Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (170)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ayan tocmai ca este f incantat de flori, vrea sa puna mana pe ele, pe iarba. Nu mai zic ca el nu are nici o treaba cu murdarirea in general, daca face kk nu plange sau sa dea semne ca nu i-ar conveni. Acum nu stiu daca e relevant pentru mai tarziu. Gabi are un var de 13 ani pe care eu il cunosc de cand avea 3 ani. Stiu ca atunci mic plangea si vroia sa fie schimbat de haine si daca ii cadea o picatura de apa. Pe la 10 ani il vad eu murdar pe bluza la manseta si il intreb ce e acolo si imi zice foarte senin: "Caca. M-am spers si am murdarit putin si bluza".

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Eu nu stiu cat am avut burta, in centimetri, dar daca nu a fost cea mai mare, oricum a fost de top. Imi zicea lumea: "Cati sunt, 2 sau 3?"
Astery, multi inainte!

Poze cu noi

www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni, din pacate nici spate, nici umeri lati. Eh...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Astery, e tare Razvanel cu iarba! A mea ignora iarba, nisipul si culege pietre, chistoace, cioburi sau toate mizeriile posibile, de mi se face parul maciuca de groaza! Numai daca se murdareste pe mana, vine la mine cu manuta fluturand si foarte mirata. Nu se suporta murdara. Si eu te-am vazut si nu esti grasa, ci doar atletica.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ASTERY hai ca deja ma enervezi Ia pune-ne o poza de cand era slabanoaga sa vedem difernta! Uite si BEE zice ca esti atletica,deci nu-s numai io chiar asa de chioara
Diana nu pune pana pe nimic,ca o trag repede eu de ham Ba mai apuca ea sa puna pe stalpi,garduri,vitrine etc.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

OK, in seara asta pun poza, nu poci acum ca-s singura cu Piciu, si trebe sa caut. Las' ca vezi tu diferenta...
I-am dat sa pape o banana, 4 biscuiti si juma de iaurt.
Hai ca mai vin.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hai ca-s curioasa!
Nu cred ca erai mai slaba de cum eram eu aci
http://new.photos.yahoo.com/jerpelm/album/576460762323335885/photo/294928803274145599/4
Si calculeaza ca in poza asta aveam cca 54 kg nu 51 ca acum

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Poze noi

http://new.photos.yahoo.com/dumitrescualina80/album/576460762394057445

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de-afara.
Mira imi pare rau ca e tot asa Selin. sper sa te lamureasca si sa-ti dea ceva dr. maine.
Bee, Moni pai uite asta e buba nmea, ca eu as manca non stop porcari si mancare nu. si uite asa am ajuns cu 10 kg in plus intr-un an.
Alina acum ma uit la poze. Ma bucur ca e cuminte Ayan afara. al meu e cam smecher si alerg si tip la el prin parc. Noroc ca iesim doar dupa amiaza maxim 3 ore. O ora mai sta si dim. la gradi., asa ca e ok.
Astery pai Razvan face asa pana se invata si cu iarba. Noi nu avem treaba, dar tot nisipul si chistoacele de tigari sunt preferatele noastre.
Tin minte ca am vazut niste poze de-ale tale, inainte de sarcina. erai mai slaba, dar nu e mare diferenta asa ca stai linistita. eu am 67 kg, la 1,68 m. vreau sa ajung la 58 kg, acolo ma simt bine, dar mai e ceva pana la obiectiv.

Marco stranuta si tuseste-mai rar si e mucios. I-am dat o doza de oscillo, ca doar e in tratament, acum vreau sa-i dau sirop de tuse.
Problema e ca nu a prea mancat azi, laptele de dim., niste biscuiti, putin peste cu cartofi , iar 2 biscuiti, si acum nu a vrut danonino cu cereale.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina super faine pozele. e mortal cu palaria si fesul ala in cap. Vad ca si lui ii place in leagan, ca rade de numa.

Si noi avem poze de ieri, azi nu am facut, dar le pun maine.
Imediat avem ceva musafiri si vreau sa spal vasele de la pranz.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput