Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (170)
Raspunsuri - Pagina 21
Biancas spune:
Merg si eu sa ma pun in pat ca cine stie ce noapte voi avea. Deja s-a trezit Dani de 2 ori
Pana ii iasa toate maselele cred ca incaruntzesc de tot
. Are 7 dinti.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Si ca sa nu mai editez va spun Noapte Buna.![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:
BIANCA pai vezi? Nu trebuie dieta: in primul rand,adio pepsi si cola,bea doar apa 
Si cu acidul nu-mi zi ca nu e valabil.Data trecuta cand a facut Diana febra si lua antibiotic si nurofen,mami si Ghitza i-au dat suc de porto si iaurt si a vomitat de la ele.Cum am trecut pe suc de grape si lamaie,cum n-a mai avut nimic.Ieri la fel,Ghitza i-a dat iaurt cascatul
si l-a vomitat imediat - era destul de acida de la antibiotic saraca
Eu la fel,cat am fost gravida,am vomitat in 9 luni doar de vreo 4-5 ori exclusiv dupa ce am bagat suc de portocale si iaurt ... Si nu suport cafeaua pe stomacul gol,iar antibioticele si aspirina sunt otrava pentru stomacul meu.Asa ca sunt experta la acid,stiu eu bine ce vorbesc si de ce i-am dat Dianei suc de porto doar dupa un an si mai rar.Si mami e la fel cu acidul.
Am vazut filmul e cam aiurea.La poze acum ma uit,ca fusei al Diana,i-am bagat antibioticul.Nu e calda deloc,doar ca nu poate respira cum trebuie si se tot trezeste 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
silvi_2005 spune:
Bianca hai ca eu una chiar m-am distrat copios, stiu de ce nu o sa merg niciodata ca o sa rad ca proasta si o sa ma linseze atat dansatorii cat si fetele din sala
Faza cu luatul unei tipe si smotocitul ei chiar nu imi place, pe mine una m-ar enerva![]()
Am uitat cine intreba de pusul apei in lapte, eu ii puneam lui Alain la 2 l o cana de apa inainte de a a-l fierbe dar acum nu mai pun ca si-a reglat scaunul si e ok.
Alain bea dimineata 300-350 si seara la fel si inainte de somnicul de la 15-16 mai bea un biberon cu 200-250. La ora 12 bea cam 100-150 suc de portocala, la plimbarica de dupa manaca un forneti sau doua sau covrig.La ora 14 mananca supa cam 150 ml, a inceput sa mai si mestece cate ceva
si ceva felul doi, cam tot asa dar cantitatile variaza, plus ca uneori daca mananca supa cu paine nu mai vrea felul doi. La trezire mai bea ceva suc de fructe si mergem la plimbare.La ora 19 -19,30 mananca ceva din felul doi de la pranz si un iaurt. seara mai rontaie ceva biscuite sau pufuleti si bea lapticul pe la 21,30-22. Cam asta e programul lui, el bea destul de mult ceai si ziua, cam 400 ml pe langa suc...seamana cu mine ca si e beau apa ca o rata toata ziua.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
Pana nu ma culc voiam sa ii zic lui BEE sa ne mai puna poze proaspete cu frumoasa si cumintzica Anutza
Cu mancatul,normal ca daca bea atata lapte,nu mai ii e foame! Incet,incet o sa bea mai putin lapte si o sa pape si ea normal. Poti incerca si cu suc de citrice daca ii plac,ca vitamina C da pofta de mancare cica.Numai sa nu ii dea tot pofta de lapte 
Eu am noroc ca baga Diana in ea ce vine la rand
Azi a plans dupa cioco,i-am dat un strop ... Il vede pe Ghitza cu paine in mana,cere si din aia ... tot asa.Sa nu mai zic ce circ face daca vede vreun mar
Pe traseu consuma si ea ce apuca (cersetoare gen MARCO
),la mami la magazin are de unde alege,acolo incearca sa pape clementinele cu coaja cu tot
Si mananca si fructe si legume si carne si oua si lactate si dulciuri si paine ,bea de toate ,numai ceai nu vrea decat f.putin - nu-i genul ei
.Seamana pe mine ca nici eu nu ma omor dupa el beau cam de musai,desi ar fi tare sanatos.
O singura problema avem:n-avem kg .Nici eu nici ea 

![]()
Mai i-am studiat un pic pe bulanoshii aia 

si ma gandeam ca daca ma sfortzam un pic le puteam fi mama ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
Giova spune:
hai ca tot astept sa-mi ataseze macar unul dintre videoclipuri. a facut treaba buna al meu sot.
astia se tot chefuiesc, Marco s-a trezit de 2 ori ca si-a pierdut suzeta.
Moni nu stiam ca si tu te masezi. Cuim mai e Diana?
Lichide marco bea cam 200 ml de suc/zi. Poate si mai mult, dar asta cam ar fi media.
Lapte: a inceput sa bea cam putin. maxim 400 ml/zi, dar se mai compenseaza cu iaurturle sau branzica de dupa amiaza.
Electrostimulare: cica da rezultate foarte bune. se slabeste in cm, nu in kg. eu am facut acum vreo 2 ani 2 sedinte. Nu e placut, dar vreau sa incep din nou.
2 l de apa/zi: asa mi-a zis si pt. dieta asta cu herbalife, dar nu pot sa beau intotdeauna 2 l. eu imi fac un ceai de-al lor in 2 l apa. azi de ex. am baut 1 l si un pic.In zilele cand nu beau multe lichide nici nu merg la wc, si e un chin pe urma.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Giova spune:
Bianca pacat ca nu se vede prea bine filmatul si pacat ca nu a mers pana la sf.Ultima parte era mai interesanta.
Ma duc si eu in pat, nu stiu ce s eintampla de il tot proceseaza atat.
noapte buna
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
monica70 spune:
Buna dimineatza!
Diana a dormit tun pana la 9 si n-a mai avut febra deloc.In schimb e ragusita acum
Si nasucul e tot mucios.
A inceput si pe mine sa ma doara gatul azinoapte ,am luat o linguritza de miere de albine,acum beau ceai cald si-l trimit pe Ghitza jos dupa niste Coldrex.Asta imi lipsea sa ma aranjez si eu 
GIOVA pai am facut regulat masaj (de fapt mai mult pentru reflexoterapie) vreun an pana am ramas gravi,pe urma am abandonat si de anul trecut pana acum am mai facut doar asa sporadic (mai mult cand il chemam la PC bagam si o tura de masaj),din lipsa de timp
De aia nu tinusi minte probabil,ca am zis de cateva ori doar de faza asta.Tare mi-ar mai prinde bine,dar nu mai apuc cu asa program incarcat
.
Ma si apuc de conta de la prima ora ...
Apropo de lapte ,de cateva zile iar nu mai prea il vrea,il ia,bea cel mult o gura pe urma mi-l da mie sau papusilor ![]()
MONI
de
asteryaro spune:
Hai salut si de la noi!
Piciu doarme somn de frumusete, io cu treaba pe aici, la biserica se canta de mama focului... e frumos afara, o sa iesim, tati a plecat la Cluj.
Electrostimulare = de marti ma apuc eu, luni termin sedintele de fizioterapie pt. coloana, si de marti liber la electro.
Lapte = nu prea mai bea, a avut pauza de la maselute cred. Dimineata 210 si seara 240. E bine si asa. Suplimentam cu Actimel la ora 16.00.
Papa = ca de obicei, papa bine.
Diete = bai, m-am saturat. Nu mai tin nimic. Am tinut o singura data in viata mea, n-am avut nevoie pana acum. A fost aia cu laptele batut si visam numai pateuri cu branza, slaninuta afumata, cioco... eram mama frustratilor, pe bune. faza este ca dupa ce tii o dieta, iti trebuie ceva de intretinere, ca apoi pui la loc, ceea ce mi s-a si intamplat. Inainte eram manechin ca Moni, papam orice, oricat si oricand si nimic: eram scandura, de mureau toate tipele de ciuda pe mine. Da uite ca m-am defectat acum, in sarcina am pus 34 kile, am batut recordul din secta, cea mai grasa gravida cu cel mai mare bebe nascut 4.750 hihihi.
Ia gata, ca plec la treaba, mai vin.
Sanatate MULTA bebeilor bolnaviori, sa treaca mucii, febra, raguseala!!!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
monica70 spune:
ASTERY 34 kg + ? 
Si eu am pus 18 + si d-aia acum sunt mai slaba ca inainte,zici ca n-am avut in veci 70 de kg
Si eu am pus doar pe burta,fund si pulpe.Nu ma suparam deloc daca se ducea doar burta,dar asta e - stresul,ce sa fac? Si cica lasa ca dupa 30 de ani te ingrasi,dupa sarcina te ingrasi ... n-am ce zice ![]()

Nici eu nu ma pot abtine de la mancare
,e cea mai mare prostie.
Eu intotdeauna le-am zis celor care tineau cura (si am avut destule colege)sa manance de toate dar cate putin si des.Evident ca nimeni nu ma asculta: cica asa nu se satura
Pai atunci mai bine mananca o sapatamana numai cate un ou fiert si un mar pe zi
si dupa ce trece cura , iar cate o farfurie cu varf de spaghetti si iar pune 7 kg la loc in schimbul celor 3 date jos 
MONI
de