cazut pe spate! Sincer!
.. nu mai spun ca sunt verde la fatza.. de invidie, bineinteles.
Grigore Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
miki04 spune:
Buna ziua mamici si bebici,
Ma bucur ca v-a placut tortul, din pacate nu ma pot lauda decat ca l-am cumparat eu , de facut nici nu se pune in discutie la capitolul prajituri sunt
...mai ales la "faina cat cuprinde" am o mare dilema.
Si noi avem par la cuculet... bine defapt pufulet blondut...
Referitor la tema zilei mama si tata sau mami si tati cum or vrea ei numai pe nume nu... totusi imi place tare mult cand imi spune mami cel mare si pe nume imi spune toata lumea...doar 2 copii am si doar ei or sa-mi spuna mama....parca nu s-ar mai deosebi cu ceva de restul persoanelor din jurul meu.... si voi stiti bine , copii nostrii sunt cei mai deosebiti ![]()
Anateo eu intru in parcul IOR pe la Titan, dar vedem noi cum facem sa ne intalnim.
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an
Dia1609 spune:
am disparut ca am bantuit toti 3 pe afara weekendul asta si acasa ne-am jucat cu Oana , n-am mai avut timp de nimik... e tot mai faian pe zi ce trece, mi-e mai mare dragul sa ma joc cu ea... si e de o veselie debordanta ... vesela si galagioasa, asa ii zice taica-su ![]()
bebinuta, ne vedem dc vrei in timpul saptamanii noi suntem in parcul din bucovina (cu miro si inca 2 prietene cu bebei) ... in w/e mergem in botanic sau in parcul central (acolo am fost ieri sdi a fost superb, era totul inflorit, inclusiv magnoliile)
dbunny, eu i-as face baie si racita daca temperatura din camera ar fi ok
dandusa, o sa pun poze... cand ma lasa shefa... am vrut in w/e dar n-am apucat ... ma straduesc sa ma adun azi ![]()
eu le spun pe nume parintilor mei ... Oana o sa ne zica cum o sa vrea ea ... intre noi ne zicem pe nume, si o sa evitam sa ne zicem mami si tati
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
miki04 spune:
Haideti ca demult vroiam sa-mi laud si eu progenitura noi mancam in medie 850-1050 ml pe zi, si credeti-ma ca sunt zile cand dupa 210 ml de lapte la o masa il apuca plansul cand se termina laptele din biberon. Eu m-am dus cu el la dr s-o intreb daca-i normal si s-a uitat aia sui la mine si mi-a zis " nu ca mamele astea nu-s niciodata multumite, unele vin si se plang ca nu mananca copii , altele ca mananca prea mult....Dumnezeu sa va intealaga!"
Mihaela
slide Stefan
poze
ruxandra_sb spune:
quote:
Ruxandra citisem in paginile anterioare ce ai scri vis-a-vis de cereale. Cum adica prea mult fainos nu e bun? Stiu ca tre sa pape lapte puisorii - dar ii strica o masa de cereale pe zi? La inceput ii puneam in fiecare biberon o juma de lingurita de fainos (fara lapte) - am gresit?
De cand am citit ce ai scris - am renuntat. Dar pen-ultima masa - doar cereale cu apa??? Sa renunt si la asta? si sa-i pun doar o singura lingurita de cereale in pen-ultima masa?
Mirona, fiindca Matei nu prea lua in greutate asa faceam si noi. Ii adaugam cereale in fiecare biberon... pana ne-a spus un dr. neurolog ca cerealele in lapte nu stiu ce pot face, ceva in legatura cu absorbtia de Ca. Asa ca apoi i-am dat laptele de dimineata simplu, fara adaos de cereale.
N-am prea inteles ce-i cu masa de "doar cereale si apa". Mai vb privat, da?
.. fug si eu ca s-a trezit.

Grigore Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
OanaCat spune:
quote:
salutare,
am fost si noi plecati in w/e asta pana la parinti - colo intre munti - pentru ca am stabilit deja data botezului si-l vom face acolo. Asa ca am avut ceva de stabilit cu restaurantul, cu preotul, cu DJ-iul.
Fata mea a dat iar cu nasu de aer curat si tare (rece) si iar a dormit ca valiza-n gara + papat ca la carte 780 ml duminica si 750 ml sambata.
Mama, mama ce record!
Dolores condoleante sincere. Imi pare bine ca ne scrii si fii sigura ca-ti vom fi alaturi. Stai pe aproape.
Asiza ma bucur ca ai revenit.
Imi pare tare rau de lipsa pozelor lui Angy de pe site. Ati observat fetelor?
Alex cred ca nu o sa se mai inhame nimeni la o asa munca titanica - pentru ca vor fi discutii de fiecare data. Cred ca cel mai bine ar fi sa-si faca fiecare site propriu pentru copilul sau - cine vrea si cine se pricepe - si aici sa ramanem doar cu discutiile, sfaturile, sustinerile - astfel evitam discutii si suparari viitoare.
Ruxandra citisem in paginile anterioare ce ai scri vis-a-vis de cereale. Cum adica prea mult fainos nu e bun? Stiu ca tre sa pape lapte puisorii - dar ii strica o masa de cereale pe zi? La inceput ii puneam in fiecare biberon o juma de lingurita de fainos (fara lapte) - am gresit?
De cand am citit ce ai scris - am renuntat. Dar pen-ultima masa - doar cereale cu apa??? Sa renunt si la asta? si sa-i pun doar o singura lingurita de cereale in pen-ultima masa?
Tema zilei: vom fi mama si tata. Uneori mai ne spunem unul altuia tata-tu si mama-ta, sau mami si tati - dar as vrea sa renuntam si sa redevenim Moni si Dani.
Intrebare: daca bebe vomita/regurgiteaza dupa/la scurt timp dupa administrarea Vigantolului - ce fac? Ii mai administrez inca 2 picaturi?
fug la plangacioasa ca s-a trezit.you all
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Am intrebat eu doctora si mi-a spus ca nu ii mai dau inca o data picaturile.Bb vomita dupa ce papa si picaturile le ia inainte de masa.
Nicole
Oana Cat
bamboletta spune:
Neata 
Noi iar ne-am trezit de dim
si nu mai avem somn,asa fac si bb-i vostri? [:)
Avem recordul la papat de 990 ml
pt toti bb-ii ce-si sarbatorec ziua azi
Tema zilei:-o sa ne spuna mami si tati poate cand o sa fie mai mare o sa-mi spuna Roxy ,vom vedea
,oricum mi se pare mai fain sa-mi zica mama decat pe nume
Porumbita80-da eram creata
,sa stii ca si Antonia numai in brate vrea cand se apropie seara
dimineata sta cuminte in patut si se joaca![]()
Asiza-
mersi 
Laura13-wow deja se ridica singurel?
eu o pun pe Antonia intre perne cate un pic
oricum se rostogoleste asa ca ne jucam mai mult ![]()
Dbunny-multa sanatate 
Alexandra,Dandusa-
Chris80-il strig pe sot pe nume,doar cand vine acasa ii zic Antoniei uite a venit tati
si nici el nu-mi zice mami ![]()
Oanacat- tu ce i-ai raspuns cand te-a intrebat cand nasti?
,frumoase pozele cu Nicole
Ruxandra_sb-doua filme unul dupa altul
eu nu as avea rabdare
si eu ce as tulio sa ne mai distram si noi un pic 
iesiti afara fara caciula?
ah m-am linistit eu ii dadeam doar seara uneori si dim 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
miki04 spune:
Fetelor voi ati avut probleme cu dantura dupa nastere? .... ca pe mine asa ma scaie o masea de cateva zile....si-mi este o frica sa merg la dr...
Mihaela
slide Stefan
poze
anateo2004 spune:
mikio4,parca mai erau vreo doua fete dornice de intalnire.sa vedem pe unde intra si ele in parc.eu pot merge oriunde.oricum n-o sa vin si cu fimea ca,cu ea fac un drum de 15min uneori in intr-o ora pt ca se opreste la fiecare pom,piatra
,in special cand ne grabim.hai macar sa stabilim noi ora.deci 12.30 sau 13?
fetelor,eu lui teo ii dadeam o singura masa de cereale,sera.nu toata ziua.
fiti atente cu premergatorul.ortopezii nu il recomanda.in definitiv forteaza copilul sa faca un lucru pt care nu e gata.in plus pot avea loc accidente,ajung la lucruri la care in mod normal nu ajungeau.
nici noi nu ne strigam mami sau tati,ci pe nume.