Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 22
carla2005 spune:
mormelvio suuuper FELICITARI sa-ti traiasca Alin si sa va bucurati de el!
dandusasi noi am dansat si am jucat la noi la nunta de au zis aia de la restaurant ca de cand sunt ei acolo nu au vazut mireasa care sa danseze atata!Plus ca la un moment dat tragea lumea de noi sa mai stam si noi cu nasii la masa ca de ..ce zice lumea!
bamboletta
la socrosenie si la cumnata ...ce le freaca pe ele grija...mai am si eu episoade din astea dar eu le-o retez imediat, imi zic ca prea o tin tot timpul in brate si eu le raspund ca de aia ma plateste statul sa am grija de copil ce alta treaba am!
dandusada si eu vreau subiect separat despre cumnate...eu am una delir...cred ca ies cu ea pe primul loc la un eventual concurs!
yagmurno problem ca o sa postezi mai rar asta e , Lukitza ce mai face, ce mai zice, zi-i ca ii dau o tipa frumoasa!
Laura13nu ma pricep la problema asta dar mergi cu kk la anlize!Sper sa fie OK!
Dia1609
felicitari pentru rostogoliri...dar din sacul de dormit cum a reusit sa iasa? iar cu mama ta m-ai spart..e leita maica-mea!A mea cum o prinde cum o infasa!
cristina1974
in sfarsit mai dai un semn!!!
porumbita80multumim pentru schema de diversificare!Eu am zis ca mai incerc doua saptamani cu sucurile de fructe si la 4,5luni schimb programul!
Teutzgata cu linistea...de acum cu okii pe ea sa vezi cum o lasi singura cum hop pe burta!
lavyada daca vrei poti sa mai faci un copil sa vezi cum e cu doi...insa Iri va ramane mereu in sufletul tau! Gandeste ca tu ai facut tot ce ai putu si atat cat a avut ea detinul pe acest pamant, ai fost alaturi de ea! Despre nasucul bblinei nu stiu ce sa zic ca noi nu am avut probleme pana acuma!
maranieu merg cu sucul de morcovi pana la 50ml diluat cu apa!
panaaa mea nu are par nici in cap dar in alte parti!
In costumas subtire si un costumas mai gros pe deasupra!O caciulita ! Cuticulele nu le tai ca dabea pot taia unghiile...plus ca nu stiu cat de igienic e sa-i fac manechiura de acuma!
asizanoi batem recordul cu 7-8mese/zi!!!Ma bucur ca nu sunt singura!
Merg sa pun poze !
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
roxana c. spune:
Buna, fetele!
Am intrat si eu pe la odisee, ca-mi place tare mult atmosfera, si am dat de Paxela, fetele vechi isi amintesc de ea, stiati ca a nascut o fetita pe 13 martie? Ma bucur mult ptr ea, daca ne mai citeste, sa stie ca o felicit si-i doresc sa se bucure de copiii ei , sa fie sanatosi toti 4.
Roxana_c-daca ziceai din prima de poate veneam
Bambo, ramane pe data viitoare .
Imi venea s-o arunc pe scari ( pe soacra ), nu alta.
Marani, eu o "ajutam" sa se arunce singura, nesimtita naibii, cum sa-ti spuna asa ceva?
Asiza, vezi ce spune si doctorul, dar daca nu-i nicio problema, mai lasa-l ptr cistografie mai incolo. Noi ne vom duce dupa Paste sa-l vada dr. iarasi, asa ne-a zis.Ptr tine si ptr Denis:
Panaa, par n-are pe nicaieri, iar de imbracat....cand l-am bagat ieri in casa era transpirat fleasca, azi il las in body+costumasul cu care sta in casa si-i mai pun doar costumasul (pantalon+bluza) cu care il scot afara , ieri a mai avut si port-bebeul.
A mea cum o prinde cum o infasa!
Imi inchipui faza, bunica alergand nepoata 
morcovi/mere/stuff pt supitza le luati din comert?
Dianocica, le iau din piata, altfel de unde?
Gata, plec ca face scandal copilu
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
saryta spune:
La multi ani!Patrick de Florentina G.
pt. ziua de ieri scuze intarzierea...multa sanatate.
Am mai pus si noi poze noi
aici
Va uram o zi frumoasa!
Mariana -
de
ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 , 2 , 3 ,
SLIDESHOW TONITA
varsta ANTONIA
fulguletii nostri 
m_monique spune:
buna fetelor,
am intrat si eu putin, pana doarme teroristul. azi iar e marait.
mai tarziu il scot in parc.
am inceput sa citesc din urma, sper sa ajung la zi.
dandusa f. frumoasa crinuta cu farfuria in cap.
mormelvio felicitari pt. sentinta. tot intreaba fetele de la "noi sagetatoarele" de tine
s-a trezit teroristul. ma duc sa-i dau tzitzi si sa-l scot la plimbare
Andrei (16.12.2006)
poze
danutz spune:
Buna fetelor,
Sper sa nu gasesc picior de voi pe aici, asa fiindca sper sa fiti toate pe afara pe vremea asta frumoasa. Eu nu sunt o mama denaturata, dar D-ul Rares s-a gasit sa adoarma cand eu voiam sa-l scot, asa ca l-am lasat in pace pana cand s-o trezi el din proprie initiativa urland de foame.
Panaa, rares nu are nici urma de firicel la putzica, de imbracat il imbrac cu body, camasuta si pulover si pantaloni+caciulita. nu are cuticule, iar cu unghiile e mare show, ne chinuim sa i le taiem cand doarme sau cand suge la tzatza. In tot cazul, ii cresc cu o viteza ametitoare. Astept intalnirea in IOR, sa va hotarati ce si cum...
Donia , tare faza cu uitatul Pampers-ului...Uite astea sunt chestii pe care o sa vi le amintiti toata viata.
Nu ziceam ca vacanta in Grecia e scumpa ci mersul la un club de ala, care se cheama Bouzouki e scump rau. Adica te costa rezervarea de masa (tin minte ca aia a fost 200eur) bautura si florile, daca vrei sa arunci pe cineva, dar vrei fiindca nu faci nota discordanta (iar un cos cu flori era 10eur parca).E asa de scump fiindca tre sa plateasca si ei cantaretii, mai ales in cluburile mai cu fitze unde canta aia tarii, gen Anna Vissi,Keti Garbi, Vardis sau Notis Sfakianakis.Dar, inca o data, distractia merita fiecare banutz. Eu abia astept sa o repet.
Asiza, cand aveti botezul?
Despre soacre...oficial nu am soacra, mama lui Cata(fericitul tata) va veni in Bucuresti la sf.lunii asteia sa stea cu nepotu; pe perioada cat eu o sa fiu la job...si o sa vad atunci cum o fi...
In schimb, cumnata, sotia fratelui meu, lasand la o parte faptul ca e super geloasa pe mine( printr-e altele ca am reusit sa am un bebe iar ea se chinuie de vreo7-8 ani si inca nimik)este exact genul de femeie care in viata ei nu s-a luptat pentru nimik, a asteptat sa-i pice toate din cer. Inclusiv frate-mio i-a picat si nu l-a mai lasat!!!Si din cauza asta nu o pot suporta...tin minte o faza memorabila, in 2003, de craciun, am primit o prima generoasa si ca sa uit cumva de faptul ca tocmai ma separasem de sot, mi-am cumparat un super telefon care m-a costat cam 500eur. Cumnata-mea l-a vazut si a inceput sa zbiere la frate-mio ca vrea si ea unul la fel...saracu om a incercat sa-i explice ca e fff scump si ca nu poate momentat...nu l-a lasat pana nu a facut omu' credit si i-a cumparat telefonul cu pricina...
Bambo, nu esti singura cu calcatul rufelor...si mie mi-a luat cam 2 ore pana le-am dovedit...
Teutz, felicitari pentru intoarcere...asteptam sa se intample si la noi...
Lavyada, noi punem ser fiziologic si scoatem mucisorii cu pompita. Cand e mai infundat, punem apa de mare, Marimer.Eu zic sa nu-ti mai faci atatea griji, fiindca bebelina e sanatoasa si zdravana, asa ca bucura-te de ea si lasa la o parte gandurile negre.
Alexandra, spune si tu mai multe despre Mark cel smecheros!!!
Roxanica, felicitari pentru cei 8 ani minunati. Sa o tineti tot asa, ca e mare lucru...eu stiu ce vorbesc!!!
Saryta, bravo ...bine ca ai laptic...sa dea DD sa te tina!
Chris, a ta Alexandra in bej, al meu Rares in roz...ca are un fff frumos costumas roz primit cadou si nu am ratat momentul sa-l inauguram!
Dandusa, Dianocica, Aelita
cred ca trebuie sa gatesc ceva fiinca tati a pus strategic niste carne la dezghetat, asa ca fug sa-l vad ce intentii are...
Pup tare toate mamicile cu bebeii cei mai frumosi din lume!
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
miki04 spune:
Multumim pentru urari 

si va invitam la o felie de tort, chiar daca m-ai tarziu dar v-am pastrat si voua.
Imi pare rau ca nu pot sta prea mult pentru ca iesim la plimbare...
Va pupam si revenim mai spre seara.
Uram si noi La multi ani! tuturor sarbatoritilor de ieri si de azi.

O zi buna la toata lumea.
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an
roxana c. spune:
Danutz, ba iote ca ma gasesti pe mine, am fost afara cu toata gradinita si batea un vant de te lua pe sus, asa ca am facut stanga-mprejur. Calin doarme acum dus in carucior, langa geam.
Saryta, vazusi pozele si mi-a placut mult cea in care pitica doarme cu degetelu-n gura si aia in care sunt toate iedutele. Sa-ti creasca mari si sanatoase, ca frumoase sunt . Iar Antonia e grasunaaaaa....iti vine sa musti din ea![]()
LA MULTI ANI sarbatoritului si la multe, multe lunisoare inainte !
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
mormelvio spune:
Multumim tuturor pentru urari!!
Alin e tare cuminte de vreo doua saptamani. Doarme de la ora 21 pana la ora 06.30 fara sa se trezeasca , asta daca ii dam in somn pe la ora 24 sa pape. Dimineata se trezeste frumos, gangurind, fara urlete si tipete...ii dam sa mai manance o portie zdravana si pe la 7 adoarme iar inca o ora...uneori chiar si pana la 8.30-9. Deci e un copil foarte cuminte...nu ma pot plange de el...cred ca se gandeste ca mami merge la lucru....si trebuie sa o lase sa se odihneasca...si pe tati la fel..![]()
Despre diversificare, de ieri am introdus si laptele cu cereale de la Humana...si cum am primit un pliculet de ceai de fenicul cadou...i l-am dat si pe ala si am descoperit ca-i place! Fata de sucul de mere la care ne-a demonstrat ca stie deja sa stranga din buze cand ceva nu-i place, vad ca laptele cu cereale il primeste fara probleme. Deci suntem cu un pas inainte!
carla2005 spune:
Am reusit sa pun pozele! Cum va spuneam ieri am explorat casa bunicilor, nu am putut sta pe afara ca a batut vantul insa si in casa am avut o multime de lucruri noi si interesante de vazut! Asa preocupata a fost ca a uitat si de mancare si de somn! A mancat la 4 ore cate 200ml nu-mi venea sa cred!Dar aseara ne-a urlat de oboseala de imi venea sa mor, exact ca in vremurile bune ! Poftiti de viziomati la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici!!
Diversificarea: azi am papat 30ml suc de morcov, l-am dat cu biberonul de data asta si am fost scutita de muuulta munca de lamurire! Sucul l-am facut asa :20ml suc de morcov si 10ml apa fiarta si racita!Asa am citit eu ca sucul de fructe trebuie diluat! Voi il diluati?!
Va pup!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
miki04 spune:
Carla super frumoasa micuta ta, si ce rumena e in obraj iti vine s-o mananci mmmmm.
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an