Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (170)
Raspunsuri - Pagina 25
alin@ spune:
Buna fetele!
N-am avut net, cred ca de joi

March, desi am vorbit si la telefon, felicitari, sa nasti usor si sa ii traiasca fratiorul Ioanei!
Denisa, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei doi copii si sot!
Cata, iti sta super, abia acum am vazut poza!
Gio, ma bucur ca s-a adaptat Marcolino, ai vazut cas e descurca el, mai fura un cremwurst ceva, tot iese bine!
Bombo, sanatate multa acasa!
Sunt in urma cu cititul, sper ca nu am ratat altceva important.
Irina, te astept cand poti sa imi dai si restul de Baby Einstein. Merci mult![]()
Mirela, te-ai operat?
Am vazut si o discutie de fumat parca, eu am fumai de la 13 la 20 de ani, si chiar destul de mult, bine ca am reusit sa ma las. Nu ma mai tenteaza acum. M-am lasat odata cu Gabi si a fost mai usor.
Noi stam afara cam 5 ore daca e frumos, asa in reprize si este mult mai cuminte Ayan afara. A inceput sa zica Gabi mai des si mai nou zice "aco" la acolo si imi arata unde sa il duc.Noi azi am fost la Gradina Zoologica, pentru Ayan cred ca a fost cam plictisaitor. S-au schimbat prea putin lucrurile pe acolo, adica sa zicem ca arata putin mai bine custile, dar e mizerie si mie animalele mi se par chinuite.
Pun poze mai tarziu.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
monica70 spune:
ASTERY pe bune ca nu pari grasa,mi se parea ca asa esti tu mai solida si gata.
Cu coloana e adevarat ca e nasol.Poate tineti minte ca incepand din luna a 7-a m-a apucat spondiloza si nu mai puteam calca deloc pe piciorul drept parca,aveam niste dureri nasoale si eu inca mai mergeam la birou,abia ma taram 50 de m pana la tramvai
.Si nici medicamente nu aveam voie. In mod sigur de la kg in plus acumulate brusc atunci am fost asa.Cum am scapat de kg,nu mai am nimic.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Bee spune:
Buna fetele.
Acum imi dau seama, ca am intrat ieri si nu am felicitat-o pe Denisa. Asa ca LA MULTI ANI DENISA cu intarziere.
Moni, felicitari la papacioasa singurica! Si Ana mea e topita dupa desene sau copii la TV. DAr eu smekera ce sunt, i le dau cu portia: numai cand o incalt/imbrac sau fac alte operatiuni dificile care necesita distragerea atentiei.
Mira, sanatate micutei tale. SPer sa ii treaca pana ii dau doctorii de cap.
Ingrid si tie pupici pentru Diana cea mica si bolnavioara. De faza cu laptele si febra n-am auzit! Cred ca e valabila doar daca febra sau boala sau infectia e insotita de tulburari gastrice.
Cu slabitul/ingrasatul. Eu n-am fost niciodata slaba. Recunosc cu mana pe inima! Si n-am tinut niciodata cura de slabire pana dupa ce-am nascut. SI uite ca fara prea mari eforturi, abtineri sau alte alea, am ajuns la 58 inainte de sarbatori, 60 dupa (ca doar cozonacii daca i-am facut, cine sa-i manance) si momentan stationez (cu toate ca mananc aproape numai paine). Noroc ca nu-s cine stie ce pofticioasa. Si nu cumpar prostii care ingrasa: biscuiti, chipsuri, alune, pufuleti, creme de tot felul. Nu si nu! Pot sa traiesc fara porcarii. Subscriu la ce-a spus Moni: mancat putin si des. IAr daca exista o tendinta evidenta spre ingrasare, ramane consolarea unei diete "usurele" pe viata! Asta nu inseamna ca mori de foame sau ca nu-ti mai permiti capricii. Ma rog. Asta e filozofia mea alimentara. Astept sa nasc s-o pun in practica, desi acum clar vreau sa exclud din inima si din alimentatia mea batoanele Lion, care m-au dus la 76 kg cu Ana. In rest, moderatie si oi scapa candva si de burti si sunci si alte astea.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
miraklucker spune:
Ingrid, aici nu-ti dau oricum nimic pentru cresterea imunizarii la copii asa mici. pana la 2 ani cica copilul trebuie sa-si formeze singur imunitatea, adica prin imbolnaviri
.
eu i-am cerut la medic pentru Daria anul trecut ca nu mai puteam toata iarna am tras-o cu ea. ....si mi-a dat exact ce i-am cerut cu toate ca a cam stambat din nas. I-am dat Bronhovaxon trei luni....mi-a mai trmis maica-mea o cutie din Ro si i-am imunizat pe amandoi![]()
acum Selin doarme din nou, David e afara si Daria vrea sa scrie![]()
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
alin@ spune:
Silvi, cum mai e Alain?
Ingrid, e ok Diana?
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
alin@ spune:
Moni, papa Diana singura? felicitari!!!!!!!!!!
Poze cu noi
monica70 spune:
ALINA
bine ai revenit!
BEE sa stii ca nici eu nu prea mananc "porcarii".
Piscoturi de sampanie la birou - de foame ,ca beau doar o cana de lapte dimineatza si atunci sa mai rumeg ceva pe langa cafea. In rest doar ciocolata zilnic,sau rar ceva prajituri daca mai face mami: d-alea gen cornuletze,branzoici etc. pap mai multe,iar daca face cremoase abia gust de pofta,ca nu ma omor dupa ele. Rar mai gust ce tampenii mai cumpara Ghitza (care a ajuns la 77 kg
burtosul
) Iar suc doar natural 100% de grape si lamaie + zahar si apa.Rar de tot mai gust un pahar de cola.
In rest mananc paine doar la sandwichuri sau la mancare foarte grasa.
Eu am incercat sa mai mananc curmale,stafide si smochine ,ca sa ma ingras.Tot degeaba
.
Astea-s sanatoase,au vitamine si dau energie.
Biscuiti si prajituri en gros am bagat in luna a opta - a noua si atunci am pus si eu la greu kg .Dar atunci simteam nevoia sa mananc intruna asa ceva.Acum nu pot,ca daca mi s-ar cere nu m-as abtine deloc evident.
A sosit si tati,acum se duce si el si mami cu Diana dincolo la frate-meu in apartament.Saraca spera sa o scoata afara,si-a luat haina goasa deja 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
monica70 spune:
ALINA Diana a papat (aproape) singura aseara cerealele alea dulci si bune 
La piureuri de legume mai baga cate o lingura,dar nu astept dupa ea,ca ea mai amesteca juma de ceas prin el
si intre timp ii mai bag eu doua-trei linguri,mai baga ea una si tot asa.La astea nu se grabeste vad
Iar dimineatza cu alea de fructe cum va ziceam nu indraznesc sa o las,sa pateze tot prin zona.Plus ca e Ghitza cu ea si n-are rabdare sa stea dupa ea. Dar de acum o sa o las singura la cerealele de seara ,pana invatza bine de tot. Nu vreau sa ma gandesc cum o fi cand o sa inceapa sa pape supa cu lingura
![]()
Dar sa stiti ca e asa cum banuiam ,a fost cuminte la papat singurica ieri pentru ca era bolnavioara,azi la amiaza deja a tras niste lovituri cu lingura in farfuria cu piure
,de imi vine sa n-o mai las deloc singura
dar macar de acum stiu sigur ca stie sa pape singura,far sa se murdareasca,decat f,.putin .Faza ca e rea si imprastie mancarea in joaca e partea a doua tine de temperamentul ei exagerat de jucaus si de disciplina (cam lipsa
)
MONI
de
asteryaro spune:
Hai sa ma fac de ras definitiv: Moni, am 1,64, deci nu-s deloc solida, din contra. Norocul meu este ca am acea alura de fosta sportiva, altfel... si grasuta si ghindoaca, va imaginati. Acuma ce sa mai zic, anul asta fac 35 de anisori, asa ca... no comment.
Hai ma, da' ce pufuletii ingrasa? Pai era singuru' meu capriciu...
Azi am fost in parc. Razvan a vrut pe jos si l-am dus pe iarba. Mai oameni buni, fii-miu NU vrea sa atinga iarba. Ca sa nu se murdareasca. Aici seamana cu mine. Da' vrea in nisiiiiiip, acolo nu-i mai este scarba.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
monica70 spune:
ASTERY as fi jurat ca ai macar 1,70
din fotografii.
Esti mai lata in spate si umeri mi se pare.Eu sunt lata in umeri,da am toracele ingust (ma mir ca-mi poate sustine 
) Si lata-n solduri cat cuprinde. Iar talia e iar de 62 cm - clepsidra ![]()
Mai tineti minte cand ne masuram burtile? 
Care era aia care n-avea metru si i-am zis s-o masoare cu tastatura?
parca Bombo ... Ce ne mai distram!!!
MONI
de