Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mai fetelor, intre o dadaca oarecare si o bunica care o tine aproape in fund la o luna, greu de hotarat... una peste alta, fraiera as fi totusi sa zic nu, desi viitorul se prefigureaza destul de sumbru cu socrii in vecinatate. in primul rand, ei nu sunt oameni pe care sa te poti baza. nu poti da un telefon sa spui - mi-e rau, merg la spital, o aducem pe asta mica la voi / haideti voi la asta mica. ar fi atatea discutii, nu neaparat ca nu, dar ca... si ca..., ca in situatia asta va spun sincer ca as lua-o pe pisi cu mine la spital. credeti-ma ca nu exagerez, sper doar sa nu se ajunga la ceva de genul asta. asa ca weekendul romantic il vom petrece in 3, sau vonm ruga eventual pe altcineva-fini, prieteni, etc. stiu ca nu e usor sa te ocupi de un copil, daca nu ai tu unul ti se pare cumplit, iar daca ai trebuie mai intai sa ai grija de al tau. de aia nici nu exagerez,nu apelez decat cand e f f important si nu e alta cale.

azi am mers in parc. nu va pot spune ce frumos miros copacii infloriti!
pisi era imbracata in bej, asa ca a fost laudata ca fiind un baiat tare reusit. la un moment dat s-a suparat, a inceput sa planga, si evident ca s-au gasit binevoitori care si-au dat cu presupusul.
are domnisoara mea in repertoriu un plans extrem de isteric, nu stiu de pe unde si l-a cules. ma enerveaza si nu ii prea pricep rostul. se potoleste relativ repede, si nu pot spune ca are un motiv bine determinat.

mai aveam de povestit, dar trebuie sa imi si amintesc ce.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Gata am facut baita a papat si acum doarme ca un ingeras
tati e la servici si eu bantui pe aici

Roxanica2006-l-am vazut pe iepurila tare scump

Saryta-

Marani-pup fetele as bea si eu o gurita de

Chris80-imi place baietelul tausi eu am patit-o dar la mine Antonia era imbracata in roz spre mov si ma intreaba cum il cheama pe baietel
eu as zice nu alaturi de socri

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ROXANICA,
oooo,petreceti asta seara in doi...,nebunaticilor....,mai,mai,ce mumos....,sa aveti spor si sa doarma bebe bine,sa nu va deranjeze...Felicitari pentru cei opt anisori frumosi,la mai multi,sa fiti sanatosi si sa va iubiti multAm vazut pozicile cu superbul David...,fooooarrrtee frumoase...,toate ,cea cu iepurila si imbracat elegant,m-au dat pe spate...,super...
SARYTA,
poze noi,cu frumoasele?...,ceva...,asteptam...Sa ai lapte din belsug,sa nu-i dai altceva pina la 6 luni.Pooopam tare fetele frumoase
MARANI,
dai cu vinu' inainte...La multi ani lui tati vostru
Eu personal nu am sa-i dau nici sa vada suc de portocale pina la un anisor...si nici un alt suc produs din familia citrice...,ai grija cu sucurile de citrice ...Mar,morcov ,am sa-i dau pe la 6 luni...iar supa probabil ca pe la 5 sau 5 1/2 luni,noi am inceput cu cereale,azi am ajuns la 3 lingurite...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ROXANICA,ce dragut e omuletul tau!SA-TI TRAIASCA,E SCUMP FOC!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Hello, hello, fete dragi!!!!!

Ca sa nu le las prea mult cocotate in dealu' Clujului pe Donia si Alex' am revenit! Am avut si eu nevoie de o mica pauza sa-mi aerisesc creierii, sa-mi asez neuronu' la locul lui si-acuma va zic asa: cine-a inteles exact ce-am vrut eu sa spun acum cateva zile, bravo lui, cine a preferat sa extrapoleze, sa divagheze sau sa interpreteze e fix treaba lui! Si-aici eu pun punct .

Vreau sa o felicit in mod special pe Mormelvio!!! ...ma bucur tare mult ca ati reusit!!! Bravo, mamico!!!

Dandusa, tare fata, pe Crinuta si pe tati ...!!! vazut poze cu Crinuta si tati si m-am emotionat asa de tare...se vede cat de mult o iubeste Claudiu pe micuta!...
Danutz, mi s-a facut asa un doooor de duca cand ti-am citit postarea si am vazut pozele!!!!!
Bambo,
Donia, si mai meriti de la mine si muuulteeee floricele......Ma bucur ca ati reusit sa luati o pauza si sa mergeti la restaurant....
Dianocica,
Chinico, ...ma intrebai de ce am fost cu Denis la ortoped...pai pentru un control de rutina...aici toti b-ii sunt controlati pe la 3/4 luni de un ortoped sa fim siguri ca totul e in regula cu soldurile, piciorusele etc etc...Denis e sanatos tun din punctul asta de vedere...Pupam Bea ...mai vomita sau a lasat-o mai usurel?
kokorina, am ras cu lacrimi vizualizandu-te cu cocul ala descentrat, transpirata si lupatand cu Pascal!!! ...
Yagmur, cum ai petrecut?
Roxana_c, ma bucur ca ai revenit printre noi!
Roxanica, vazut pozici cu Davidut'...ce iepuras frumusel!!!! Denis transmite salutari si-l bate barbateste pe umar!
Danita, ...suflet de artist!
Cristina, mama, ce poveste....bine ca ati iesit cu fata curata din toata povestea asta! Chiar asa, ia gaseste-ti tu timp 2 minutele sa pui niste poze s-o vedem si noi pe Georgia!
Desiree, tu pe unde esti? Te rog sa vii si tu inapoi ca simt io ca esti putin suparici...da' trece, nu?
Aelita,
Lavyada, noi folosim cu succes batista bebelusului, am pus si picaturi Mar plus se numesc si am cam scapat de mucisori...
Ruxandra
Dolores, imi pare tare rau ca ai decis sa pleci!

Hai c-am scris un cearsaf...deh, daca am ramas in urma...noapte buna, vise placute, ingerii sa va sarute tot din cinci in cinci minute!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am reusit si-am calcat tot ce aveam, am scapat de grija.

Alex, incep cu tine: cam rarut pe la noi, vino si tu mai des, cum veneai odata....Poze cu Mark....pe cand?

Roxanica,LA MULTI ANI inainte, vazut Davidutu , mai ales in camasa cea rosie...vin fetele dupa el.

Marani, parca stiam ca pana la 60 ml, dat intre mese, cel putin asa mi-a spus pediatra, numai ca noi n-am inceput cu sucurile inca, am incercat si era cam agitat, asa ca am renuntat si-am inceput cu supica.

Bambo, daca n-ai vrut sa vii sa calcam impreuna...te serveam si cu vin rosu

Asiza, ce mai face Denis?

Donia, pe unde esti?

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Fetele,la cate mesaje imi apare a 3-a steluta?

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

iote la ele..toate-au fost harnicute azi, cam toate-ati calcat...mai sa fie..numa yo-s puturoara...
Am inceput si noi cu diversificarea bat-o vina, dar cred ca abandonam. Am inceput cu 2 lingurite mici (d'alea de cafea, nu de desert)- suc de morcov, si-a doua zi cu 3 lingurite. ne-am strambat de vai sh-amar, a papat mai mult tricoul decat noi dar in fine.. a treia zi am zis, hai sa fierbem juma de mar, si din jumatea aia o treime am strecurat-o prin tifon, amestecat cu putina zeama in care a fiert si bagat in bibe. Papat, nu mult, dar papat. Buuuuun, azi deja n-a mai tinut figura, nici in ruptul capului n-a mai vrut mar, nici in bibe, nici cu lingurita. na nu-i bai...avem rabdare, ne multumim cu cele 2 linguri de cereale ce le bagam in biberonul de seara. problema e alta...azi am fost plini de gaze am urlat mai mult de o ora...cred ca colicile nu ne-au parasit inca. O fii de la marul de ieri ? de la morcovul de alaltaieri ? Suspina copilasul meu si-n somn.Cred ca pana la 4,5 luni mai stam pe laptic de formula + cereale, si-atata tot. Nu mai stiu ce sa-i fac..cred ca ma asteapta o noapte alba.
INTREBARE:zicese ca suculetul de morcov cu/sau mar inlocuieste o masa...dar cum naiba sa inlocuiesc 200ml de lapte ce papam noi cu 2 lingurite de suc ?? sau sa-i dau 190 ml lapte si cele 2 ling de suc ? n-o sa faca diaree? lapte imediat dupa mar ?
Despre socrosenii si mamici....a mea soacra isi mai da cu parerea da' o las in pace...stie ea ca n-are cu cine. Mama a venit acu 3 saptamani si o duc mult mai bine de-atunci, ma mai odihnesc si eu..si nu-i bai daca-l invata-n brate, sau il rasfata...orice, numai sa nu-l mai aud plangand, daca tre sa stau cu el in brate pan la 5 ani nu-i bai...numa sa nu-l mai doara asa burtica. De cand ii mama aici, am mai iesit si noi in lume, mai la un film, mai la un chef scurt.In schimb cumnatele.....in viata voastra n-ati vazut asa ceva...din cauza mea are copilu colici !! zice una...alta zice... copilu-i nervos d'aia plange...si-i nervos ca eu nu stiu cum sa-l tratez !deh ce sa-i faci.. nu toata lumea s-a nascut invatat...
Asiza asa racita cobza si plina de mocosenii te
Cristinanegroteii aia daca si-au dat seama c-au gresit adresa de ce naiba n-or plecat cu mana goala. Bine ca sunteti bine...si baga neshte poze cu fulguta ta
Rabdarea barbatului la cumparaturi : Jos palaria! toate cumparaturile le facem impreuna, si isi da cu parerea la orice am nevoie. Ne cumparam intotdeuna haine impreuna, sa ne placa la amandoi, si alimentele tot impreuna. La piata nu-i prea place dar din cauza...tiganilor! Si daca-i cer sa faca el cumparaturile hmmmm nu-i place, zice ca mai bine ateptam pana putem amandoi. Asa ca acum facem intotdeauna cumparaturile amantrei, unu ia carutu cu Dani, celalalt carutu cu alimente.
Chris80 cu asa socrii...esti mai castigata daca te faci vecina cu mine!
Mai cetesc, ca-s cam in urma...s-apoi mai scriu. Va pupacesc pe toate si sper ca toti fulguletii dorm dusi la ora asta si viseaza cu ingerasi.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ROXANA,
cred ca la 1500 de mesaje...,asa ca dai bataie...,felicitari pentru calcat...,am si euuuu...,eu ma uit la ale mele...,ele se uita la mine...,mai tirziu...
ASIZA,
oooo,ce bine ca ai aparut...,am un mesaj special pentru cuscra mea...,de la cuscru si nora Sa traiasca soacra mare...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Nu am somn si maine dim iar imi da Antonia trezirea de dim

Asiza-

Roxana_c-daca ziceai din prima de poate veneam

Dbunny-eu am citit ca sucul nu inlocuieste o masa si se da intre mese,cred ca de la suculete il doare burtica mititelul,mai lasa-l pana pe la 4 luni jumate 5 luni
ce cumnate ai da ele au copii?bai ce ma enerveaz astia care dau sfaturi asa gratuit fara sa-i intrebe nimeni

Dandusa-wow ce poza pt soacra mare f misto

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput