Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am culcat pitika si acum tre' sa ma puc sa string pe aici,una ,alta...
Azi a mincat 30 ml lapte cu cereale,n-a vrut mai mult...si nici nu ma agit...,dar titza maninca de fiecare data cite doua...si parca a mai crescut si lactatia...,ca am inceput sa ud tampoanele iar...,ceea ce ma bucura tare...N-am sa renunt la cereale ,daca tot am inceput,ca sa n-o zapacesc de tot...,dar nici n-am sa mai cresc...,cind ajung la 5 lingurite ma opresc si ii dau aceeasi doza zilnic...,nu mai mult...,asta in cazul in care si-a revenit cu greutatea...,ceea ce eu sincer cred...,daca maninca ambii sini la o masa si o data pe zi completarea...,trebuie sa ia in greutate...,pai,zau asa...
DIANOCICA,
pooopam tare fata si bebelusul...,ce-a fost cu tine azi?...,nu te lasa D,deloc...,offfff,offff.Pooopam tare pe amindoi
ADINA,
am vazut fetele frumoasele...si Alessia este ochioasa si a crescut bine,bine...,din poze se vede bufla cu falcute.Da' tu te-ai cam tras la fata...,mai ai de gind sa slabesti?Muncesti prea mult...,sa maninci bine...
DONIA,
mooor daca mai vad poze cu zapada...,mooor de ciuda...,vreau si euuuu...aaaa,n-ai nimerit-o cu liberele lu' sotzu'...,azi am fost cu familia A deju la plimbare si ...de aceea...,ma intelegi?
CARLA,
te primin in familia constantencelor...,sintem putine...,ne numeri pe degete...,da' sufletiste tare...
MARANI,
soacra-ta ii sanatoasa la cap???...sau ii lipseste ceva???Cred ca imi iesesm din fire de tooot,daca auzeam asa ceva...,vai de mine...,ce naroada...
BAMBO,
vaaai ce frumos....,u zic ca Antonia este cap taiat tu...,zau...,ochii,nasucul si gurita ,este a ta!!!Vaaai da' ce par cret aveai...,vai ce frumos....
DANUTZ,
super pozele cu Grecia,se vede ca v-ati distrat...
MIKI,
suuuper tort,pare buuun tare..,vrem si noi...,tu l-ai facut?
DIA,
pe unde umblati,mai?Toata ziua,buna ziua...,ne-ai promis poze cu jucariile Oanei...si ne-ai lasat fara...,hai sa va mai vedem si noi

Nu mai stiu cine intreba de cuticule ...,scuze...,doamne eu zic sa nu cumva sa incerci sa tai frumusete de cuticule...,ca il vei rani cu siguranta...,lasa-le acolo...,cu ce te incurca...,zau...,cind s-o face mare si-o vrea singur sa si le taie...,problema lui...,dar acum bb si apoi copil...,chiar si adolescent...,nu vad cu ce incurca...,plus ca poti rani si apoi infecta foarte usor zona...,mai gindeste-te...

Tema zile:
...eu am sa ma prezint ca fiind mama,respetiv mami...,daca ea doreste sa-mi puna pe nume...,nu ma deranjeaza deloc...De obicei copii care cresc cu bunicii sau dadace isi striga parintii pe nume...,chiar sint curioasa cum o sa fie la noi...,daca o sa ma strige pe nume...,o sa para ca ii sint sora ceea ce mi se pare super...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by asiza

Mai scriu pentru Dbunny...las-o usor cu baitza daca sunteti raciti! Eventual spala-l asa, pe parti, fiind expusa doar partea pe care-o speli, iar celelalte acoperite!

Ii clar...ne rezolvam cu niscaiva servetele umede... mi-am adus aminte, dupa ce-i facuseram cateva baite impreuna cu tati...i se facuse pofta si la tati...M-am prapadit de ras cand o data m-a intrebat:`pe mine de ce nu ma speli asa frumos cu buretelul plin de spumica pe toate partile ?`Cioara malai viseaza...na...c-o picat pe locul doi....sau trei daca ma gandesc bine

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by Laura13

salutari mamici!
sunt in urma rau cu cititul... toata ziua stam pe afara!
dar vroiam sa va zic.... azi s-a ridicat singurel aproape de tot in fundulet. in plus... in balansoar se apuca cu manutele de margini si da se ridice... toata ziulica!!!! asa ca ? cand incepeti sa il puneti in perne si alte chestii de genul asta? ca inca mi se pare devreme... dar daca el vrea.....
oricum ma gandesc la voi...... va pu te toate si mai ales pup toti bebelusii!
somnic usor!

Laura si Ada are tendinta sa se ridice, din orice pozitie. Din scaunelul de masina, din carucior, stand pe patut si stand pe perina. Se prinde cu manutele de mine si se trage singura in sus. Facem exercitii dar evit cat de mult pot. Problema e ca se enerveaza daca nu o ajut si a inceput chiar si sa planga. TOcmai am citit ca e normal sa aibe asemena tendinte de la varsta asta. Isi dezvolta muschii.
GAndeste-te ca pe la 5 luni pot deja sa stea singuri in fundulet (unii copii). Uita-te la piersicutze pe prima pagina, acolo au varsta la care au stat copiii prima data in fundulet.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Azisa mie mi-ar place sa-mi spuna mami si lui Cristi Tati, dar sa ne tutuim. Asa fac si eu cu ai mei: nu ne salutam cu saru mana sau chestii de astea cum se procedeaza in unele zone ale tarii sau in unele familii, ci cu ceau. Doar pe parintii lui Cristi iisalut cu saru mana, ca sunt mai in varsta.

Dbunny Ada nu a fost racita, dar cand a avut febra nu i-am facut baita.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by porumbita80

Buna
Bambo da ce creata ai fost frumoasa poza.
Ma fetelor nu stiu ce are puiul meu vrea numai in brate cum il pun jos tine o gura de nu se mai opreste oare de ce face asa?

Da cum il tineai pana acum? TOt in brate? Incearca sa-l mai pui pe paturita, perina, scoica sau patut, daca plange il ridici, iar il pui jos si tot asa.

Cred ca le place sa simta caldura mamei si deja e maricel Mario, asa ca s-ar putea sa "stie" ca prin plans primeste caldurica de la mamica

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Dandusa ma bucur ca Crinuta papa cereale, chiar ma gandeam ca nu ar fi rau sa ma aprovizionez si eu, ca de' nu se stie niciodata. Deja am ochit locul lor prin vreo 2 supermarket-uri.

Acum ma duc la culcare, Ada de o saptamana are bunul obicei de a adormila 22.
Somnic usor fulguletilor si mamicilor.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Tot aici sunt...nu am somn...bantui singura pe aici...voi ati vazut ce site au Bucuriile de sept-oct???????...e bestial..
Noi nu mai facem nimic????

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Mark la 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

raportam zi plina azi: intai cumparaturi haine eu, dupa care petrecere finuta, plimbarica in parc, vizita de la o prietena, baita si biberon.

doamne, cum miros copacii infloriti in parc!

tema zilei-sa ne spuna mama si tata, va avea prieteni pe care sa ii strige pe nume. precizare importanta-de mult, alex si cu mine am hotarat sa nu ne adresam unul altuia cu apelativul ,mama' sau ,tata', ci cu numele noastre. fetele cu copii mai maricei, ii strigati pe soti ,tati' ?

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Tot aici sunt...nu am somn...bantui singura pe aici...voi ati vazut ce site au Bucuriile de sept-oct???????...e bestial..
Noi nu mai facem nimic????

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Mark la 3 luni

...te maninca in ,shshshsh,doar ce s-au linistit spiritele pe aici...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Alexia a gangurit si a chiuit azi toata ziua, nu stiu ce a fost cu ea, dar imi venea sa o mananc! Si cand am alaptat-o la pranz, mai lua o pauza, il certa pe Donald (de pe perete), mai manca putin, radea la mine, mai imi spunea una, alta, iar manca si tot asa, de a durat masa de la 14.30 la 16.30.

Mormelvio, felicitari, mamico!!!
Bamboletta, Donia, Carla2005, Danutz, multumim!
Bamboletta, ce fetita frumusica si ce bucle aveai! Si mie mi-ar placea ca Alexia sa aiba parul cret, dar nu cred ca are sanse, pentru ca si eu si sotul avem parul drept.
Roxanica2006, multi ani inainte fericiti si indragostiti! Ce dulce e iepurila David!
Marani, la multi ani sotului tau! Daca mi-ar fi zis soacra-mea asa ceva, nici nu-si dadea seama cand se trezea in fata blocului, atat de repede o dadeam afara!
Asiza, ce ma bucur ca ai aparut!!! Eu o voi invata pe Alexia sa ne spuna mama si tata, nu pe nume.
Panaa, eu pe Alexia o imbrac cu body cu maneca lunga, bluzita, pantalonasi subtiri cu talpite, pantalonasi putin mai grosuti, o gecuta (nu de fas), botosei si caciulita subtire. Bebelina nu are nici perisori, nici cuticule. Vaccinul de patru luni inca nu l-am facut. Felicitari pentru rostogolire!
Saryta, sa-ti traiasca fetitele, sa fie sanatoase si sa ai numai bucurii de pe urma lor, ca tare frumoase sunt! Imi place mult cum rade Antonia si cum doarme Sara!
Carla2005, sunt super pozele! Am ras cu lacrimi cand am vazut-o pe cea in care Alexandra musca din masuta!! Ce sa mai zic de “am gaaat” sau “ce te uiti mami”!!!
Dolores, condoleante! Sa-ti dea DD multa putere sa treci peste pierderile suferite! Ma bucur ca ai revenit!
A_deju, motanu’ chelios e delicios!
Nu reusesc sa vad pozele din albumul comun, nici logata nici nelogata, nu vrea sa le incarce idiotul asta de calculator! Vreau sa vad si eu zapada de la Donia, naparstocul chel al Madalutei, pe Alessia a lui Adinazot! O sa mai incerc maine! Celelate fotografii le pot vedea, nu stiu ce naiba are!
Angi_m, ce mai face frumusetea de Iulia? E bine ochisorul?
Laura13, deja incearca sa se ridice pustiul tau? Brava, flacau!
Dandusa, esti mortala! ...te maninca in ,shshshsh,doar ce s-au linistit spiritele pe aici...

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput