Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 23
alexandra_25 spune:
Buna fetelor.......azi am avut liber....normal ca e duminica...dar am fost plecati la plimbarica.....!
Am fost cu Mark la o prietena de a mea care are o fetita mai mare cu 5 zile decat Mark...nu ati mai vazut asa ceva fetelor...nici nu a vrut sa se uite la ea...pai e normal...doar o iubeste pe Sophia....
....!
ASiza....bine ai facut ca ai aparut....eu deja am ragusit la cat te-am strigat....
...si ma bucur ca ne-ai auzit...!Se vede ca ai revenit cu forte proaspete....
...dulci de aici de unde se agata harta-n cui!
Roxanica...e bestial Davidutu....da ce garderoba are....scump foc!...
Donia...nu-mi vine sa cred ca te-ai dat c saniuta....vai ce pofta mi-ai facut....iti vine sa crezi ca eu nu m-am mai dat de 3 ani...ca nu a mai fost zapada de sanius....te invidiez...
Roxana_c...as sta toata ziua cu voi...dar Mark ma pune sa fac jogging.....
....ba vrea sa se joace...ba e marait...ba e foame...ba trebuie schimbat...si uite tot asa....!...
Dianocica....
..nu m-am suparat...si eu eram pe fuga...!Vorbim alta data.....!
Danutz...vai mi-ar trebui numai mie un capitol sa va povestesc de Mark...zilele astea l-am invatat sa scoata limba in coltul gurii...si pe oricine vede scoate limba....hi hi...va dati seama ce zapacita de mama are....!Si face si el ca si masinuta de se stropeste tot cu saliva..!
Saryta....mamica fericita...ai niste fete frumoase foc...si Antonia ce mare a crescut!
Miki...m-ai dat gata...mama mia ce tort....
...acum mi-ai facut o pofta de-mi ploua-n gura....
Stai sa vedeti ce face bunica noastra cu Mark....Cu buni
Aka...multumesc ca l-ai pus si pe ingerasul meu la nani...

alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni
Donia spune:
Ce liniste pe la fulguleti, parca imi vine sa pasesc in varful degetelor. Ei, a venit primavara, lumea e la plimbare, sotul dandusei are liber azi...
Ieri am cumparat si noi centru de activitati si Cristi la inceput sa stat acolo tacut si s-a uitat de jur imprejur, dar nu pare tare incantat, mai asteptam sa se obisnuiasca, sa se simta in largul lui. Nefolosit nu sta centrul ala, ca s-a ghemuit Roxana pe acolo, deci cineva tot se bucura de el ![]()
Eu la concursul de cumnate nu ma bag, n-am cu ce sa contribui ca sunt fete faine toate trei, dar ma minunez de ale voastre.
carla, ce faina e micuta! Mortala cand musca din masa 
marani, ma gandeam ca soacra-mea e iesita din comun, dar soacra-ta bate recordul! Eu n-as mai primi-o in casa mea, categoric, cum sa te blesteme in halul asta?
Multumesc pentru explicatiile cu pisica ![]()
asiza, si noi avem 7 mese pe zi. Mergem inainte cu alaptatul, eu cred ca laptele se produce in continuare si productia se va adapta treptat pe masura ce copiii cresc. Nu?
dianocica, de ce intrebi de legume? Te bate vreun gand?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
veronici spune:
quote:
Originally posted by lavyada
Are mucisori atunci cand se trezeste. Ii pun ser si ii trag cu pompita. Sunt albiciosi.
lavyada
Noi i-am rezolvat cu cate un jet in fiecare nara de Sterimar (spray cu apa de mare) de vreo 3 ori pe zi si apoi daca nu stranuta sa-i arunce afara ii aspiram cu pompita (nu aia legata la aspirator pt,ca nu avem. Aspirator nu avem si nici covoare!)
poze rares
mamica de Rares Stefan
veronici spune:
Noi raportam o saptamana de mers cu premergatorul !!! Uraaaaa !
Fetelor,cale care ati obisnuit bebeii in brate (la noi asa e din cauza herniei)descoperiti ca aveti maini,maini care pot fi folosite in scop personal !!!!! Il pun in premergator (la inceput cateva minute si din ce in ce mai mult ) si isi face de lucru cu butoanele,la inceput lingea pupitrul ,de fapt lingea beculetele.Cand s-a prins ca nu-s de papa s-a lasat. Acum mai nou din cauza ca se umfla gingia si se pregatesc dintisorii sa iasa,prinde intre gingii volanul de la premergator si sta asa ca un catelus.Nu va pot povesti ce plansete si dureri de la dintisori!!!!
Parca Laura13 ma intreba unde lucrez? La o banca comerciala unde nu o sa ma mai intorc dupa ce termin concediul pt,cresterea copilului.
poze rares
mamica de Rares Stefan
dolores spune:
scriu pentru fiarele care au sarit la gatul meu cand am fost intr-o perioada grea...m-au mirosit si m-au atacat.nu tot ce zboara se mananca,sunt convinsa ca fiecare a trecut prin momente dificile,dar eu am scris chiar si in aceste momente in comparatie cu altele. nu generalizez....acum ca s-au asezat lucrurile cat de cat..(chiar daca te indispun in continuare donia...si cu ocazia asta nu am nevoie nici de pupicuri si floricele chris caci crede-ma...le primesc zilnic de la cine trebuie).
saptamana asta au murit 2 persoane dragi din familia mea una fiind cea mai de pretz....si vin dupa o perioada grea...din cate stiu acest forum nu este pt cearta..pt asta deschideti capitol separat..caci a vorbit cine trebuia sa taca.si poate sa fie trecut de ora 24 ca tot voi continua sa scriu...daca tot se racoreshte lumea atunci asta voi face si eu..imi cer scuze pt incoerentza..nu doresc nimanui greul si ttristetzea care a pus stapanire pe mine.stiu ca e fff usor sa fii rau..sa arunce cu pietre cine e perfect...multumesc celor care si-au adus aminte de noi, iar celorlalte , scriind, v-am adus aminte automat.
aceeashi dolores
am raspuns la toata lumea cunoscuta si necunoscuta..daca e pe preferinte..faceti forum separat..altfel nu vad de ce ne-am adunat aici...sa fim unite...dar nu stau acum sa insir ceea ce stiti sau poate ca nu...cine se simte bine cine nu iara bine....nu ma refer la toata lumea dar nici nu am chef sa dau nume...propun pt cearta sa fie folosit pm-ul caci nu e obligat nimeni sa asiste la asa ceva....
as mai scrie...dar trebuie sa plec
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
veronici spune:
Dolores nu sunt eu cea care scrie asa de des (sper ca nu eu sa te fi suparat) mai ales ca de multe ori mi-ai fost alaturi cu un sfat.Imi pare rau de greaua pierdere suferita,eu te inteleg atat de bine. Azi l-am dus pt.prima oara pe Rares la cimitir la fratiorul lui pt.ca a fost cald afara si nu stiti ce greu mi-a fost! Sa te intareasca D-zeu pt.ca trebuie sa treci peste aceste suferinte si sa stii ca viata merge mai departe,de aceea a faurit DD si uitarea,sa nu suferim chiar atat de mult pt.ca ni s-ar rupe sufletul in doua.O parte te feca sa te duci alaturi de cel trecut in nefiinta si o parte te face constienta de rolul tau aici pe pamant,sa ai grija de o minunatie de copilash ! Eu asta am trait si cred ca aceleasi sentimente de incearca si pe tine. Fii tare si sa stii ca eu cu drag iti citeam mesajele (parca tu ai scris de omuletul din gatul copilului? Dupa ce am citit am incercat si eu sa ma uit in gatul lui Rares dar nici in ziua de azi nu am reusit sa vad daca detine sau nu !)
Multi pupici si eu una sa stii ca astept sa mai scrii (chiar daca eu sunt cu bb in brate si doar citesc,nu pot si raspunde,scuzati-ma !!!!)
poze rares
mamica de Rares Stefan
a_deju spune:
dolores, condoleante, imi pare sincer rau ca ai trecut prin momente dificile....... imi pare foarte rau de toata suferinta prin care ai trecut si poate treci in continuare, si sa stii ca oricand, oricat si oricui vei vrea sa scrii, noi ramanem in continuare aici si te asteptam!
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
veronici spune:
Dolores scuza-ma daca nu am fost prea coerenta dar fac si eu ca Becali: "Am o gramada de ganduri ,ala imi zice ala......" (glumeam dar sunt dupa lupte romane cu Rares care in sfarsit a adormiiiiiiiiiiiiiiiit).
Bai,eu am intrat sa va scriu ceva (in afara de ce i-am scris lui Dolores) si am uitat !!!!!! Vedeti ce produce statul acasa? Scleroza care e acuta si sper sa nu se cronicizeze.Daca imi aduc aminte va mai deranjez eu.Si cred ca era ceva din experientele noastre......Nu mai stiu,scuze!
poze rares
mamica de Rares Stefan
a_deju spune:
poftiti la poze noi cu motanu' chelios
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
madaluta spune:
dolores: condoleante...
ma bucur totusi k nu ai putut ramane departe de noi...uite de la mine un
si o
, cu toata sinceritatea (eu din fire sunt mai zgarcita cu asemenea gesturi)...dar acum chiar vreau sa alung putin din tristetea ta
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,