Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Buna dimineata! deh, ana a adormit deabea acum cateva minute.....am reusit sa citesc si eu postarile voastre din acest capitol...ca in 25 am inceput....dar n-am mai apucat sa intru.....profit si eu ca ana doarme si.....incep:
* DA!!!!!! INTALNIRE MAMICI+FULGULETI BUCURESTI!!!!!!
* DA!!!!!! INTALNIRE IN IOR!!!!!!!

Vreau sa o salut pe DBUNY!!! Imi pare bine sa te "REvad"!!! Tu ai fost cea care m-a invitat in odisee....daca ti minte, eu postasem un subiect...iar tu m-ai sfatuit sa ma alatur odiseei pt "suport si intelegere"....MULTUMESC!!!
DIANOCICA

* VACCINUL DE 4 LUNI, L-ATI FACUT????? CUM FU'???

BEBEII VOSTRI AU PARUTZ JOS....LA....PASA SAU CUCULET?????? Ana are niste flocishiori blonziiiiiiiii...mama-mama...... O FI NORMAL?!?!?!??!?! adica de la varsta asta?

* Pe vremea asta asa frumoasa cum ii imbracati pe bebei?

* Bebeii vostri au cuticule la degetele? Ce faceti, le taiati sau le lasati asa?

Raportam si noi rostogoliri de pe spate pe burtica.....

"Sa nu aruncati cu pietre" pentru ditamai mesajul....si nici pt intrebari.....daca puteti sa ma "ajutati" cu parerile voastre....ca de obicei..... la toata lumea....

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

offf, aveam atatea sa va intreb...... acum, cand am timp....mi s-a blocat mintea....eh, d'a lasa ca imi revin....si..revin si va "bombardez"....
...incerc sa-mi aduc aminte ce am citit mai devreme...dar _, pauza...revin mai tarziu....
la toate forumistele si bebeii lor!!!!
PENTRU TOTI SARBATORITII DE PANA ACUM...SI DE ACUM INCOLO!!!!! SA FITI SANATOSI/ASE, FRUMOSI/E SI SA VA DEA DD TOT CE VA DORITI!!!!!!

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ah... mamele si soacrele in postura de bunici... Un subiect inepuizabil. Nu va plictisesc azi cu soaca, dar marturisesc ca m-am distrat cu povestile voastre cu mamele. Uite asta e partea buna, mamei poti macar sa-i spui ca te enerveaza, pe cand cu soacra e mai delicat.

quote:
Originally posted by chris80
azi am mers in parc. nu va pot spune ce frumos miros copacii infloriti!

Ia uitati ce am facut eu azi!
Sincer, ne-am distrat pe cinste, desi si partea cu copacii infloriti mi-ar placea.

asiza, long time no see! Bine ca ai aparut ca vroiam sa te intreb daca tot la fel de des suge Denis si daca mai ai provizii pentru el. Cristi nu da semne ca ar avea un puseu de crestere.
Ce fain suna: soacra mare ! Te si vad ca pe o matroana cu turban in cap, dansand perinita cu dandusa la nunta copiilor si dirijand totul pe acolo...

chris, ia uite unde am ajuns eu ca sa nu stau prea aproape de soacra Drept e ca n-am plecat din cauza ei, dar azi ma gandeam ce fericita sunt ca nu mai locuiesc in Romania, deci nu e nevoie sa ne vedem prea des. Si n-as vrea sa stiu ca ii sunt indatorata pentru casa in care locuiesc. Dar voi va stiti mai bine socotelile, si ceva spatiu in plus conteaza.
aseara a culcat alex fata, si cand ma uit acum sa vad ce face, pisi e imbracata f lejer, fara sacul de dormit!
Mi-am amintit ca o data sotul a schimbat-o pe Roxana si a uitat sa-i puna scutecul Normal ca a Roxana a facut pipi pe el si tot el era revoltat ca si astia de la Pampers au scutece proaste, degeaba sunt cele mai scumpe, trece pipi prin ele fara probleme. De abia cand a schimbat-o din nou a vazut ca uitase scutecul Si doar nu facea treaba asta prima data, vorba lui: eu sunt responabila cu un capat, cel de alimentare, iar el e seful la capatul de evacuare.

aka, in mod normal sanii ar trebui sa inceapa sa produca mai mult lapte in vreo 2 zile. E firesc sa ii ai moi acum, dar bebelina suge atat de des tocmai pentru ca urmeaza puseul de crestere si ea prin supt stimuleaza secretia lactata.

Laura, daca ii recoltezi scaun sa iei cate putin din 3-4 locuri pentru ca parazitii (ouale) sunt greu de depistat. Pediatrul nostru ne-a spus ca el nici nu mai cere testul pentru ca in proportie mare ouale parazitilor nu sunt gasite in esantionul de scaun care ajunge la laborator si daca exista simptomele el prescrie direct tratament.

danutz, faine pozele, frumoase amintiri! Dar de ce zici ca e scump, ca am inteles ca e mai ieftin un concediu in Grecia decat unul in Romania. Sau macar comparabil ca pret, dar mult superior calitativ.

roxana, ai dreptate cu escala... o sa ma stie si Ungaria

cristina, ce groaznica intamplare, draga mea! Of, bine ca ati scapat intregi.

roxanica, ce mutrite dulci face David! Iar cand e elegant... are clasa, ce mai...! La multi ani inainte si tot fericiti sa fiti!

Teutz, felicitari pentru rostogolire! Ha, ha, s-a trezit pentru ca avea chef de rostogolit!

lavyada, mucisorii aia albi sunt in regula, nu te stresa din cauza lor. Noi in mod normal avem mucus in nas si daca aerul e uscat mucusul asta se usuca sau se face mai vascos si asa apar mucisorii albi. Daca o deranjeaza la respirat poti sa pui ser sa-i inmoi si sa ii scoti apoi cu pompa, nu trebuie nici un tratament. Si Cristi are la fel si la doua-trei zile ii scot.

alexandra, cat mai ai de muncit cu curatenia aia? Ca am obosit eu de cand citesc Hai spor la lucru, imi place ca ai si chef de cantat

marani nici cu pisica nu ma ajuta Iar am cazut in capcana. Mi-am zis ia uite, nici macar cu pisica... daramite cu copilul! Ce-o fi cu mine, e ora tarzie de vina? Sper!

Si ca veni vorba de ore tarzii ma gandesc sa o iau si eu in sus pe scari, ca mi-a urat asiza multe pupaturi de ingeri si vreau sa vad daca se implineste

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Vai Donia, iar m-amuz!
Si nu mi-e rusine sa-i fac observatie soacrei...cand e vb de copilul meu......i-o spun in fata, fara diplomatie, ca nu merita! Auzi ce mi-a urat acu 2 seri: "sa nu am parte de bine si copilul asta sa nu se bucure de mine". Pisica ( pt. Donia = copilul meu ) plangea tare, si ea zice:"plange ca esti mincinoasa". Imi venea s-o arunc pe scari ( pe soacra ), nu alta. Acum parca ma amuza cat de proasta poate fi, dar tot mai am gust amar.......e urat sa-ti doreasca cineva asa ceva, mai ales cand stii ca nu ai gresit cu ABSOLUT nimic!

O zi buna sa aveti!

PS: azi ma rad in cap!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata!
repede-repede dupa donia, sa preiau stafeta!adica scutecul pe care nu l-a pus tati la locul lui!

azi vin la noi finii nr 3 sa o sarbatorim pe finuta, care de 8 martie a facut un anisor. ei stau in garsoniera deocamdata, asa ca la noi se cheama ca avem spatiu si ca incapem cu to(n)tii.

cristina mult curaj ati avut! important e ca sunt fetele bine,si ca si voi ati scapat. trebuie sa fi fost cumplit.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dbunny si noi tot la ora 10 dam sucul, intre mese, nu masa ca atare, asa ca nu prea stiu cam ce cantitate ar trebui ca sa ii tina de foame.

panaa eu o tin de obicei in body maneca lunga, rochita si dres gros, din bumbac. cand iesim la plimbare o incalt(am niste adidasi super cu floricele), ii pun o caciulita subtirica si o bag intr-un sac mai subtire, nu la fel de gros ca si cosmonautul, sau intr-un alt cosmonaut,care nu mai e de fas, dar mai subtirel. doctorita spunea sa o las direct in hainute, fara altceva deasupra, dar bate totusi vantul si mi-e teama sa nu-mi faca vreo minune. m-am indurat si i-am dat jos totusi husa pt picioare, ca o concesie facuta timpului asa de frumos. acum, fara husa, mi se pare ca e mult mai jos caruciorul, desi, evident, e doar iluzie.
pt cine are landou: cica al meu e pana la 6 luni, dar vazand cat spatiu ocupa deja pisi, ma indoiesc.ar fi o chestie sa nu imi incapa copilul in landou si sa fie prea mica sa o pot [pune in partea sport! tre` sa vad cat se lasa spatarul, am impresia ca are pozitie aproape culcat, ca daca nu, mi-o si imaginez pe pisi cu labutele atarnandu-i afara din landou!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata!!!!

Desi e duminica, Denis s-a trezit, a papat, a vomat, a necesitat schimbat din cap pana-n picioare, a ras la desenele de pe pereti si uite-asa somnul meu s-a dus...si dus a fost!!!

Roxana_c, Denis e bine, am mai facut odata urocultura, a iesit sterila si saptamana viitoare vrem sa-l mai ducem la un medic sa-si dea si ala cu parerea daca trebuie sa facem cistografia acum sau mai putem astepta! Ca eu as mai amana-o pana dupa vaccinul de 4 luni si pana dupa botez! Sa vedem...Voi ati mai facut ceva cu hs? Stiu ca doar in toamna il operezi pe Calinut!
Dandusa, multumesc mult mult mult...ce m-am emotionat.........cum merge treaba cu cerealele? E mortala poza cu Crinuta tinanad lingurita in mana, cu castronul pe cap si manjita pana la urechi!
Donia, wwoooww, ce zapada!!!! Sanius...frumos...Si sorella mi-a trimis poze si cand am vazut ce zapada aveti pe-acolo, mi s-a facut asa o pofta de sanius...Cristi era cu socrosenia?
Cat despre mesele lui Denis vreau sa-ti spun ca sunt tot asa multe, adica 7/8 la numar, sta tot asa de mult la san, cateodata il pun la ambii sani, habar n-am cat suge...eu merg pe principiul ca daca nu urla inseamna ca nu-i e foame si s-a saturat...noaptea papa la 5/6 ore iar ziua la 3...inca NU vreau sa-i bag completare, c-apai adios lapte de san...incerc sa-i urmaresc greutatea si-apoi mai vedem...

quote:
Ce fain suna: soacra mare ! Te si vad ca pe o matroana cu turban in cap, dansand perinita cu dandusa la nunta copiilor si dirijand totul pe acolo...
...meeeyyy, nu esti sanatoasa...
Panaa, al meu nu are flocisori...si cuticule, daca-o avea, nu le tai si ti-as recomanda si tie sa n-o faci! Afara il imbrac pe Denis cu body, bluzita si gecuta, strampi (astia or fi hamletii de care pomenea Bambo????), pantaloni si papucasi...daca bate vantul acoperim totul cu o paturica!
Dbunny, eu sunt cam pe dinafara cu diversificarea asa ca nu ma bag sa-ti raspund...deocamdata iau eu notite de la fete...si asa racita si cu muci cum esti, te pup si io inapoi ...(sa vezi ce bataie la iti dau daca m-oi raci din cauza ta )...
Marani, vad ca tu esti in razboi deschis si declarat cu socrosenia!!!! Sa-mi spuna mie soacra una ca asta...cred ca n-as mai primi-o-n casa si nici copil n-ar mai vedea!
quote:
PS: azi ma rad in cap!
...hai, mai, vorbesti serios????
Chris, sa-ti traiasca finuta!

Si noi mergem azi la un nazdravan de 1 anisor sa-i serbam ziua de nastere!!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

alexandra scuze si pt aseara...eram cu d la joaca.. bine ca ai avut si tu un moment de respiro...
roxanica vai ce mutrite dulci are david... si ce bine ii sta in body ul cu hipopotam si sosetutze...
dbunny Asiza asa racita cobza si plina de mocosenii te
dandusa mai ce scumpa esti tu...auzi, cadou special pt asiza...mai de cand muncesti la el?
panaa sunt total depasita de partea cu imbracatul pe vremea asta...cand e prea subtire cand prea gros-mai rar perisor nu avem prin zona....asa, 2mm, vreo 3 fire...
of, scriu de 2 ore..si revin

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

aveam multe de zis dar deloc nu ma lasa, cica am forumit prea mult...
dar o : morcovi/mere/stuff pt supitza le luati din comert? ca mie mi se pare ca alea au numai gust de chimicale...de mult voiam sa va intreb, noroc cu piersicutzele ca vad ca au aceeasi problema... evident, intrebarea nu e valabila pt roxanica ca stim ca are tona de morcovi proaspeti acasa...

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Noi ieri am fost la tara, acum citesc din urma si revin cu raspunsuri si poze super haioase !

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput