Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 25
veronici spune:
quote:
Originally posted by madaluta
veronici: stai k acu' ma iau si de tine....Cum mai sa nu te mai intorci la un serviciu care iti da prima de nastere 25.000.000????????? eu nu intelegEu nu mi-am vazut jumatate din concediul prenatal din nov si dec...si tot ma mai intorc...da salariu bonus???
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
Madaluta,am luat de la ei 2 x 25 mil pt.ca am prezentat 2 certificate de nastere si inca 20 mil pt.decesul lui Dragos desi preferam sa nu iau nimik si sa traiasca amandoi !
dar stiti unde am dat eu lovitura? La asigurarea de viata ! Mi-a facut sotul acum vreo 2 ani (ca tot era in domeniu) o asigurare cu clauze medicale si pt.cerclaj am primit vreo 27 mil iar pt. taietura de la nastere si zilele de spitalizare (si am stat vreo 7 sapt.in spital) am luat aprox.70 de mil (mi-am scos macar banii pe care i-am cheltuit prin spitale -nu stiu daca pe toti dar ma rog).Ei,ce ziceti?
Si nu ma mai intorc pt.ca am motive intemeiate,dar daca o sa ne intalnim in parc (acum cand vine caldura) o sa-ti spun si de ce !
poze rares
mamica de Rares Stefan
carla2005 spune:
Salutare, hop si Pitestiul la apel, dar eu am declarat ca ma voi muta la Constanta asa ca ma bag in gasca constantencelor!
Dolores condoleante!
Vazut motanii cheliosi, frumooosi, madaluta Darius e cu "V" in frunte ca fi-mea!!!
Va pup, noapte buna!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
a_deju spune:
offf.... eu vreau sa semene cu mihai!!!!!! las' ca mai e timp, pana una alta, la culoare e tiganos ca ta-su'.. PARU' CRET, PARU' CRET!!! 

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
bamboletta spune:
Salutare 
Noi ne-am plimbarit toata ziua
am fost pe la bunici prin parc
Antonia a dormit cat am fost afara
Panaa-
Antonia nu prea are par pe cap deci nici la pasarica ![]()
afara o imbrac asa:body maneca scurta,o bluza,sosetele si un costum pt afara si bineinteles caciulita
Donia-wow ce-mi place ce ai facut azi
vreau si eu
imi place tare mult iarna 
Marani-ce soacra ai
,mie daca mi-ar spune asa nu ar mai vedea bebelina niciodata 
Asiza-
eu la stramperi le zic "hamleti" 
Saryta-
tare frumoase iedutele 
ce grasuna e Antonia 
Miki04-mmmm ce tort 

Carla2005-
ce scumpa e bb-lina cand musca din carut
vad ca a explorat tot pe acolo
Alexandra25-ce smecher e Mark
o trage pe bunica de par ![]()
Veronici-de la ce varsta l-ai pus in premergator?merge sau doar sta il el?spune-mi mai multe despre dintisori Antonia are gingia e jos umflata si se vad doi dintisori
da inca nu i-a spart gingia
cand o doare f tare o dau cu "calgel"si se mai linisteste
cam cat dureaza de cand se umfla gingia si pana iese dintisorul 
Dolores-imi pare tare rau pt persoanele dragi tie,cred ca ai suferit mult ,condoleante![]()

A_deju-motanul chelios a fost tuns sau asa are el parul ![]()
Madaluta-frumoas "naparstocul chel"
A_deju-si eu pt parul cret ![]()

eu aveam parul cret cand eram mica acum e doar ondulat dar il intind cu peria
si sotul il are cret deci asteptam si noi onduleurile
care intarzie sa apara ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
bamboletta spune:
priviti Bamboletta la 2 ani si cateva luni
vad ca constanta e la apel in seara asta ![]()
Bamboletta
de
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
a_deju spune:
hai mai bambo, nu rasuci si tu cutitu'-n rana... cum sa fie tuns saracu', de unde sa mai si tund???? voi intrebati de perisor prin alte parti, noi n-avem nici in cap.. :))) si eu am fost creata toata cand eram mica, da' s-a dus, mihai..ce sa zic, cret a fost, cret a ramas :) oricum, din povestirile mamelor, niciunul din noi n-a avut coama pana pe la 2 ani... asa ca mai am de suferit.. da' si cand prind primu' carliont, ii fac poze, il filmez, fac poster, tapet de perete, banner pe bloc :)))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
a_deju spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
vad ca constanta e la apel in seara asta
Bambolettade
luna 1luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
Botez Antonia
super poza!!! da' nu se vad hamletii :))) pup!!
POZE
site fulguleti
a_deju spune:
ma retrag, sunt ceruta la baita. va pupez pe obrajori si va doresc noapte buna!!!!
POZE
site fulguleti
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by bamboletta
vad ca constanta e la apel in seara asta
Bambolettade
luna 1luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
Botez Antonia
super poza!!! da' nu se vad hamletii :))) pup!!
POZE
site fulguleti
ai dreptate
am uitat sa-i pun 
eu astept sa-i fac codite
dar mai am de asteptatBamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
Botez Antonia
porumbita80 spune:
Buna
Bambo da ce creata ai fost frumoasa poza.
Ma fetelor nu stiu ce are puiul meu vrea numai in brate cum il pun jos tine o gura de nu se mai opreste oare de ce face asa?
MAMICA FERICITA DE
MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Darius Cristian ( 14.12.2006 )