Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Dolores,te-ai prins ca pana acum ti-au raspuns 3 constantence? Ce inseamna? Va spun eu! La Constanta adorm piticii mai devreme,he,he,he!

poze rares
mamica de Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dandusa si daphna, nu mai stati, postati repede, sa umplem pagina de constantence :) hai si luciaro, ca stiu eu ca e dupa colt si trage cu ochiu' pe-aici :)) profit de ocazie sa transmit pupici catre elise si serban, ca pe crinuta am tot pupacit-o din priviri toata dupa-amiza :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

..Bine mai A_deju..da unde ai mai pomenit motan chel??? De
naparstoc chel,am mai auzit si am mai vazut..da motan??!!!

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am sosittttttttttt
...este nevoie de sustinere...,ieeeeee si noi ,si noi
...a 4-a constanteanca la apel....
...DOLORES,aaa,ce ma bucur ca ne-ai scris....
...imi pare tare rau de perioada prin care treci,condoleante

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

veronici: stai k acu' ma iau si de tine....Cum mai sa nu te mai intorci la un serviciu care iti da prima de nastere 25.000.000????????? eu nu inteleg Eu nu mi-am vazut jumatate din concediul prenatal din nov si dec...si tot ma mai intorc...da salariu bonus???

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

pai uite ca se exista, de-aia am pus si pozele, de ciuda si oftica... da' simt eu cum se onduleaza viitorul, daca ma-ntelegi :)) cade pufu' si cresc buclele... sa vezi atunci ce-o sa-mi zici pai bine mai adejule, asta-i ditai mielu', nu motan :))
incepe singur acasa 2... doamne, cat am iubit eu filmele astea.. si acu' ma holbez de parca le-as vedea prima oara, desi stiu toate fazele by heart, da'.. ramane placerea :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

cred ca trebuia sa dau si un reply cu quote mai sus... dar ma intelegeti, cand vine vorba de pleata motaneasca, ma pierd cu firea ... :)))

POZE
site fulguleti

Mergi la inceput

madaluta, cat de scump e darius
auzi, mi se pare mie, sau incepe sa semene cu tine????

POZE
site fulguleti

Mergi la inceput

...vazut motanul si napirstocul cheliosi,mai da' ce poze...,da' ce copii...,au crescut...si sint frumosiiiii,frumosiiiiii

DOLORES,poze noi cu Davidutu'?Ne este dor de el si de ochii lui

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

madaluta, cat de scump e darius
auzi, mi se pare mie, sau incepe sa semene cu tine????

POZE
site fulguleti

...daaa,seamana bine,bine...
...si motanu' iti seamana leit,mai putin la gura...

Poze Dandusa

Mergi la inceput