Mamici de iulie-august 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
Luna1 spune:
Andra daca vrei uita-te pe situri zii ce carutz/patutz iti place si-ti pot zice si eu cat costa cel mai ieftin. Apoi vezi daca e avantajos sa-l iei de aici. (Pot sa aflu de la posta cat costa pachetul).
Luna 18 sapt+ Cosmin
lorinaoo1 spune:
Nicooleta eu stiam ca sutienele cu sarma pot bloca nu stiu ce glande de lactatie si se pot infecta. Acu, iti spun si eu din auzite , dar expertele noastre iti pot da mai multe amanunte Anya, Alina.a ia sariti vi cu explicatia
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 23+
Luna1 spune:
Cristina foarte frumos caruciorul mai ales ca in banii aia intra si landoul si scaunul. Imi place si de Chicco am auzit numai de bine.
Ioana aici nu-ti da voie sa pui landoul la masina ca trebuie sa fie copilul ancorat, in caz de accident sa nu zboare Doamne fereste. Daca te prind cu copilul in bratze sau in altceva decat scaun de masina ai imbulinat-o. Nici din spital nu iesi fara scaun de masina, nu-ti da voie, cand vine sotzul sa te "ridice" trebuie sa vina cu scaunul de masina.
Luna 18 sapt+ Cosmin
nicooleta27 spune:
Fetelor dar ce sume simbolice la carucioare ati gasiteu in veci nu voi putea achizitioan unul modern Cred ca ma limitez la un carut de 4 mil maxim
17+
nicooleta27 spune:
[quote]Originally posted by lorinaoo1
Nicooleta eu stiam ca sutienele cu sarma pot bloca nu stiu ce glande de lactatie si se pot infecta. Acu, iti spun si eu din auzite , dar expertele noastre iti pot da mai multe amanunte Anya, Alina.a ia sariti vi cu explicatia
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 23+
Pai asta am auzit si eu dar vroiam sa stiu mai mult, atunci renunt la cele cu sarma, o sa caut ceva mai comod
17+
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Cristina foarte frumos caruciorul mai ales ca in banii aia intra si landoul si scaunul. Imi place si de Chicco am auzit numai de bine.
Ioana aici nu-ti da voie sa pui landoul la masina ca trebuie sa fie copilul ancorat, in caz de accident sa nu zboare Doamne fereste. Daca te prind cu copilul in bratze sau in altceva decat scaun de masina ai imbulinat-o. Nici din spital nu iesi fara scaun de masina, nu-ti da voie, cand vine sotzul sa te "ridice" trebuie sa vina cu scaunul de masina.
Luna 18 sapt+ Cosmin
Si la noi la fel din decembrie, in noul cod rutier. Pana la 3 ani in scaun (parca)
Simona 19+ Matei Hisham
poze
brazuca25 spune:
Gata m-am intors de la dr! Totul este ok, bb maricel, ne-a laudat ca am crescut bine. Colul lung (a zis chiar f lung) si inchis. Analizele se pare ca sunt ok, chiar daca aveam VSH si colesterol peste limita, dar se pare ca este ceva normal in sarcina ca aceste valori sa creasca putin peste maxim.
Deci am primit felicitari!!!
Acum asteptam morfologica si sper sa aflam 100% ca suntem David si nu Maria.
20+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
AndraZ spune:
luna, esti o dragutza. o sa ma uit pe siteurile din afara sa vad daca ma "coafeaza" ceva patutul cred ca il voi achizitiona din Romania....ca il vreau inainte de a naste....insa caruciorul l-as lua dupa ce se naste bb. superstitia bat-o vina!
o sa merg si eu la BE ca tot organizeaza colegii mei ceva acolo....si sa vad ce scoruti sunt. daca sunt ok o sa achizitionez caruciorul din RO la baby expo din toamna.....vedem....pe mine ma intereseaza acum hainele de gravida ca sunt disperata ca nu intru decat in 2 bluze, 1 camasa si 2 pulovere.....ceea ce e f putin.....plus o pereche de pantaloni de gravi.....in rest: nimic! nici maieurile nu-mi mai vin..... sunt o
Andra
20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Ioana75 spune:
Fetelor, dar am si dispozitiv de ancorare al copilului in landou, nu are cum sa zboare, tine pina la 10 kg parca.
Simo, dar ce meserie ai? Am vazut ca scrii la casnicutze sexi.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo78 spune:
Am terminat Biochimie. Si de-atunci am fost de toate, numai biochimist nu . Si plange sufletelul meu dupa asta, pentru ca imi placea foarte tare.
Simona 19+ Matei Hisham
poze