Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (170)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Am vazut-o zilele trecute pe Oana Roman la Tv. Mama si ce-a slabit !! Si inca isi continua treaba ca mai vrea sa mai slabeasca. Chiar arata super fain!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvi , sa nu razi prea tare sa il trezesti pe Alain.
Nu ne-ai mai spus...cum e cu trezitul noaptea Alin? Se mai trezeste?
Dani deja s-a trezit odata, ii e umflata gingia in zona maselelor. Deja incepe cu trezitul
Oachi? Cum va descurcati cu ceai noaptea?Dana nu stiu daca a incercat ca nu am vazut sa zica despre asta.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA ai dreptate si mie imi facea masaj un student tot cu 100000 lei ora ,anul asatra cu 13RON deja.E la care e cu PC-ul Dar eu iti recomand sa faci tu la altcineva masaj,daca vrei sa slabesti
Cred ca kg mele s-au dus la voi ,ca aseara m-am cantarit in pijama si aveam 51 kg ,nici macar 52 Si ati vazut ca mananc de toate,inclusiv cioco zilnic.
Diana a papat cereale SINGURAAAAA ,abia 2 lingurite i-am bagat eu,si la ultimele am ajutat-o sa umple linguritza,ca sa curatzam tot din farfurioara.Si nici nu s-a murdarit Abia la sfarsit a inceput sa pocneasca in farfurioara,dar cred ca de ciuda,din cauza ca nu mai avea in ce amesteca
Si i-am pus juma de novocalmin ,desi n-avea febra. dar am uitat de eritromicina ,asa ca am pus acum langa ea seringa si cum se misca prima oara,actionam.
Ma uit si eu la tipii aia si pe urma sa vad ,ce mai voiam sa zic ca nu mai stiu.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Silvi, pai bea Alain foarte bine. sabina cam 100-150 de suc de porto si vreo 100 de ceai.

sa stiti ca apa ajuta extrem de mult la dat kilograme jos. Intr-o vreme cum ma trezeam beam o cana de apa pe stomacul gol si abia dupa aia papam. Am fost la un urolog in timpul sarcinii ca aveam ceva calculi renali si m-a sfatuit cum sa beau foarte usor 2 l de apa pe zi. Si cred ca beam si mai mult cu foarte mare usurinta. Si acu ma intreb de ce fata mea nu papa mult, daca i-am dat apa la greu cind era in burtica.
Deci , smecheria e urmoatoarea. Nu pui o sticla de 2 litri in fata ca nu-ti vine sa bei . Pui apa in sticla de jumate sa para cantitate mai mica si tot bei din sticla , apoi o reumpli si tot asa. Tre sa ma reapuc is eu de sportul asta.

poze Sabina

Mergi la inceput

Bravo, Diana, are mami fetita mare !

poze Sabina

Mergi la inceput

http://s104.photobucket.com/albums/m184/miracol26/My%20album/Filme/?action=view¤t=video-0007.flv
Filmul are 5.27 dar pe site mai mult de 5 nu se poate pune.
Bravo pe Dia ca a papat singura

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna seara!
Greu mai apuc sa scriu si eu ceva.
Cu ceaiul continuam. Este a treia noapte deja. Cam miorlaie dar perseveram. In plus ne dau si maselele. Toate 4 odata. Asa ca, mi s-a cam trezit in ultimele nopti. Eu cam chiauna de nesomn. In plus in seara asta l-am pus sa adoarma in patut la el. Si am stat linga si m-am uitat la TV. A boscorodit o vreme cu mine, s-a jucat cu un maimutoi, ba in picioare, ba culcat, dar.... intr-un final am reusit si a adormit. Mi-a luat o ora.
Cam cit lapte beau ai vostri? Dimineata si seara? Ca in rest peste zi rar ii mai dau cite putin. In schimb suc de portocala nu vrea deloc.
Si eu sunt singura acasa Dar imi sta sotul 2 zile acasa sapatmina viitoare. Numai bine ca joi incepe babyexpo si vreau sa dam o fuga.
Pupici.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Eu am alta smecherie.Dupa dulce mi-e sete.Asa ca pap cioco,beau apa,pap cioco beau apa,pap piscot la birou,iar beau apa ... Asa se aduna.Plus dupa papat sarat cum imi place mie,iar beau apa.As bea numai VALCELE medicinala (e super buna pentru cine are acid,sau tenditze spre facut acid),dar e scumpa si nu se gaseste decat la BILLA in Arad.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Diana bea putin lapte,max 3 bibe de 150 ml pe zi,mai mult seara,uneori si peste zi si tot mai rar dimineatza
In schimab baga suc de orice,dar prefer sa ii fac eu din grape + lamaie ca astea nu dau reactie acida ca portocala si restul citricelor.
As vrea eu sa pape Diana tot asa,dar nu cred ca Ghitza are rabdare cu ea si poate ca acum doar din cauza de bolnavioara nu s-a apucat sa imprastie mancarea prin casa cum facea - ca sa se distreze

Mergi la inceput

Oachi, Dani mananaca in zilele bune cam 280 lapte dimineata si 280 seara.
Moni...ce memorie de elefant am...ca venea unul sa te "frece" De as retine tot asha bine si cursurile ce bine ar fi Moni..faza cu aciditatea nu mai e valabila la copii nostrii. Asta era cand au fost bb mici Portocala e sanatoasa.
Cat despre apa multa bauta peste zi, eu nu mai beau cum beam, toata ziua stau cu paharul de pepsi light lemon in fatza, apa beau cand merg la baie. Irina...era o vreme cand beam f multa apa pe zi, asha imi cerea organismul. Intr-o zi de vara am calculat cata apa am baut pana seara: 9.5 l Imi puneam la frigider (eu vara numai apa foarte rece pot bea ca cu cealalta nu ma satur) si stateam cu sticla langa mine. De cand da caldura eu trebuie sa beau rece ceea ce beau ca altfel beau si tot degeaba.
Eu fumez, beau suc, fumez, beau suc sau apa si asha. De papat cioco mai rar ca e gol pe la mine prin casa de dulce.

Craciun 2006

Mergi la inceput