Mamici de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Fetelor am gasit un expozant la Babyexpo cu hainute tare dragute pt vara insa nu au magazin in Bucuresti. Sunt la "mammystic" punct ro bineinteles si cu www in fata.

Din pacate nu apar preturile pentru ca pentru cele 4 zile cat vor fi la Babyexpo sunt atat de multe de vazut si de cautat...

Eu vreau sa cumpar scaun pt masina (daca gasesc reduceri importante, daca nu, nu e important pt ca avem timp), landou, patut cu masa de infasat si cadita 3 in 1, carucior (iarasi daca gasim ceva reduceri importante pentru ca altfel, cu preturi mari mai stiu si nu ne grabim deloc).

Avem timp pana in iulie.

pupilici

Clau

21+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simo, ar trebui sa te lipesti pe linga un institut de cercetare, ceva. Si eu cunosc o tipa tot asa ca tine, sotia unui coleg de serviciu, care cerceteaza de ani de zile ceva legat de diabet, si ii apar luminite in ochi cind vorbeste de job, e foarte fericita chiar daca are un salariu mic. Bafta sa gasesti ceva bun in Iasi! Daca nu, puteti veni in Bucuresti.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ioana vezi cu noul cod rutier, nu de alta da sa nu iei vreo amenda nashpa ca aici si daca lipesti copilul cu superglue de scaun tot nu e bine, trebuie scaun de masina dom'ne.

Nicoleta stai linistita ca bebe nu stie daca ai dat tu 4 mil sau 40. Si nici nu-l intereseaza.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Andra Z nu esti singura, eu imi tin pantalonii cu elastik, bluze de la mama caci ea este cu moda peste "tambur", mereu ma critica cand imi cumparam cate o bluza, respectam talia, acum am ajuns la vb ei dar nu pt mult timp
Fetelor mamy meu a gatit azi urzicieu sunt innebunita dupa mancarea de urzici dam mai ales de zeama lor. Dauneaza cu ceva? Sper ca nu v-am facut pofta!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Nicoleta si Lavinia, va informez ca ambele mi-ati facut pofta de urzici. Ma faceti sa gatesc.
Luna, pai in scoica la drum lung (8 ore facem pina la bunici) nu e bine pentru spatele lui bb, pentru asta am luat special landoul. Sa-mi dea si amenda amenzii, ca eu tot in landou o sa-l duc. Pentru drumuri scurte, in oras, sigur ca folosim scoica, e mai mica. De fapt acum imi dau seama ca voi avea 2 copii pe bancheta din spate, trebuie sa vad cum ii aranjez.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

nicooleta27, ar fi super sa pot lua de la mama....dar eu am 1.70, iar ea 1.55.....deci puloverul ei va fi bustiera pt mine
eu aseara am facut ciorba de loboda. am plecat in piata dupa roshii si m-am intors cu de toate, ajutata de sotz bineinteles. nu va spun ca sotzul meu "nu se da in vant dupa ciorba de loboda" insa a ras 2 farfurii aseara ...desi este posibil sa ii fi fost foame, nu neaparat sa-i fi placut atat de mult mancarea.
nicooleta27, eu stiu ca urzicile contin foarte mult fier si atat. nu stiu daca dauneaza in vreun fel sau altul. cauta la alimente interzise in sarcina. dar cred ca daca nu mananci tone de urzici, este ok.

Andra
20+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

nicooleta27, nu cred ca face rau mancarea de urzici. Nu prea vad de ce! Si mie imi place f tare si abia astept sa mananc si eu in weekend cand ma duc la mama!

20+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Brazuca, bine ai revenit. ma bucur ca ai vesti bune. ati facut eco astazi sau doar control? poate ramane David

Andra
20+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Eu ce ma fac daca mi-e fff pofta de ficatei de pui? Stiu ca nu prea sunt recomandati in sarcina. Sa ma risc totusi sa mananc o portie sanatoasa sa imi treaca pofta?

20+ David Gabriel

Mergi la inceput

Andra am facut doar control, pt ca eco fac pe 27 morfoligica si nu am mai facut inca una azi. Oricum la control a zis ca e f bine, asa ca acum sunt linistita. Bine ca nu am avut probleme pt ca am mers ffffffff mult pe jos sapt asta si imi era cam frica. Sotul se cruceste cand ii dau raportul cat umblu in fiecare zi. Si totusi se simte, pt ca s-a oprit cresterea in greutate, si in loc sa arate 80, cantarul arata 76! Deci ma simt f mandra. Numai sa nu ma pui sa ma dau jos din pat dupa ce vin de la plimbare, ca mor de durere de spate.
Sper si eu sa ramana David ca tare mult vrem un macho in casa!
20+ David Gabriel

Mergi la inceput