Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (170)
Raspunsuri - Pagina 27
asteryaro spune:
Moni, ia de-aici mami!
http://www.dropshots.com/year.php?userid=122609&cdate=20050318&cimg=0
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
asteryaro spune:
La ziua lui Tibi eram imbracata ca o "manelista" (asa a zis o "duamna" participanta
), dar uite ca am facut impresie buna, deci Brandusa zice ca sunt "atletica". Vrabia mihai viteazu', as vrea io...
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery
monica70 spune:
ASTERY hai ca te vazui,da' tot nu mi se pare ca ai fi mult mai grasa acum! Si e clar ca nu erai slaba ca mine ,de fapt ai alt tip de silueta.Eu la genul meu de silueta si cu 10 kg in plus,nu cred ca as arata grasa, abia atunci as fi ok ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
Ca o manelista???
Ia pune si poza aia,ca io nu mi-am dat seama.De fapt recunosc ca m-am uitat dupa spirisusi,nu prea bagai in seama "duamnele" maneliste sau ba. 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
asteryaro spune:
Moni, nu ma mai provoca fata...
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery
monica70 spune:
ASTERY astept ...
Am vazut poze noi cu Tibi ANO de ce stai in umbra?
Eu inca lucrez,tot lucrez si nu mai termin
,cred ca nici de-as lucra o saptamana non stop n-as ajunge la zi,la astea de acasa 
Dia e p-aci cu fratelo - care se uita la meci.Si husbandu' tot la meci,dar are interdictie de la mami sa se apropie de Diana,ca cica el a imbolnavit-o
.
MONI
de
anasebe spune:
Mai Moni, de abia acum am aparut, si incercam cica sa citesc ultimele 2 pagini ca sa nu zic ca-s de tot pe dinafara.
DENISA LA MULTI ANI! Multa sanatate si fericire!
Deci...sunt pe dinafara. Am citit ca Diana papa singura, dar parca ar fi bolnavioara. Bravo si pup sa-i treaca.
Astery e obsedata...nu va luati dupa ea ca nu e grasa. Acum ca nu are greutatea ideala e partea a doua, dar de grasa nu e grasa. Oricum te pupic dulce Cris!
Noi suntem bine, ieri si azi ne-am plimbat o gramada. Tibi e bine, alearga de zor pe unde apuca. Cum bine a sesizat Moni, am pus cateva poze si un filmulet in drop.
In rest...mi-e sincer dor de voi toate, dar nu prea mai am timp de calculator. Asa ca va pupicesc pe toate cu mult drag.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
asteryaro spune:
Pai, mai Ana, de la 53-54 la 68... hai ma ca nu-s chiar obsedata. Am o burta imensa, de gravida... si nu mai pot s-o car, ca-i doar slanina, nah. Mi-e greu, ma doare rau coloana, am fost slabanoaga toata viata mea, si acum... in fine, gata - am tacut.
Da' saraca mama, ce dreptate a avut ea: lasa mama, ca grasaaaa.... o sa tot fii.
Noi te pupam Ana si astept sa ne vedem live. Pupam desigur si pe fratiorul Tibi.
Am pus carnita si legumele la fiert acum, am imbaiat copilul cu masajul aferent, l-am pus la patut sa faca nani nani si ma pregatesc si eu de patut, imi fac si frappe-ul pt. maine dimineata (il pun la frigi si maine e reeeceeee si buuuuun). Ma rog, mai este laptele de ora 11.
Bianca, se pune apa in laptele de vaca sau ceai de musetel, pt. ca este foarte gras. Tot dina celasi motiv si constipa, contine mult fier. Nah, ce memorie am dom'le.
Hai ca mai bantui putin prin casa si poate ca mai vin.
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery
Biancas spune:
Astery, mersi de pont, deja i-am pus apa plata peste lapte si in seara asta a baut posirca dinasta
Ce culoare ciudata are... Nu mi se pare ca esti grasa deloc, asha ca nu mai tot vb de grasimi. Doar nu vrei sa fii manechin...sau femeia snur...sanatoase sa fim in rest ce conteaza
Am fost si noi in Kaufland azi la plimbare ca era tare urat la noi, innorat si batea si vantul. Macar am iesit din casa, ma dispera sa stau in casa sambata, duminica.Apoi am fost la sora-mea unde am papat clatite cu gem, a mancat si Dani una
si la ora 21 a baut si 230 lapte diluat
sa vedem ..daca nu ii trece constipatia schimb iar laptele cu ala de alimentara sa ma conving ca de la asta e dar mai mult ca sigur. Azi a facut de 2 ori dar ca oitzele...buline mici si tari.
Alina, Anasebe frumoase pozele, vad ca v-ati distrat azi.
Giova..cum fu pestele? I-a placut la Clau? Noi mergem sambata , duminica la Sebes, sper ca de data asta nu mai intervine nimic si mergem sa stam la aer in curte. Reteta ce ti-am dat-o o am de la o matusa care gateste foarte bine. Am mancat peste asha si a fost foarte gustos. Incearca poate va place.
Moni..Doa mai are febra?
Mira...sanatate la Selin sa ii treaca odata febra.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:
Dia s-a culcat deja,si n-are febra deloc.Nici nasul nu-i mai curge decat f.putin.In schimb pe mine ma cam ustura gatul.
Hai ca ma uit la LOST si mai bag nasul p-aci in pauzele de publicitate.
MONI
de