Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Alexandra, ce a crescut smecherasul de Mark, manca-l-ar mama pe el de frumusel!
Fug si eu la culcare, ca acusi se face dimineata!
Somn usor mamici si bebici, vise frumoase!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata !

ne-am trezit si noi,s-a trezit si pisi, care a protestat putin, nu se stie de ce, iar acum s-a culcat la loc.

bucurestence, saptamana asta e targul!

vazut site-ul de la bucurii, e f frumos, ar fi o idee buna sa avem si noi capitole cu poze, de genul: mamici insarcinate, nou-nascuti, avem 6 luni, am facut un anisor si tot asa. este de munca pt asa ceva si nu stiu cine are curajul si timpul sa se inhame. dar ar fi frumos sa continuam munca lui angi.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

buna dimineata!am avut un weekend f reusit.
ieri am dus-o pe Teo pt prima data la Tandarica-tasu a intrat cu ea eu m-am plimbat cu Seba prin centru,si pt ca a fost cumintel am achizitionat si doua tricouri.fimea a fost ff incantata asa ca mai repetam figura si duminica urmatoare,dar vreau sa merg eu cu ea ca sa vad si eu cum face.dupa teatru am fost sa o tund,si se respecta fata.se tude la Ciufolici,unde am cam asteptat,ca din 4 care tudeau,doar 2 tundeau fetite.m-am minunat ca doar nu le faceau cine stie ce freze.apoi am trecut pe la ai mei sa mancam dupa care am fost si in parc.
nu am observat sa aibe Seba par prin zonele intime.cuticulele eu stiu ca nu e indicat sa se taie niste la adult.acum cand iesim il imbrac asa:body cu maneca lunga,dres, salopeta ,gecuta -ambele subtirele plus o caciulita.daca iesim seara mai pun pe el o paturica,noi la carut nu avem husa groasa.
o sa ne zica mama si tata,asa ne spune si Teo.ne mai striga uneori pe nume,dar nu ma supar.
fetele care vor sa ne vedem in IOR,eu zic sa ne vedem maine.se poate?pe la 12.30-13.acum ramane sa stabilim locul.eu intru in parc pe la fantana mare-intersectria dintre baba novac si campia libertatii.ziceti si voi pe unde intrati si ne orientam.
dolorescondoleante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Buna dimineata
Am crezut cea sunt singura pe aici...
La multi ani sarbatoritilor de week-end si de azi sa cresteti mari
In week-end am fost la cumparaturi si in parc cu buburuza si a fost foarte cuminte, a dormit mai tot timpul..
Roxana spuneai mai zilele trecute du cura de slabire, de burtica de 6 luni...si eu sunt cam in aceeasi situatie sa nu iti mai spun ca am fost vineri la dentist la urgente si doctorita de acolo ma intrebat cand trebuie sa nasc, curaj lasa ca o sa dam noi jos tot. Eu am luat 30 kg pe timpul sarcinii...
De luna care vine vreau sa ma duc la sala seara daca binevoieste mama sa stea cateva ore cu buburuza si asa sper sa dau jos ca altfel....nu cred.

In rest totul bine pe la noi vrem sa mergem si noi in parc cu mamicile de pe forum dar cand...Ati hotarat ceva?

Sambata este expozitia pentru copii, poate ne vedem acolo sau in parc dupa cumparaturi.Ce parere aveti?Oricum mai vorbim pana atunci.

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Tema zilei
Nici eu nu sunt de acord sa-mi spuna pe nume copilul si asa ca noi suntem mami si tati.Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Buna dimineata fetelor!

Referitor la tema zilei, voi fi incantata sa-mi spuna mama si sotului meu tata. Numai sa nu o aud cu "tanti" si "nenea" spunand altora. Eu i-am spus mamei "mama" pana m-am casatorit, acum ii spun pe nume. De ce? Pentru ca sotul meu nu-i spune mama sau soacra, ci o striga pe nume si mi-a intrat si mie in reflex.

Teutz, multumim de urari.

Dolores, condoleante, imi pare tare rau, o sa fie bine crede-ma, o sa treci si peste asta. Sanatate multa va doresc!

Roxana c, Donia, Dandusa, Bamboletta: soacra mea e proasta tare. Nici eu nu am crezut-o in stare sa ma blesteme in halul asta, vorbea alcoolul din capul ei. Vine ametita la mine si duhnind a tabac prost ( fumeaza "Plai"-pana s-o cunosc nu stiam ca exista asa ceva ) si vrea in starea asta sa ia fata in brate. Bineinteles c-o refuz si se plange sotului ca nu o las cu nepotica. Bine, ca barbatul meu stie ce "mama" are. I-am cumparat haine "speciale" cu care sa vina la noi sa vada fata si vita tot cu alea imputite vine, cand nu ma uit la ea se repede la fata, eu iau fata in brate si-mi spune cu tupeu: "ce draga? nu moare, stai linistita!". Ce-i la gura mea atunci.....dar politicoasa totusi sunt, desi nu merita.

Nu ma cobor la nivelul ei, n-o imping pe scari, nu-i doresc nimic rau pe cuvant, caci va plati ea in vreun fel, dar clar i-am spus: la mine si la fata nu mai ai ce cauta. La sot n-are decat sa vina, caci doar e fiu-su, dar pe fata mana n-o mai pune in veci. Si cu bucurie in suflet i-am spus c-o botezam pe Ana Maria pe munte!!!!!!! N-are ea a urca 2000 m in veci si-n pururi!

Va pup, o zi minunata va doresc, cineva e marait tare!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ieri am avut un adevarat tur de fortza.

Spre pranz am iesit mai multi in parc. Baietii cei mari s-au dat cu rolele, iar cel mic a stat cu mine si cu prietenele la barfa. Cu atatea gagici in jur a fost rasfatat la greu, iar el .. peshkerul a profitat din plin.

Apoi ne-am dus la bunici unde am hranit si culcat copiii. Dupa care am tulit-o .. da stiti cum? Ca din pusca!

L-am tarat pe barbata-meu la carciuma si apoi la 2 filme la cinema, unul dupa altul. Am vazut "Regina" si "Valul pictat". Ne-au placut. Acum tre sa gasesc si cartea, ca asta a lui S. Maugham mi-a scapat.

Apoi iar in fuga ne-am intors sa ne recuperam progeniturile. Au fost cumintzei.. iar bunicii au supravietuit si ei.

4 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Laura13

salutari mamici!
sunt in urma rau cu cititul... toata ziua stam pe afara!
dar vroiam sa va zic.... azi s-a ridicat singurel aproape de tot in fundulet. in plus... in balansoar se apuca cu manutele de margini si da se ridice... toata ziulica!!!! asa ca ? cand incepeti sa il puneti in perne si alte chestii de genul asta? ca inca mi se pare devreme... dar daca el vrea.....
oricum ma gandesc la voi...... va pu te toate si mai ales pup toti bebelusii!
somnic usor!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

si Oana ma chinuie asa de aproape o luna ... ortopedul mi-a zis ca nu e bine sa-l pui tu sprijinit decat dupa 4 luni jum sau 5 luni ... acum tb sa-l lasi sa se munceasca si sa se chinuie singurel ... Oana deja sta singurica fara sprijin, tinandu-se de pantalon ... bine, cateva secunde, nu o juma de ora ... mai greu e in carucior ca o sa vrea ridicat ... eu Oanei i-am ridicat un pic spatarul, cat sa vada afara, dar sa nu stea sprijinita in fund ci pe spate, ... dar nu e prea multumita, ea ar vrea in fund

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Temele zilei:

=> nu taiem cuticulele, nu cred ca-i bine nici la adulti

=> par n-am vazut sa aiba.. decat pe cap

=> baia nu face nici un rau cand e virusat; din contra chiar ajuta in caz de febra

=> cred ca afara il imbrac putin prea gros.. da macar nu-i mai pun de loc caciula de vreo 4 zile

quote:
Originally posted by chris80
fetele cu copii mai maricei, ii strigati pe soti ,tati' ?

Mama si tata, nu pe nume ca nu suntem amici sa ne tragem de sireturi.
Nu, pe sotul meu il strig pe nume. Eventual cand ma adresez lui Matei ii zic "vezi ca tata a zis", "te-a chemat tata". Nici mie nu mi-ar place sa-mi zica barbata-meu mami.. doar ii sunt m u i e r e si nu mama.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare,
am fost si noi plecati in w/e asta pana la parinti - colo intre munti - pentru ca am stabilit deja data botezului si-l vom face acolo. Asa ca am avut ceva de stabilit cu restaurantul, cu preotul, cu DJ-iul.
Fata mea a dat iar cu nasu de aer curat si tare (rece) si iar a dormit ca valiza-n gara + papat ca la carte 780 ml duminica si 750 ml sambata.
Mama, mama ce record!

Dolores condoleante sincere. Imi pare bine ca ne scrii si fii sigura ca-ti vom fi alaturi. Stai pe aproape.
Asiza ma bucur ca ai revenit.
Imi pare tare rau de lipsa pozelor lui Angy de pe site. Ati observat fetelor?
Alex cred ca nu o sa se mai inhame nimeni la o asa munca titanica - pentru ca vor fi discutii de fiecare data. Cred ca cel mai bine ar fi sa-si faca fiecare site propriu pentru copilul sau - cine vrea si cine se pricepe - si aici sa ramanem doar cu discutiile, sfaturile, sustinerile - astfel evitam discutii si suparari viitoare.

Ruxandra citisem in paginile anterioare ce ai scri vis-a-vis de cereale. Cum adica prea mult fainos nu e bun? Stiu ca tre sa pape lapte puisorii - dar ii strica o masa de cereale pe zi? La inceput ii puneam in fiecare biberon o juma de lingurita de fainos (fara lapte) - am gresit?
De cand am citit ce ai scris - am renuntat. Dar pen-ultima masa - doar cereale cu apa??? Sa renunt si la asta? si sa-i pun doar o singura lingurita de cereale in pen-ultima masa?

Tema zilei: vom fi mama si tata. Uneori mai ne spunem unul altuia tata-tu si mama-ta, sau mami si tati - dar as vrea sa renuntam si sa redevenim Moni si Dani.
Intrebare: daca bebe vomita/regurgiteaza dupa/la scurt timp dupa administrarea Vigantolului - ce fac? Ii mai administrez inca 2 picaturi?

fug la plangacioasa ca s-a trezit.
you all

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput