Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Cuticule -noi nu le taiem
Baita facem si cand suntem raciti
La scurt timp dupa ce am venit acasa am observat ca fata are puf mai lung pe urechi dar acum a inceput sa-i cada...sper sa-i cada tot
Bamboletta i-am spus ca mai am putin multumesc la fel

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Anateo si Raluca_u vine in parc azi eu am vb cu ea pe privat am facut schimb de nr de tel si a ramas sa ne sunam care pleaca prima . Eu zic ora 13 pentru intalnire...pentru locatie mai vedem....

Aaaaaa nici eu nu stiu daca vin si cu baiatul cel mare...care nu e prea amator de mers pe jos, mai ales ca facem ceva de acasa pana la parc...ma mai gandesc.

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki04

Fetelor voi ati avut probleme cu dantura dupa nastere? .... ca pe mine asa ma scaie o masea de cateva zile....si-mi este o frica sa merg la dr...

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an

Dute la dentist ca eu saptamana trecuta am zis ca mor asa am facut si eu ca tine am stat si...curaj poate iti salveaza maseaua.
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Sa va spun care-i moda cu crerealele aici in sat la mini: se recomanda 2 portii de cereale pe zi, dar una din ele poate fi crema adica, 8 lingurite de cereale la 200 ml de lapte.(dat cu lingurita, ca-i grosut). deci..dupa 4 luni nu-i nici o problema daca bebe papa cam 10 ling. de cereale pe zi. Si daca inca nu stie sa pape cu lingurita...care-i problema daca impartim cele 10 lingurite in cele 5 mese pe zi ? ar venii cam 2 ling in fiecare bibe nu ? Noi mai avem foarte putin pan la 4 luni si deja de 10 zile papam cereale...1 ling dimineata si 2 seara in penultimul biberon.
Mirona mi-am adus aminte de cand eram gravi ca am intrebat medicul: daca vomit acidul folic cu mic dejun cu tot, sa-l mai iau odata? raspuns: Bineinteles !

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Repede, repede.. pana nu dati navala si cum stapanu' ma mai lasa, ma duc sa deschid capitol nou.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis.

Va rugam, continuati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96807" target="_blank">aici,

Mergi la inceput

In ce parc mergeti?

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Inca o data va rog ca, odata ce un capitol a fost inchis sa continuati in urmatorul!

Mergi la inceput