Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (170)
Raspunsuri - Pagina 28
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi.
Alina, multumesc de intrebare, Alain e bine doar ca e tareee prapadit si energic, fuge si prin casa non stop, nu are stare nici un minut. Am vazut pozele voastre, tare draguti sunteti.
Mira, imi pare rau sa aud ca nu va trecut si mai ales ca medicii de acolo sunt asa de "calmi" cand are un copil asa febra mare...sanatate multa si o noapte linistita.
Ana, am vazut pozele, tare dragut e Tibi la groapa de nisip, e mareeeeeeeee si simpatic foc.Cum mai esti?Cum e la Munca?Tibi ce mai face?
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Cristina am vazut si eu pozele, tare dragutica esti si arati f bine, restul nu conteaza
Pupici si puiutului tau care e un dulcic.
Vad ca vb de kg, eu una nu mai zic nimic pana dupa dieta, m-am cinstit si eu cu o pizza daca tot ma apuc de cura de maine
am zis ca la 63 de kg cate am cu o pizza in plus sau minus tot acolo sunt eu![]()
Moni sunteti mai bine?
Ingrid, cum mai e Diana?
Merg si eu la tv, o seara buna si frumoasa tuturor.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Giova spune:
Astery ti-am vazut pozele
, gagica misto esti si ai fost!!!
Anasebe e super Tiberiu cu caciula aia. sunt faine pozele de la gradina zoologica.
Bianca noi numai de paste mergem la Alba.Mai sunt 3 sapt. asa ca nu are rost sa mergem acum. Imi pare rau ca nu coincid vizitele noastre.
Moni cred ca si tu ai pus ceva filme noi, ca m-a anuntat, dar numai maine ma uit.
Ce bine ca nu a mai facut febra. Sper sa nu inceapa al meu, ca tare mai stranuta, tuseste mai putin si ii curge nasul.
Acum e la somn, sa speram ca adoarme repede, ca e cam tarziu pt. el.
Va
, pe maine, ca iar voi fi tare matinala.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
monica70 spune:
Gata si LOST .Am fost eficienta in seara asta:am reusit si sa ma epilez pe picioare cu aparatul, sa ma pensez si sa ma spal pe cap .Ba chiar sa ii tai unghiile Dianei.
I-am vazut pana si pe Anutza,Ayan si Angelo asa ca pot sa merg sa beau un coldrex si sa vedem ce mai fac pana ma pun la nani
.
De maine vine si colega cea noua 
Cica va fi "assistent manager"
- apai o fi asistenta la 4 "manageri"
directorul general
,directorul economic
,managerul de productie
si managerul de calitate
- ce ma distreaza fonctziile astea ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
Neatza!!!
Marco a cam plans azi noapte, maselele, dragul meu. se calma dupa cel dadeam cu calgel. Plus ca e tare mucios.
Azi la 7.30 isi beia lapticul, dupa care s-a trezit.
acum e in drum spre gradi.
Ma mai duc si eu in pat pana la ora 9.
o sapt. buna sa aveti.
edit: l-a lasat Clau la gradi. cica e asa aurolac...+ ca azi e alta educatoare, cea de sapt. trecuta e de dupa masa.I-a zis sa nu-l scoata afara. of dragul meu pitic....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Giova spune:
Poze noi la semnatura.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
Biancas spune:
Inapoi pe pagina 1
Buna dimineata.
Noi am dormit pana la 6.30
, Dani si-a baut laptele si s-a culcat inapoi pana la 9.15. maselele bata-le vina
A mancat apoi ou moale cu painica si o felie de sunca de pui..si 150 suc de porto cu mar.
Giova, super pozele..superbe narcisele alea.
la Marcolino muciosul. Pune-i ser fiziologic ca daca nu e nimic serios ii trece.
Azi i-am comandat masina de pe net la Dani si poimaine ajunge

Si cam atat.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
toanca spune:
neata si de la noi....
Ieri a mancat Matei toata papica neblenduita.....
Si culmea, a mancat supa de pui...el care inainte nu punea gura pe asa ceva....
Giova, super filmuletul cu tine si cu Clau.
Imi pare rau ca am tot citit despre o gramada de bebei bolnaviori....
Pupici sa se faca bine.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
acina spune:
Buna dragelor,
Sambata am avut un eveniment neplacut in sensul ca mi-a lovit un prost masina si mai eram si cu Andrei in masina.Multumesc lui Dumnezeu ca Andrei era in scaunelul de masina si in centuri.Asa ca mi-a stricat idiotul ala toata ziua , Dan nu era in Bucuresti asa ca sa fie tacamul complet.Ce explicatie a dat ala? Ca nu m-a vazut ca opresc, ca atunci i-a sunat mobilul si ca nu a apucat sa ma ocoleasca nici sa franeze.Cand m-a vazut cu copilul in brate s-a facut alb ca varul si a inceput sa tremure ca prostu' pentru ca Andrei era speriat si plangea.In fine l-am linistit si am plecat acasa sa-mi las copilul cu mama ca stiam ca am de stat la politie.Intre timp a venit si Dan acasa .Am stat 3 ore jumate la politie .Ma oftic rau ca s-a intamplat tocmai acum cand am nevoie de masina ca naste Andreea .Of ce ma enerveaza.
Pupicei spiridusilor bolnaviori, vad ca se ingroasa randurile.poate bantuie vreun virus rebel.
Alina am vazut pozele cu voi.
Giova dragut filmuletul de la nunta.
Cata imi place de tine cu breton , credeam ca te-ai tuns mai mult dar ti-ai filat un pic parul lungimea ai lasat-o cam aceeasi.Oricum iti sta bine si cu parul intins.
Nu mai stiu cui vroiam sa raspund asa ca va pup ca am o gramamda de treaba si daca naste Andreea saptamana asta imi iau concediu si iar raman in urma.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Biancas spune:
Of..Acina bine ca ca nu ati patit nimic, dar pacat de masina. Nu l-ai strans pe ala de gat? Eu cred ca as fi facut-o
Unde e lovita masina? E tare si nu poti circula cu ea? Andreea cine e?
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006