Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (170)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Diana s-a trezit cu febra azi-dimineatza, la 9 i-am dat 5 ml Panadol si acum doarme, nu mai are. Dar n-am putut sa-i iau temp ca urla. Am sunat-o aseara pe pediatra, zice ca s-ar putea sa faca febra dupa otita, ca se mai intampla. Sau de dinti. Sau a racit. Si uite asa. Am vb ieri cu verisoara mea si cik: cum i-ai dat lapte in febra? Ca nu e voie! Voi ati ai auzit asa ceva? Am intrebat-o pe pediatra si ea zicea ca nu se da lapte doar daca are faringita...sau il vomita. In rest e ok.
Eu i-am dat si l-a baut. In fine.
Ma iertati ca nu raspund la fiecare, dar chiar sunt stresata, nici bine nu termina cu o chestie si apare alta.
Ma duc sa pap ceva si sa-i pregatesc mancarea. Bine ca mananca si inca ok. Lichide nu bea foarte mult, cam 200 ml, apa si ceai, lapte cam 600 ml. Apropo, am trecut inapoi pe Nan Junior. Ca e subponderala rau. Sper sa puna totusi pe ea.
Va pe toate.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Bai mi s-a trezit piciul la ora 7.30 dim , cum e invatat. Si noi muream de somn, ca nu ne-am culcat devreme ca si el.
Pana la urma dupa vreo 30 min. ne-a adormit iar si ne-am trezit acum.

S-a facut si intro-ul romantic, a trebuit sa scadem din rezolutie si calitate ca nu puteam pune nici unde 1GB.
Pt. cine vrea sa vada, intro-ul romantic de la nunta:

http://www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ
Ma emotioneaza pana la , de fiecare data cand il vad. si e regizat doar pe unde sa coboram, pe unde sa mergem. restul ne-am comportat normal, si asta-mi place si ma face sa de fiecare data.

Moni am inteles. Ma bucur ca nu mai are febra Diana, sper nici sa nu mai faca.
Astery asa e, dupa dieta trebuie intretinere, cum voi face eu la Herbalife, dar nici cu asta nu esti asigurat 100% ca nu te ingrasi.
Lasa ca le dai tu jos, doar ai slabit mult dupa ce ai nascut. cel putin asa se vede din poze.

merg sa-i dau sa manance la kk-iosul meu si sa-l schimb.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID imi pare rau,sper sa fie o usoara raceala si sa ii treaca.Mie nu mi-a zis pediatra sa nu-i dau lapte,nici cand a avut faringita.Chiar a zis sa ii dau laptele caldutz.Cate kg mai are acum,de zici ca e asa slabutza?
ASTERY da' tu cate kg ai acum,ca nu pari deloc grasa???

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Sa vedeti ce-i p-aci plin pe jos cu jucarii ,reviste rupte ,impinge pe taburet prin casa Ca la nebuni.Si eu cu hartzoagele Bine ca nu se mai catzara pe mine,macar.Asta mai mult seara.
...
Tocmai a golit suc pe un taburet si dupa aia imi mai si ranjeste incantata de opera ei
Hai ca a luat la rand si sertarele si dulapurile cu haine
E semn ca tre sa las oleak conta si sa merg sa ne jucam un pic,pana vine Ghitza de jos.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Giova, m-ai facut sa , asta imi trebuia acum cand sunt cu nervii la pamant...foarte frumos a fost!
Moni, 8300gr acum 2 sapt...e foarte putin.
Bine ca Diana ta nu mai are febra, mai ce stateam eu cu inima stransa cand ziceati voi de impachetari si alte alea...multumeam lui Dumnezeu ca nu trec prin asa ceva, pai se pare ca a fost prea usor pt mine, de o patesc si eu.
Ea inca doarme, am vb iar cu pediatra si vine deseara sa o vada, m-a certat ca nu i-am dat Panadolul la 8 ore in loc de 12. Of..
Si ca nu i-am luat temp.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

INGRID lasa mai nu mai te amara si pentru asa ceva,ca nu e ea asa slaba,pai si Diana avea 8,500 kg la un an si doau luni jumate,deci tot pe acolo.Important e sa fie sanatoasa.Uite Clara din Spania si Sabinutza tot cam pe acolo-s cu kg.
Fruntea sus! Bucura-te ca n-a avut 39,5 + sa mai trebuiasca impachetari si alte alea - la noi e deja a treia tura de asa ceva
GIOVA foarte fain filmul ! Acum m-am uitat,dupa ce am evacuat strumfa.E in apart.la fratelo acum,sa se mai joace pana o apuca somnul cu taica-su.
Eu nu i-am mai dat decat sirop eferalgan azidimineatza si antibioticul.Cand se intorc ii dau niste supa cu galuste si iar antibiotic,nu stiu daca sa ii mai dau eferalgan,daca n-are febra.Eventual diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza si de la mine...
Si Dani s-a trezit la 7.30 , a baut laptele si la 10.10 l-am trezit noi ca sa mai doarma si de amiaza.
Silvi...sa inteleg ca de la laptele de vaca imi e constipat Dani? De vreo 2 sapt cam face bobitze ca oile Oare laptele sa fie cauza? Ca daca e asha, prefer sa ii dau lapte de alimentara.
Giova, foarte frumos filmul E super si Celine Dion. M-am facut piele de gaina. Foarte frumos.
Ingrid, acum mi-am amintit...parca tu ziceai ceva de platfus. este o metoda simpla sa vezi daca are sau nu. Poate o stii poate nu. Ii unesti picioarele la talpi si daca fac o mica adancitura si sunt perfect drepte unul in continuarea celuilalt, inseamna ca nu are. La copii e mai putin vizibila inca fanta aceea, dar in timp o sa se adanceasca. Dani nu are 100 %, s-a uitat si medicul si am testat si eu apropiindu-i picioarele.
Moni...bine ca nu mai are Dia febra...de ragusit...spune-i sa nu mai cante ca raguseste si mai mult
Astery...da chiar ca ai pus in sarcina, eu am pus 17 kg cu Dani si 19 cu Sandra . Ce ai mancat draga de te-ai asha?
La noi e vreme urata, asha ca iar nu vedem azi maimutzele

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Serios acum...laptele de vaca constipa??? Voi ce stiti?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Moni...eferalganul nu se da doar in febra. E paracetamol si se poate da oricand in raceala sau ce-o fi. In caz ca nu are febra poti sa ii dai si de 3 ori pe zi. Eu zic la amiaza sa ii dai..pe la 15-16 ca sa previi febra mare de seara.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingrid nu te mai necaji, sper sa nu mai faca febra Dienuta frumoasa. lasa ca va pune pe ea kg. Ii pui cereale in lapte? ca ajuta foarte mult.
Bianca si la Marco se vede bine groapa la talpa. eu stiu ca te impiedici si cazi mult, daca nu ai gropita.
Asa am auzit ca constipa laptele de vaca. de aceea trebuie diluat pt. inceput.

Eu merg la Real, ca iar e zi de peste. Tot dorada luam, dar azi il facem in sare.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput