Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (170)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bianca, atunci bafta la slabit.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Fetele, eu ma duc sa fac o baita si dupa aia ma bag la somn . Suntem singurele in seara asta.
Noapte buna , pupicei

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si marco bea de o sapt. sucuri naturale. Ii fac din diferite fructe, cele mai stranii combinatii, dar le bea. si sunt asa de fericita....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvi, chiar la tine ma gandeam cand am pus pozele ca ai sa te distrezi Bafta la dieta, eu ma mai gandesc. Sunt satula de diete pana peste cap. Am tinut la viatza mea enspe mii de diete, inclusiv cu mere, cu supa de varza si mi s-a acrit de ele. Nu mancam mai nimic si dupa o sapt aveam cu 2 kg mai putin.
Irina, descarc acum un film, nu stiu ce papuci aveau ca nu prea m-am uitat la ei, am facut cateva poze si am stat frumos la masa ca nu aveam chef de nimic. La sf au venit in sala si au facut poze cu toata lumea si am zis sa imi fac si eu poze.
Giova, stiu ca nu m-ai intrebat de sunca, dar ti-am spus ca a aparut si asha ceva. Eu inainte nu am vazut. Cremvustii mei sunt cu carne de porc Atmosfera nu a fost chiar asha calma, s-a urlat mult, am vazut femei disperate rau care tipau de te dureau urechile.
La inceput am facut un film cu telefonul acum il descarc. A fost primul lor dans, apoi s-a cam dezlantzuit gagicile. Pe mine nu au reusit nici sa ma incite

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Giova...de Ingrid nu stiam, dar de Moni imi amintesc ceva dar nu mai tin minte exact ce. Stiu ca zicea ca iasa ca vine cineva...si nu mai stiu cine... Al meu face orice fel de masaj, dar eu de relaxare ii spun sa imi faca si am dat jos cm si cu asta.
Irina.au papuci dinaia ca sunt micutzi la inaltime. Unul era inalt iar 2 micutzi. Noapte buna.
Ursu` ce mai e nou in viata ta?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Irina noapte buna.
Bianca o sa caut si eu sunca dintr-aia. eu doar cremvusti de pui i-am dat pana acum: Fortzoso, Caroli, Campofrio.
In primele poze se vad tare cuminti doamnele si domnisoarele.
pe la sf. se mai vede cate-o disperata, dar ce sa faci...asa e la spectacole dintr-astea.

Astia care s-au mutat acum fac chef,nu se aude asa de tare daca tin usa inchisa, dar o mai si deschid.
nu ma duc la ei, dar cu urmatoarea ocazie le zic. Nu e nici ap. lor, ca stau in chirie, de la firma si uite ce scandal fac.

Merg si eu la un dus, il las pe Clau la comp. poate reuseste sa-mi faca ceva cu clipurile de la nunta, sa le pot pune pe net.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Bianca, liliana facea masaj. de moni chiar nu stiu.

_
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bianca cu asta sigur o sa slabesti mai mult, faza e ca dupa dieta trebuie mare grija o vreme ca organismul are tendinta sa puna la loc.Despre faza cu impachetarile nu stiu ce sa zic..eu am auzit ca masajul cu electrostimulare are rezultate f bune dar sincer nu am facut niciodata. O sa iti zic ce rezultate am avut cu dioeta asta ca vreau sa o tin chiar ca la carte + ceva crema anticelulita pe care am primit-o + multa apa...sa vedem ce o sa iasa.
Giova, nu stiu ce sa zic ce copiii astia ai nostri, Alain seamana cu taica-sau care era hiperactiv dar sincer ma oboseste la maxim si pe mine si pe mama...si el nu are nimic.Doarme inca de doua ori si intre reprizele de somn parca e Duracel, nu poate sa stea locului, fuge nonstop, se catara pe mine si vrea sa ne fugarim prin casa...Afara sta cuminte in carucior dar in parc...parca o ia razna, fuge non-stop, nici cu copiii nu are rabdare sa se joace, cred ca are el multa energie.eu ii fac la ora 12 suc din 3 portocale si dupa-masa o portocala+mar+ para sau depinde ce mai am prin casa.
Am uitat sa zic despre febra ca la noi cel mai bine trecea cu impachetari, cu supozitoare si nurofen nu prea aveam rezultate.Mai era bun algocalminul pus in ceiut, cate 5 pic.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Silvi, reteta asta e veche. Am tinut-o si eu pe vremuri. Sincer nu mai tin minte daca am slabit sau nu.
Am eu una dar nu ma incumet la ea. O colega a slabit 13 kg in 3 luni si nu s-a mai ingrasat. Dar e grea. Daca am chef o sa o scriu odata.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Iaca am terminat asa-zisa baitza. Si ca sa fiu sigura ca nu-mi scade ma apuc si de mincat ceva.

poze Sabina

Mergi la inceput