Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 26
adinazot spune:
Buna seara fetelor!
mi-a fost dor de voi,am reusit sa citesc aproape tot,dar de scris nu am facut-o ,lipsa de timp si de noutati!!!Azi a fost o zi super frumoasa,nu ca si vreme ,desi imi doream sa fie soare,dar am facut prima iesire cu piticuta mea,am fost la o pastravarie langa Brasov,Albota,ff frumos,dar din pacate vremea nu a prea tinut cu noi,a fost vant si innourat,dar nu-i bai ,tot a fost frumos.Am mancat peste,Alessia a fost f cumninte si curioasa,privea tot ce era in jurul ei,a dormit si a fost fain.
Dolores,imi pare rau sa aud tristetea din glasul tau,iti doresc numai bine!!!
Alexandra,pupici tie si micutului Marc!
Yagmur,Dandu si restul fetelor,va pup pe toate cu drag
am mai pus ceva pozici!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
asiza spune:
Bambo, o fetita frumoasa care s-a transformat intr-o femeie superba...asta am vazut eu in pozele postate acolo! 
A_deju, frumusel foc cheliosul tau...macar are freza uniforma, ca Denis e intr-o parte cu parul lung, intr-alta chel, apoi iar ceva pleata, apoi doar pufulet...dar il tund dupa botez sa creasca uniform...
Carla, vazut pozici de la bunici!
...Frumusica Alexuta!
Alex, ce marisor e Mark!!!! Deja sta la buni pe spate? Bravos!...si inca ceva...nu am putut sa nu ma minunez cat de bine semeni cu mama ta!!!! 

Propun o tema a zilei (de maine): Cum ii veti invata pe copii sa vi se adreseze??? Mama, tata sau ii veti invata sa va strige pe nume???
Danutz, botezul il facem pe 14 sau 15 aprilie, maine voi stii sigur!
Veronici, da' ce i-ai mai tuns pe angajatori...si bine-ai facut! Trebuie sa ai motive tare intemeiate sa nu te mai intorci la ei!
Dandusa, 

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
adinazot spune:
ASIZA,eu doresc ca si fiica mea sa imi spuna mama,nu pe nume.Asa ma simt mai confortabil,asa am crescut si eu cu mama si tata si asa vreau sa creasca si copiii mei.
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Laura13 spune:
salutari mamici!
sunt in urma rau cu cititul... toata ziua stam pe afara!
dar vroiam sa va zic.... azi s-a ridicat singurel aproape de tot in fundulet. in plus... in balansoar se apuca cu manutele de margini si da se ridice... toata ziulica!!!! asa ca ? cand incepeti sa il puneti in perne si alte chestii de genul asta? ca inca mi se pare devreme... dar daca el vrea.....
oricum ma gandesc la voi...... va pu te toate si mai ales pup toti bebelusii!
somnic usor!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Vazut motanii cheliosi, frumooosi, madaluta Darius e cu "V" in frunte ca fi-mea!!!
he he ...si noi avem V in frunte si cica de-abia peste 12 luni trece..dar cum noi suntem mai albi ca zapada...precis trece mai greu
panaabine-ai revenit, vad ca pustoaica ta numa cu cateva zile-i mai matura ca fiimiu...cand le facem cunostinta ? N-avem par decat pe cap, si si ala trebe tuns ca nu-i egal pe nici un loc. De imbracat ne imbracam lejer body si costumas +sosetute+ papuci. caciulita nu, aici sunt 24-26 de grade deja. I-am luat chipiu de soare

Asiza ti-a fost frica mama ca iei mocosenii de la mine ? Lasa mama ca te imunizezi
Dolores sincere condoleante

Fetelor a meu copil tuseste urat si stranuta...n-are muci si nici temperatura. Sa-l duc la medic ? mi-e mila de el sa-l duc la urgente ca acolo-s macelari, nu medici. Maine-i sarbatoare in toata Spania si pediatrii nu lucreaza
. Intre timp ii dau Panadol baby 2,5 ml tot la 8 ore.Sa vedem... abatut nu-i si de papat papa ca de obicei..VOI FACETI BAIE LA BEBEI CAND SUNT RACITI ? ca noi azi am sarit peste baita...de frica raceliiVeronici de la ce varsta ai bagat bebe in rotobil, ca yo abia astept sa-l las in rotobil sa se-nvarta ca titirezu prin casa...
ma duc sa bag ceva sirop de tuse ca behai ca o capra
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
alexandra_25 spune:
Vad ca nu sunt singura care bantuie pe aici...de abia am terminat baita si a papat si acum face nani....am fugit si eu la voi...!
Bambo...frumoasa poza...si parul e superb!....
Adinutza...ce trece vremea...ce mare e Alessia...si frumoasa foc...!...
A_deju...si smecherasul meu e chelios....si i-a ramas numai in spate un smoc de par...
Dolores...condoleante...si ma bucur tare mult ca ne-ai scris...

Asiza...
....multa lume imi spune ca sunt copia mamei...mai ales cand era mai tanara!
Tema zilei de maine :...eu prefer sa fim pentru el Mama si Tata...mie chiar nu imi place atunci cand un copil i se adreseaza parintilor pe nume...!
Am plecat si eu la nani.....va doresc o noapte cat mai linistita!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni
asiza spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Asiza ti-a fost frica mama ca iei mocosenii de la mine ? Lasa mama ca te imunizezi, sau pupama azi ca nu mai am mocosenii...azi am toate orificiile infundate
A meu prunc nu stiu cum o sa strige dupa mine, da' cred c-o sa strige tare...poate mama, poate mami, poate madre...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

...no hai, fie, te tzuc si azi, da' tot o iei la poponet daca imparti frateste virusi cu mine!!!! 
Cat despre tusea lui Daniel, eu una, mai panicata fiind si nestiind deloc sa-mi tratez singura copilu', l-as duce imediat la medic!
Aveti grija de voi!!!
Adinutza..., nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul...Alessia are deja 5 luni!!! Vazut pozici cu fata frumoasa, mamica model si tata sportiv!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
adinazot spune:
Oana si DEnis

Alex,da trece timpul si ne cresc pruncii!!!

Alessia luna 4
Alessia luna 5
asiza spune:
Mai scriu pentru Dbunny...las-o usor cu baitza daca sunteti raciti! Eventual spala-l asa, pe parti, fiind expusa doar partea pe care-o speli, iar celelalte acoperite!
Alex, 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
bebinuta spune:
Buna seara fetelor
Am reusit in sfarsit sa intru pe forum azi.
Azisa ma bucur ca ai revenit.
Ieri am fost cu Ada pentru prima data la cumparaturi: la Real si la Selgros. 2 ore cat a durat sedinta de cumparaturi a fost f cuminte si fascinata de oameni si de rafturi. Cred ca voi mai repeta figura, acum ca am spart gheata.
Am fost si afara, dar am sesizat ca nu se prea impaca cu caldura si asta nu pentru ca ar fi prea gros imbracata; eu o imbrac destul de lejer, ci efectiv de la caldura parca nu mai doarme asa bine. Cand e rece nu am treaba cu ea. Sper sa se obisnuiasca cu caldura.
Azi am fost la bunici la curte si nu a vrut deloc sa doarma, i-am ridicat carutulun nivel si am povestit.
Si dupa cum am mai spus si noi avem 7 mese pe zi, dar si 6.
Afara o imbrac cu body mai grosut si o bluza, pantaloni si sosetute, daca e cald (18 grade) si daca e mai rece(15gade) ii dau doar boby , salopeta si o bag in costumasul de fas, pe care il las deschis. Caciulita subtire.
Despre soacre nu comentez, dar nu pot sa ma abtin. Astazi fiind in vizita abia a asteptat sa imi arate ce hainute a cumparat fetitei. Si din departare parea ceva frumos, dar cand m-am apropiat si am vazut din ce material erau, am crezut ca lesin: parca eru din plastic, vata , nici nu stiu sa explic ce material era, erau sigur fabricate pe vapor; doar culorile ce erau mai umane. Mi-a fost jena sa-i spun dar oare ce o fi fost in capul ei? Cred ca batranetea e de vina. Nici eu nu as purta asa ceva, dar copilul.
Perisori nu am vazut, decat in caput
, iar de cuticule nu ma ating nici la mana mea.
Flore ce s-a intamplat, nu iti merge netul? Ca erai destlul de activa?
Mai povesteste-ne ceva haios.
Dia ai coborat nivelul la patut? Eu am pliant si in fiecare dimineata, Ada e intoarsa pe latime si da cu picioarele in margine. Inca nu a atins performanta Oanei, cu picioarele peste margine![]()
Ce dragute au fost Oana si Karina, poate ne vedem si noi pana la urma?
Dolores numai bine si chiar daca ai specificat ca nu vrei, totusi un
pentru Davidutu, sa fie cuminte si sa nu o supere pe mamica, acum cand este necajita.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada